Şahsi soru sormaktan ve sorulmasından hic hazzetmeyen biri olarak.. 🥴

Şahsi soru sormaktan ve sorulmasından hic hazzetmeyen biri olarak.. 🥴
Bir arkadaşım var artık psikolojik olarak yazıyor... diye gördüğüm an ben darlanmaya başlıyorum çünkü nasılsın diye sorsa iyiyim desem i harfini neden küçük yazdığıma kadar sorar
6 senedir çekiyorum😂
Ben onu çekiyorum o beni çekiyor yapacak bir şey yok 😂
Evet var.
Gibi gibi özel sorular sorulduğunda çoğu zaman cevapları sallaiuorum. Gözlerim lens ve gözüm optikten aldım diyorum. Hayır 45 değil kimlikte büyük yazdirmislar diyorum. 15 yasinda evlendim diyorum. Çocuklar benim değil eşimin ilk eşinden diyorum. Boyum 151 kilom 122 diyorum.
Savma sorulara sacma cevaplar veriyorum artık.
Evet gözüm optiği bir cok kez tarif ettim🤣
Teşekkür ederim
Sitede adımın ve yaşımın sorulması.. bilinmesini isteseydim yazardım zaten. Yakınlaırm sorabilir ama tanımadığım insanlar neden sorar kii ☯️
Tam olarak anlayamadığım seylerdendir kendileri.. 🤷♀️
Öyle mi yapayım böyle mi yapayım ya da klişe sıradan sorular beni bayar. Karşıdakinin zeka seviyesini de ortaya koyar tabii.
Yani chat gpt gibi, belli kalıpları sor o da cevaplar. Mühim olan sohbette çıkarımlar yapmak tanımak. Tabi bunlar emek ve zeka istiyor kimse kimseye emek harcamak istemiyor artık..
Arkadaş anlamında bile böyle insanlarla karşılaşamıyorum, erkeklerin spor siyaset muhabbeti kadınlarında kokoş makyaj mevzuları.
Böyle kişiler biraz zor karakterlidir, bir ters muhabbette bütün keyif yerle bir olabilir :D
Bazen de çok iyi anlarsın ama çok mantıksız gelir ve yanıtsız bırakırsın :D
Dezavantaj olarak anlaşılması zor olaylar diyelim o zaman. Bazen kişi beyninde kuruyor ama cümleye dökemeden karşıya tavır alıyor :D
Beyninde kurduğu algıyı anlaman için ya çok iyi anlaşıyor olman ya da tutarlı birisi olması gerekli neyse çok uzattım galiba :D
Rica ederim teşekkürler.
Teşekkürler.
Cevap
26Cevap
Evet neden mutsuzsun sorusu
Sanki çözüm bulabilecekmis gibi..
Aynen..
Çok var. Özellikle şu aldatmaya meyilli tiplerin kararsizliklari ve ne yapmalıyım diye sormaları.
Olmaz mı? Sürekli sorulan aynı sorular var. Musevi ne oluyor, Yahudi ne oluyor? Sen hangisi sin diye çok soruluyor Turkiye'ye geldiğimde.
Bir diğer soru da lanetli kavimsiniz işlerin nasıl yolunda, neden kazancın sekteye uğramıyor?
Ben Yahudiyim. Hristiyanlar değil Müslümanlar daha çok bu şekilde soruyorlar.
Tamamına yakını kendi kitabını bile baştan sona okumamış zaten. Ben onların kitaplarını ondan iyi biliyorum. Bir Yahudi olarak kendi kitabımın dışında İncil ve Kur-an'ı da okudum.
Rica ederim. בבקשה
Sırtım ağırıyor sence neden olabilir.(Patoloji görmedik amca görmedik ya 😠)
En masumu bu aslında 😂
İş, para. Birinin akıl istemesi. Onaylanma soruları.
Kabusum. 😂
Cevabını bilmediğim soruların sorulmasından haz etmiyorum..
Henüz benim kafamda netleştiremediğim şeyler üzerine, bu konuda nasıl bir yol izleyeceksin tarzında aslında.. Sonuçta ben henüz netleştirmedim, az müsaade et diyesim geliyor..
Kesinlikle, kesinlikle.. :)
de ayrı mı yazılırdı? (maalesef ülkemizde cahillik diz boyu knk, bu soru beni sinir ediyor.)
hiç bir sorudan darrrlanmam öyle gizli saklım hiç yoktur her şey ayan beyan ortada
Boy kilodan girip amcaoglullarna kadar gitmiyorsa çokta sorun yok demektir.
Vitrin soruları bile sarmıyor ya dön dolaş hep aynı şeyler
Nezaman evleneceksin kız arkadasın var mı
Evlilik muhabbeti
Cokkkkk cvp vermiyom bazende gicikligina veriom
Tesekkur ederim canim🥰🌷🌼🌺🌹♥️
İftarda ne yediniz / yiyeceksiniz
Bebek yok mu daha🤦♀️
Aşk veya flört ile ilgili sorular genelde
Herkes özgür çokta takmıyorum
Neden boşandın sorusu
Niye bu kadar depresifsin, okumuyor musun
Ne zaman evleniyorsun, sen kilo mu aldın soruları