Hayatınızda kendinizle bütünlestirdiginiz ben buyum dediğiniz şey ne?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düşündüm de bunu yapabildiğim hiçbir şey yok hayatımda. Olsa da hep yarım kalmış. Güzel sorunuz için teşekkürler
Ne gibi örneğin neler yapmak istedin de yarım kaldı? 😊
Resim çiziyordum aslında beni tamamlayacak tek şey devam etmedim. Fotoğraf çekiyorum ona da ara verdim. Birçok alanda birşeyler öğrenirken bir anda durdu ne yazık ki
Fotoğraf süper karanlık odada resim basmak gibisi yoktur çok keyifli bir hobidir. Resim peki neden bıraktın madem senin için çok içsel bir şey benimsediğini seni tamamlayan bir meta olarak gördüğün de bir gerçek burada ben onu anlıyorum neden bıraktın?
Aslında bu benim alanım. Okulda biraz zor şeyler yaşadım ve yapamayacağıma dair düşünceler gelişti. Nasıl desem elim gitmiyor sanki çizmeye ama bakarken bile bir çizime eski dönem resimlerine özellikle öyle haz alıyorum ki sanki hayatta daha önemli bir şey yok gibi
Ben manzara üzerine çekimler yapıyorum. Karanlık odada resim basma gibi bir deneyimim olamadı 🙂
Bu senin için nefes almak gibi bir şey senin için su ekmek gibi bir durum haline gelmiş yaşadığın her hangi olumsuz bir şey seni bunlardan alıkoymamali bence
Manzara çekimleri ne güzel. Uzun bir süre uğraştım karanlık oda tecrübesi de ayrı güzeldir bir gün deneyimle mutlaka bu hobiyi başka yere taşıyacak bir tecrübe olacaktır senin için 😊
Evet nefes almak gibi gerçekten. Bunu aşabileceğim bir ortam buldum faydalanmaya çalışıyorum bakalım
Sevindim insan sevdiği şeyin peşini bırakmamalı devam etmeli herhangi bir sebepten dolayı vazgeçip sonrasında pisman olmaktansa devam ettirip keskeler dolu bir hayatı geride bırakması çok daha güzel olacaktır
Hayat boyu mutlu edebilecek şeyi bulmak yeterince zorken birde vazgeçiyorum. Aslında bulabildiğim için bile şanslıyım. Teşekkür ederim. burada kaliteli sorular görebilmek güzel
Kendinin de kabul ettiği şey evet hayat boyu mutlu edebilecek birşeyi bulmak zorken bulupta bırakmak vezgeçmek aslında körlük kendine yaptıgın bir haksızlık olur. Bunu güzelce zenginleştirip kendine bir ders niteliğinde tutsan hayatında mesleğin olarak icra edip bir çok kişiye ışık olacak eserlerle devleştirsen yaptıgın işi çok güzel olmaz mı :) Hayat birşeylerden vazgececek kadar bonkör değil insana
İnşallah bu bonkörlüğü bir kenara atmamaya karar verdim. Ya siz kendinizi neyle bütün hissediyorsunuz? Bende merak ettim 🙂
Yaptığım işle aslında insanın doğası kendi içinde kendini var etmeye meyillidir. Sanatta diyebilirim aslında benim konusma biçimin hayat ile bu insanlarla da :) Bu yüzden farklı bakış açılarını tek bir havuzda harmanlamak ve bunu farklı bir şekilde yorumlayıp sunmak senin de yaptıgın bir iştir büyük ihtimal sanatın en dogal özgü tarafı.
Ben sanatta daha o kadar gelişemedim ne yazık ki🙂
Ben psikolog musunuz acaba diye düşünmüştüm konuşmanın başından beri. Herhalde öyle bir alanınız var
Evet psikolojik danışmanım ama eğitmenlik yapıyorum :) Peki sana bunu düşündüren hangi detay oldu doğru bir tespit evet ama kendimi nerede ele verdim :D
Aslında soruyu gördüğümde düşündüm. Doğru yönlendirmeler ve insanı kolayca çözebilme mevcut. Kendimi az ifade etsem de siz çok anladınız
Terapi alıyorum altı seans oldu az çok anladım herhalde 😂
Benle terapi bir başkadır ama ay yapım gururla sunar diyormusum :D
Peki neden terapi alma ihtiyacı duydun özel değilse sorabilir miyim? :)
Çok uzun süredir gitmem gerekiyordu aslında. Aldığım kararlarda dışa bağımlı biri olduğumu anladım. Birde dışardan gelen tepkiler beni hemen alt üst edebiliyor en çokta meslek anlamında bunu yaşadım. Mesela anne babamı memnun edecek kararlar alıyorum kendi hayatımla ilgili kritik noktalarda yok diyemiyorum. Bunu anlayınca gittim. Aslında özgür biriyim ki terapistimde söyledi ama bazı noktalarda aşırı etkileniyorum, kafam karışık🙂
Dışa bağımlılık değil aslında bu sendeki daha ziyade çevre faktörü ile şekillenen değer yargıları ile bireysel cabanın dışa vurması yani doğru bir yargı ise bunu kabul ediyor olman kendince süzgeçten geçiriyor musun dışardan gelen fikir ve yorumları yoksa direkt mi bu seni etkiliyor dogru veya yanlıs önemli olmadan :) Cocuksu yönün var mıdır? Bağımlılık ihtiyaçlar ekseninde şekillenir. Sevgi ve duygularla doğru ilişkili olan bir konu bu.
Bazen kabul ediyorum olduğu gibi bazen çok sorguluyorum. Sanırım emin olmadığım noktalarda onlara güveniyorum ama hep hüsranla sonuçlanıyor çünkü anne baba bile kendi çıkarını düşünüyor çocuğunun mutluluğunu değil🙂 anneme çok bağlıyımdır, sürekli onla vakit geçirsem bıkmam. Bir ara okulda çok yoruluyordum eve gelince yatıyordum direkt o ara psikolojim bozuldu annemle vakit geçiremiyorum diye 😂 babama karşı yok öyle bir şey. Severim ama pek umrumda değil
Düşündüğünün aksine sendeki bagımlılık değil içinde aradıgın seyin boslugunu doldurma isteği evet örgür olabilirsin biraz kendi savunmanı bu şekilde geliştirmişsin dışa karsı ama biraz kabugunun arkasında daha sevecen neşeli özgür ama kapalı sorgulayan sürekli ama sorguladıkca özgüven noktasında belirsiz noktalardan sonra zayıflık gösteren bir yönün var. Bagımlı kişilik örtüsü etkin kökenden bagımsız olarak kişiye dair olur biraz kaygı bozuklugu vs de olabilir ama bunlar aşılmayacak seyler değil. Bu arada gizli kullanıcı görüş sahibi hanımefendi kim durmakta karsımda onu da öğrenebilir miyim tam olarak ne iş yapar nelerle uğrasır yası işi ismi? :)
Kaygı bozukluğu vardı bence birkaç sene öncesine kadar ufak tefek etkileri de olsa hala şu an iyiyim. Yendim ama yerini hissizliğe bıraktı. Mutluyum ama böyle olması gerektiği gibi değil kendimi de anlatamıyorum. Sanat okulunda okudum şu anda sınava hazırlanmam gerekiyor kpss ye bir yandan staj yapıyorum. İsim vermesem ulu orta olur mu🙂
Olur tabi tanımak isterim karsımdaki ki hanımefendi kim konusma uslubun oldukca güzel ve yaklasımın gayet hos. Oturaklı, iyi niyetli, tatlı kendini geliştirmiş biraz mesefali ama özünde iyi bir kız gibi görüyorum seni tahminlerimde de cok yanılmam. :)
Rahatsız olmayacaksanız ulaşmak fikir almak isterim. Evet doğru tahminler de bazen mesafeden dolayı yanlış anlaşılıyorum
Tabi takip isteği atar veya yazarsan mesajdan yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum tabi :)