Allah neden bu kadar adaletsiz (lütfen okuyun)?

dışarıda normal olmayan insan sayısı 1000 kişiden 1 kişi. O 1 kişilerden biri de benim. Hayat her yerden vuruyor. Aile, dost, sevgili, arkadaş, kardeş, sağlık... Ben dayanamıyorum artık ya hepsinin üstesinden gelmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin diye uğraşıyorum. Yok bana mısın demiyor. Ailem hayatımı mahvediyor arkadaşım yok dost dediğim 1-2 kişi duygusuna göre bazen tersliyor işi düşünce geliyor. Sadece 1 sevgilim oldu oda yapmadığını bırakmadı bana. Hala da yapmaya devam ediyor. Ben Allahtan tek bir şey istedim. Oda yakışıklı olmak. 16 yaşımda kafama dank etti bir şeyler değişmeli diye. Hani bir anda değişen tipler olur ya yakışıklıya döner bende olayım dedim onlardan. Sonra dış görünüşe dikkat edince. Kaşlarımın berat olduğunu öğrendim ve aldım yanlış almışım kaş küsmesi oldu düzelmiyor. Saçlarımı kısa kesiyorum kırıkları düzelsin diye saç çıktıkça kırılıyor. Yüzüm de sürekli sivilce ve soyulmalar oluyor. Kafatasımın yapısı arkadan ezik. Yandan kafamın arkası yok gibi. Bitti mi hayır keşke bunlar ile kalsa Sağ olsun berbat bir burun verdi kocaman. Kemeri burundan büyük. Yetmedi gözleri de burunla dip dibe koydu. Normalde insanların burunları ile gözleri arasında ufak mesafe ve 2 göz arası uzaklık olur. Bende o yok. Yüzüm öne doğru ama kafatasım geniş. Yüz şeklini kare düşünün ama ağız burun göz birbirine çok yakın. Ve öne doğru. Burnu düzeltirsin kafatasını düzeltirsin de göz ne demek ya. Gözler arası mesafe nasıl düzelecek. Gözlerim göz yuvarlarım kadar büyük değil. Küçücük 3 yaşında kardeşimin gözleri benimkinden büyük. Bu şartlar altında yakışıklı olma imkanım yok normal olma imkanım hiç yok... Bu şekilde yaşamak istemiyorum. Düşünsenize arkadaşlarınız sizi seçiyor. Çünkü siz normal bile değilsiniz kim normal olmayan biriyle gezmek ister ki. Ya da milyarda bir kızın biri denk gelecek. Ne yaparsa yapsın uymak zorundasınız çünkü başka çareniz yok. Bana başarı demeyin. Profesyonel dövüşçüyüm geçmişimde lisanslı futbol oynuyordum, eski hackerım, sosyal medya uzmanlığı yaptım, bilgisayar konusunda uzmanım, psikolojiden anlıyorum, matematik kafam var, münazara şampiyonlukları ile doluyum tek başıma onlarca kişi ile tartışıp kazanmış biriyim yetmedi devlet kitapları okudum, e-ticaret kripto borsa ile ilgilenmeye başlayacağım öğrenme aşamasındayım. Her konuda konuşabilirim. Dürüstümdür düşünceliyimdir. Hani karakter önemliydi? Nerde? Dışarda kaç kişi bu işler ile ilgileniyor. Yetmedi birde ses aktörüyüm onu söylemedim. Sesim çok güzel ve seslendirmenlikte yaptım. Yani onlarca şey yaptım karakter lafı yalan. Allahın adaleti gözümde artık kalmadı. Ben böyle olmak istemedim...

Allah neden bu kadar adaletsiz (lütfen okuyun)?