Ezmeye falan çalışmaya çalışıyorlar işyerinde ortamda vs hep böyle oluyo çok yakışıklı temiz komik yardımsever bı insanim sebebi ne olabilir kalbim çok kırılıyor sebebi ne çok merak ediyorum böyle işyerinde vs olsun bı yerlerde hep insanları gulduruyorum falan ama bilmiyorum bunun hakkında düşündüm ama insanlar hep beni kırmaya rencide etmeye çalışıyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzülerek söylüyorum, keşke böyle olmasa ama bu bizim ülkemize özel bir durum. Yıllardır kurumsal bir firmada çalışıyorum, her yerde aynı. Hayatta büyük bir başarı elde edemeyen yenilgilerinin, başarısızlıklarının acısını etrafındakilerden çıkarıyor. Üstleri ile konuşurken hiç öyle değiller. Bu ne yazık ki sosyal hayatta da böyle.
Benim önerim, fazla kafana takma. Bu durumun seni rahatsız ettiğini gerek mimiklerin gerekse uygun dille söyleyerek sözlerinle dile getir. Şakalaşırken, muhabbet ederken soğuk ve tavırlı ol. Bir yerden sonra senin etrafındaki topluluğa girmek için yalakalık yapacaklardır. Yaş olarak benden büyüksün tecrüben daha fazladır muhtemelen. Naiflikten şaşmamanı öneririm.
Saygılar..
Burdan bı abi demiş karakterin müsade ediyordur aslında o yoruma katıldım diyebilirim yaşim bu arada 23
Ve dediğin gibi de sana katılıyorum ülkemizde başarısızlığı vs olan kişiler bunu çok deniyo ezilmeye calisan insanlar genelde çok zeki oluyo. ondan dimi
Evet maalesef cok dogru
@IdunnowhatamIgonnado ney doğru
Affına sığınarak bir atasözü var onu diyeyim. "Sen eşek olursan semer vuran çok olur." Bu atasözünde bile ülkede çalışkan zeki insanların saygı görmeyeceği, varsa yoksa işgüzar, yalaka, torpilli insanların değer göreceği anlaşılıyor. Ama onlar kötü diye, senin kötü olmana gerek yok. Sen bu çizgide devam et, bir şey değişmeyecek belki hayatında ama en azından sevmediğin, hoşlanmadığın o insanlardan bir farkın olacak.
Yaş 37 görünce soru kısmında o yüzden benden büyüksün sandım :)
Ama onlar kötü diye kötü olmana gerek yok yazisinda da katılarak bu başa gelen musibetlerin insanoğluna iyi olduğunu düşüncesindeyim bunu az önce de dile getirdim
Türk toplumunun bu gerizek*lı yapısı
Ya çok egolusun ve farkında değilsin ya da sen onları güldürmeye çalıştığın için onlarda sana laf sokarak şakalaşarak yaklaşmaya çalışıyorlar. Nasil biri oldugunu bilmeden bunu soyliyemem. Belkide insanlar cok zorbadir.
Çok egolu olduğum doğru da bilmiyorum ya bide böyle kullanılıyor gibi hissediyorum kendimi yardım edince insanlara ailem dışında
Bı tek annemi çok seviyo saygı duyuyorum artık
Hani benim yaptığım insanlik için çok güzel şeyler var bunu gizliden yapıyorum bunu yapıp böyle davranılması çok zoruma gidiyo
İş hayatı çok farklıdır. Onlardan üstün değilsen kıdem olarak. Sen aptal görürler. fazla muhabbet etme. Arada sert çıkış
Yok abi tek iş ortamında değil genel olarak böyle
Karakterin buna müsade ediyor olabilir.
Bu aklıma geldi aslında karakterimi nasıl güçlü gösteririm artık
Sert görünmek olabilir fiziksel güç olabilir. Biraz kas yap. Türkiye de iş yapar.
Kalıbım falan var yüzüm çok temiz acaba ondan mı yoksa çok zeki olduğumu söyleyen bı kaç insan olmuştu ondan mı anlayamiyorum bunu
Ya da saf davranmamdan mi
Kendini üstün gören çok çünkü eğitimsizlik çok terbiye yok. Başarılı değilsen zekilik başa bela
Saflik bazen kötüye kullanılır. Birde insanları güldürme olayını tekrardan düşün kişilik karakter olarak.
Başarili değilim de aslında cin gibi biri oldugumu soyliyen de var hep böyle farklı farklı yorumlar alıyorum insanlardan
Başarılı olmayanı zeki görmezler genelde. Ben ona katılmıyorum. Bizimkiler başarıyi iş güç maddiyat görürler sadece.
Bence her şey para ya iş de para güç de para maddiyat da para
sonradan görme olunca 4 sınıf ülke filan olunca normal. Paranın her şey olduğu sananlariz.
Yok be abi para olunca zenginlerle takilirsin e haliyle zengin insanlarda akıllı oluyo
Andaval insanlarla uğraşmana gerek kalmiyo
Zengin insanlar akıllı mi oluyor bana öyle gelmiyor. Ama çevren değişir. Buda seni savma sapan insanlar uzak tutar 😉
Zenginler akıllı oluyo tabi 🤣
Algılarımız onları akıllı görüyor 😉
Zenginler niye akıllı böyle gereksiz patavatsız konuşup insanları rencide etmiyorlar
Pek zengin göremedim. Ben. Sonradan görme biraz maddi durumu iyi olanlar hiç çekilmiyor.
Orasına katılıyorum
😉😉
Bizi çekemeyen anten taksın
Ayten'e söyleyin gemileri yaksın bundan sonra laf atana bu sözleri soylicem 😂😂
Söyle en azından kendin rahatlarsın. 😃 bir şey değişeceğini sanmıyorum ama :)
Terslicem hep gördüğüm yerde itici olucam :))
Oda olur da biraz karakter ve meziyet işi ol dedim olur. Olmuyor 😉
Meziyet ne demek
Ustalaşma işinin ehli olmak filan
Anladım