dışarıda normal olmayan insan sayısı 1000 kişiden 1 kişi. O 1 kişilerden biri de benim. Hayat her yerden vuruyor. Aile, dost, sevgili, arkadaş, kardeş, sağlık... Ben dayanamıyorum artık ya hepsinin üstesinden gelmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin diye uğraşıyorum. Yok bana mısın demiyor. Ailem hayatımı mahvediyor arkadaşım yok dost dediğim 1-2 kişi duygusuna göre bazen tersliyor işi düşünce geliyor. Sadece 1 sevgilim oldu oda yapmadığını bırakmadı bana. Hala da yapmaya devam ediyor. Ben Allahtan tek bir şey istedim. Oda yakışıklı olmak. 16 yaşımda kafama dank etti bir şeyler değişmeli diye. Hani bir anda değişen tipler olur ya yakışıklıya döner bende olayım dedim onlardan. Sonra dış görünüşe dikkat edince. Kaşlarımın berat olduğunu öğrendim ve aldım yanlış almışım kaş küsmesi oldu düzelmiyor. Saçlarımı kısa kesiyorum kırıkları düzelsin diye saç çıktıkça kırılıyor. Yüzüm de sürekli sivilce ve soyulmalar oluyor. Kafatasımın yapısı arkadan ezik. Yandan kafamın arkası yok gibi. Bitti mi hayır keşke bunlar ile kalsa Sağ olsun berbat bir burun verdi kocaman. Kemeri burundan büyük. Yetmedi gözleri de burunla dip dibe koydu. Normalde insanların burunları ile gözleri arasında ufak mesafe ve 2 göz arası uzaklık olur. Bende o yok. Yüzüm öne doğru ama kafatasım geniş. Yüz şeklini kare düşünün ama ağız burun göz birbirine çok yakın. Ve öne doğru. Burnu düzeltirsin kafatasını düzeltirsin de göz ne demek ya. Gözler arası mesafe nasıl düzelecek. Gözlerim göz yuvarlarım kadar büyük değil. Küçücük 3 yaşında kardeşimin gözleri benimkinden büyük. Bu şartlar altında yakışıklı olma imkanım yok normal olma imkanım hiç yok... Bu şekilde yaşamak istemiyorum. Düşünsenize arkadaşlarınız sizi seçiyor. Çünkü siz normal bile değilsiniz kim normal olmayan biriyle gezmek ister ki. Ya da milyarda bir kızın biri denk gelecek. Ne yaparsa yapsın uymak zorundasınız çünkü başka çareniz yok. Bana başarı demeyin. Profesyonel dövüşçüyüm geçmişimde lisanslı futbol oynuyordum, eski hackerım, sosyal medya uzmanlığı yaptım, bilgisayar konusunda uzmanım, psikolojiden anlıyorum, matematik kafam var, münazara şampiyonlukları ile doluyum tek başıma onlarca kişi ile tartışıp kazanmış biriyim yetmedi devlet kitapları okudum, e-ticaret kripto borsa ile ilgilenmeye başlayacağım öğrenme aşamasındayım. Her konuda konuşabilirim. Dürüstümdür düşünceliyimdir. Hani karakter önemliydi? Nerde? Dışarda kaç kişi bu işler ile ilgileniyor. Yetmedi birde ses aktörüyüm onu söylemedim. Sesim çok güzel ve seslendirmenlikte yaptım. Yani onlarca şey yaptım karakter lafı yalan. Allahın adaleti gözümde artık kalmadı. Ben böyle olmak istemedim...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu dünya bir sınav yeri olarak yaratışmışsa nunu ona gçre değerlendirmelisin.
aynen aynı sınav yakışıklı çocuğa da var banada var demi
Bu dünyada herkesin bir sınavı var. Yakışıklınınnda güven sorunu vardır her zaman kıskanç bir sevfili ve de sürekli aldatacak diye düşümen bir sevgili huzursuzluğu
aynı durum çirkin insanlarda da var
Evet ama aynı değil. Üzerinde o denli bir baskı yoktur ve mutluluğu daha rahat bulabilirsin eğer aşıro yalışıklı veya güzEl değilsen. Mutluluk ve huUr daha çabuk geliyor
Sana yanlış anlatılmışlar dostum yakkışıklı tanıdıklarım o kadar mutlu ki
Sana öyle geliyor. Çok şekilci birine benziyorsun. Ve bana kimse bir şey anlatmadı. İyi bir gözlemciyimdir. Senin farkedemediğin şeyler var henüz algıların açılmamış
Yav bi bitmediniz. Sınavmış da bilmemne de. Ben de zengin biri olarak boğazda yalıda oturarak bu sınava girmek istiyorum. Hatta bu ülkede değil Almanyada, Hollandada doğup yaşayarak girmek isterdim. Ama noldu ortadoğu çöplüğünde debelenip duruyoruz. Neymiş sınavmış. Yesinler sınavını. Olmayan bir şeyin sınavı olmaz. Hepsi palavra.
Kardeşim o kadar haklısın ki yazdıklarında. Ama bence güzellik bir bütündür. Yani anlattığın özelliklerin zaten seni bir çok kimsenin önüne geçiriyor. İnan bana her şey komple dış güzelliği değil. Ne çirkin erkekler gördüm yanındaki kıza yolda görsem saati soramam tersler diye. Emin ol başaracaksın ve mutlu olacaksın. Sakın umudunu kaybetme. Sen kaliteli bir insansın. Allahın adaleti vs yok onu bekleme. Onlara inanmıyorum. Masal.
Dünyada adil olacağını söylemedi
bu seviyede adaletsiz olaacğınıda
Onu her zaman söyledi. Dünyada adalet aranmaz, kötülüklerle sınanmayacak olsaydı dünya yaratılmazdı. Her türlü pisliğe maruz kalıp kirlenmediğinde kazanıyorsun, dinlerin olayı bu
İsyankar olma tevekkül etmeyi bil
18 yaşıma kadar bu dediklerinizi yaptım bir işime yaramadı elim ayağım tutuyor başka hiç bir olumlu tarafı olmadı sizin için söylemesi kolay
Kolay mı? Sen şakamasın benim cebim 5 kuruş yoktu okul okudum bu makama gelebilmek için gecemi gündüzüme kattın gelmiş bana kolay diyorsun.
mesele maka mı tip felan mı
Mesela okuyup bir yerleri kazanıp kendi hayatını kuruyorsun kendi kuralların oluyor bu kadar basit…
Şey bu şey. Sınav.
aaynen sınav yeri ya sınava millet 10-0 başlıyor. Ben -100 olarak başlıyorum demi sınav bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!