AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tanrıya inanmıyorum
Önünde bir tabak yemek, Gülen yüzün, nefes alıyor olman ALLAHİN adaletidir.. Her istediğimiz olsaydı imtihan diye bisey olmazdı.. Bir daha bence böyle konuşma çarpılırsın..
O yok işte tamam mı keşke olsa yok uok yok bu işte adalet
İmtihan dünyası derler enseme vurup alırlar ağzından lokmayı :) fakire şükür etmesini öğretmiştir zenginin düzeni bozulmasın diye
Kendin adalet olmadığını yazmışsın iste
Evet öyle yazdım. Fakat alman gerekeni almamissin
Almam gereken bir şey yok
her şey onunken adalet de onun olduğunu düşünüyorum :D
Adaletini çok farklı yaratmış
Klasik ergen KS tayfası yine iş başında 😃 nankörler topluluğu sizi. Görende Allah a bir şey verinizde pazarlık yapıyorsunuz zanneder.
Adalet
Kafir misin sen Allahu Teala adaletsiz olur mu hiç imtihan dünyası burası
adalet insan türünün uydurduğu bir kavramdır. tabiatta yeri yoktur. varlığını tamamen kendi uydurduğumuz bir şeyden yoksunuz diye şikayet etmenin bir manası var mı?
Her şey eşit olsaydı insanlar ve hayatlar kopyala yapıştır şeklinde olurdu
Daha iyi olmaz mıydı
Herkes aynı görünen aynı düşünen aynı giyinen şekilde olduğunda mı 😄 hayır. Fabrika üretimi plastik bebekten farkı kalmazdı.
İmtihan dünyasındayız hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz bunuda kajullenmek zorundayız
Kabullenmiyorim
Sapık sapık konuşma bacım
İsen bak
Dadaş mısın
O nerden cikti
Yorumundan
Niye Dadaşlar tekmi Allah'a böyle
Hayır benim cevabına yaptığın yorumdan bahsediyorum dadaş ağzı ile cevap verdin de işen bak diye
Sen dadasmisin
Yok arkadaşlarım var
Anladım
Adaletsiz olan senin gibi k@firler
Boş yapma Allah'ın nir Tane adaletini göster bana
Bilmediğin konularda cahil cüvena konuşuyorsun
Neden böyle düşünüyorsun kanka
Öyle zaten düşünmemek ile alakasi yok
Senin şikayetçi olduğun adaletsizlik nedir peki
Eşitlik yok anladın mı
Evet olmadığını biliyorum kuzum ama asıl adalet ahirette olacak bu bir rüya gibi düşün rüyada adalet beklemek saçma olur
Ahirette de adalet olsa nolur ki ben dünyadan da nasibini almadiktam sonra neye yarar
Max 70 yıl yaşayacağın kısa dönem hayat için sonsuz ahireti kaybetme kanka bence, bazen çok basit düşünüyoruz
Olabilir ama ben adalet istiyom tamam mı
Belki bizim elimizde bişeydir sen sorunlarını bana anlatsana
Sorunlarım kimse hakkedemez tavada hella pişirmeye benzemez bu
İsyan etme kuzum yanlış yapıyorsun
Valla düzenim olsa zaten yapmam ama yok
Sadece dertlenmişsin geçecektir merak etme, bir şeyler olmuyorsa bir hayır vardır mutlaka
Gecer ama ilaçsız
Neden geçmesin ya sen yeter ki kafada haller sorunlarını, daha yukardan daha geniş düşün bak olaylara, pozitif ol
İlacı olmadan geçmez yani nimet olmadan gecmez
Bana anlatsana isteğini amacını belki tavsiyem olacak sana
Banaa Allah'tan başka kimse yardım edemiz
Peki kardeşim sen bilirsin paylaşmak istemiyorsan zorla değil ama şunu bil farklı vesilelerle derdim hallolabilir, sihirli bir değnek gelip bir anda her şeyi değiştirmez
Sen sor diye
Eee sordum sende cevap ver
Bir bilsem
Neyi bilmiyon
Neden adaletli olmadığını
Öğren
Ben inanıyorum o yüzden de umurumda değil
Eee neden bilsem diyon
İnananlardan öğrenirim diye
Hiii
Ne oldu?
Adalet yok
Hak, hukuk ve adalet zaten yok.
Nereden çıkardın?
Öyle zaten
Tamam açıkla öyleyse bende onu diyorum
Yahuu neyini açıklim sana yok isre adalet yok
Sen bence bu beyinle yaşama
Daha söylediğin şeyin açıklamasını yapamıyorsun
Yazık ne diyim Allah akıl fikir versin
Nedenmis adalet mi var varda açıkla bunu bana
Sen bana adalet olmadığının açıklamasını yapıp anlatırsan bende sana bütün kanıtlarıyla olduğunu anlatacağım
Acıklım mi sana
Sen ortaya bir laf atıyorsun ama kanıt yok
Bak şimdi iki insan düşün ikiside ibadetlerini yapan Allah'a karşı tüm sorumluluklarini yerine getiren iki insan ama biri haki vakti maddi manevi durumu yerinde diğeri değil tamam mı bir güzel hayat yasiyoken diğeri yasamiyo şimdi umulurki ikiside cennete girer peki neden biri hem dünyada hem ahirette afiey içindd yaşarken diğeri sadece ahirette yaşasın?
Açıkladım açıklamasını yap
Birincisi burası sınav dünyası buraya kimse eğlenmeye gelmedi islami kurallar içerisinde ibadetlerimizi yapmaya geldik burada zengini de fakiri de sınav içinde ver herkes bir sorun yaşıyor herkesin hayatında bir sorun var önemli olan şükretmek elinde olan nimetlere isyan etmemek bu dünya da ki zenginlik zenginlik değil Allah öldükten sonra ki hayatımız da bizlere zenginlik versin
Sen nasıl bu konuya vardın ben ne zenginler tanıyorum ne sorunlar yaşıyorlar zengin olmakla her şey bitiyor mu sanıyorsun? Sen başında ki derdi dert sanma her zaman daha büyüğü olduğunu bil herkes eşit şekilde yaşıyor yaratılışımız bir kere eşit ne fazla ne eksik senin bir yerin eksikse başka yerden fazlasını alıyorsun
Dediğim soruyo bile aciklamadin açıkliyamadin burası sınav yeri biliyom ama biri her iki cihanda afiyet içinde oluyo kimi sadece ahirette senvs bu Allah'ın El Adil ismin tecellisimi yoksa başka bişeymi
Senin buraya geliş amacın isyan edip Allah’ı sorgulamak değil kitabımız var okursan eğer orada bütün sorularının cevabı var
Nerden biliyorsun olduğunu iki cihanda kimin ne olduğunu sen nereden biliyorsun
Yahuu benim derdim zenginlik değil tamam mı yerin dibine girsin zenginlik sana afieyt huzur düzen mutluluk diyorum hem her zaman akıllarda olan düşüncede su eğer Allah seni zengin ederse şöyle olur böyle olur saçma sapan konuşmayın
Kıyamet günü nedir
Hesaplaşma günüdür değil mi?
Senden çok okudum emin ol
Peki sen kıyamet günü gelmeden neyin adaletinden bahsediyorsun?
Beni tanımadan çok okudum diyorsun okuduysan burada bunu söylemen yanlış
Sen nerden biliyosun olmuycagini rabbena duasına bı bak bakım
Dünyada afalet istiyorum tamam mı dünyada çünkü kimine hayat vermiş kimimden almış neden
Bende sana diyorum ki burası sınav dünyası biz test ediliyoruz neyin adaletini istiyorsun herkes eşit olsa cennet cehennem niye olsun ölüm niye olsun? Sadece iyilik olur devam eder saçmalık bu söylediğin kıyamet günü boşuna mı var ilahi adalet
Okudum senden de iyi biliyom ama boş tamam mı adalet yok Allah adaleti nasıl yaratmış biliyon mu benden alıp başkasına vermesiyle benim canımı yakıp onu mutli etmesiyle bana sabır verip karşılığında daha iyi nimerler vermesi ama ne zaman ahirette o ise dünya rahat ediuo ibadetini de rahat yapabilir üstüne ahiretini de kazanır ama beni acıya sokup sabbir diyo ne yapım Sabri ne yapım ahirette mükâfatını sonuçta o kişi de cennete giricek bende diyelim şimdi ben mükafat alicam si kadar köşk falan o diğerine vermiycekmi saniyosun
Evet şöyle örnek vereyim sana görme engelli bir kardeşimiz 9 yaşında kuran okuyor sen okuyabilir misin görmeden? Allah bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor sana mı kalmış kimindrn alıp kimine verdiği sen kendi hayatına bak diğer tarafa hazırlansana 2 dakika sonranın garantisi yokken burada Allahın adaletini sorguluyorsun
Sen işte başına gelen kötülük belki hayır bunu nereden biliyorsun şükretmek yerine adalet sorguluyorsun
Belki başına gelen şey seni ve aileni kötü olumsuz bir durumdan koruyor bunun bir çok örneği var
Şükür etmek yerine isyan ediyorsun ve Allah’ı sorguluyorsun günah bir şey yaptığın sınavdasın olumsuz bir durum yaşamışsın belli ki bunu namaz kılarak dua ederek atlatman gerekirken isyan ediyorsun
Bu şekilde zaten iyi şeyler söylemeni bekleyemem senden inşAllah iyi yerlere gelirsin
Görme engellinin bir kere kuran okumasi imkansiz ezber yapar sadece o da çok zorlarsa iki burada Allah'ın alıp vermesi yok o kuranı bende biliyom bende okuyom tamam mı ama bu alıp vermesi değil ne yapım bende ızdırap içinde yaşarken ahiretim güzel olsun insana dünya da lazım sadece ahiret değil tamam mı diyelim Allah senin tüm işlerini tarmadugan etti batırdı zillete çekti mutluluğunu elinden aldı hor ve hakir kıldı seni ama ahirette vericek diyelim sana ama diğer insanın hiç nir işine karsimiyo durumu maneviyatı gayet iyi tamam mı şimdi sen demiycen mi rabbim bu rahat ibadet ediuo ben de ibadet ediyom ama rahat değilim şimdi bu cennete girmesi umulur bende aynı şekil ama ben dünyada betbah ettin demiycen mi HZ ALİ ne diyo bir insan onuruyla dogmali namusuyla yaşamalı şerefiyle ölmeli dimi Allah senden bunları aliyo eee daha ne anlamı kaliyo yasamanin
Ezber yapmış okuyor ablacım dinliyor zaten sen bunu yapabilir misin
Yapamazsın çok zor
Hayır istemiyorum biyerden alıp bir yerden vermesin
Evet oyle oldu ama bunu kim yaptı Allah
Allah aşkına bunu yani vericegin Örnek tamam iyi güzel bunu yapmak değil bu nasıl etmesidir
Sorularıma mi cevap yazamadim