Hiç birşeyin sizi mutlu etmeyeceğini bilseniz mutlu olmak için hayata mı küsersiniz yoksa mutlu olmak için çabalar mısınız?

Hiç birşeyin sizi mutlu etmeyeceğini bilseniz mutlu olmak için hayata mı küsersiniz yoksa mutlu olmak için çabalar mısınız?
Zaten hiç bir şey beni mutlu etmiyor şu an da hayata çoktan küsmüş durumdayım yani sadece bitsin diye bekliyorum ben başka bir şey beklemiyorum. çünkü insan hayal kırıklığı yaşadıkça mutsuz oluyor.
Beni şu an da zaten hiçbir şey mutlu etmiyor mutlu olmak için uğraşıyorum kendime bir meslek edinmek istiyorum ama sonu hep hüsran oluyor inşAllah şu raporum çıkınca basketbol takımına girebilirim
Hiçbir şeyin beni mutlu etmeyeceğini bilsem mutlu olmak için hiçbir şekilde çabalamam boşuna uğraşmaya gerek yok. Mutlu olmamak mutsuz olmayı da gerektirmez öyle arafta takılırım
Cevap
1Cevap
Hiç bir şeyden beni mutlu etmesini beklemiyorum, bu sayede ne çabalamam gerekiyor ne de hayatta küsme şansım oluyor ✌️
Mutluluğun yollarını ararım, mutsuz eden şeylerden uzak dururum..
Mutsuzluğumun sebebinden uzak dururum.. Mutlu olmak için çabalarım.. Gerçi hayatımdan mutsuz eden şeyleri çıkarınca çabalamama gerek kalmaz..
Yenilgiyi kabul etmek yerine çabalamak insanı daha çok güçlendirir. Güç ise engellere rağmen mutluluğu getirir.
Hayat küsülebilecek bisey degil sanki.. insan mutlu olmayi becerebilir tum olumsuzluklara ragmen her zaman bi firsat var..
Mutluluk duygusu yerine huzur abartılsaydı daha az hata yapardık
Biraz küsüm zaten hayata. Bana çok görüyor mutluluğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?