Aşırı mutsuz olduğunuzda genelde ne yapıyorsunuz?

Ben şarkı dinliyorum sadece. zaten sürekli mutsuz olduğum için canım hiç bir şey yapmak istemiyor sigara yakıyorum ve şarkı dinliyorum bazen de hayal kuruyorum bu şekilde. yani aslında depresif oluyorum ve o an canım aşırı sıkılıyor. bazen de oyun oynuyorum sadece. ama bunlar da iyi gelmiyor beni mutlu etmiyor.
Bir kaç sene önce olsa saçlarımı kazır bir odaya kapanır kitap aleminde gezerdim. Okuya okuya gözlerimi bıktırırdım. Şimdi sadece ağlar iki mızmızlanır kaçarım bolca konuşur dertlesirim. Mutluluğun ilacı olsa fiyatı mutsuz ederdi. Şu söz o kadar hoşuma gidiyor ki.
Cevap
15Cevap
Çok uzun zamandır aşırı mutsuz
modunda değilim aslında
mutsuz eden tek şey toksik insanlar ç
Yemek yiyorum 😃
Uyuyorum genelde ya da müzik dinliyorum. Resim çiziyorum ya da bir şeyler yazıyorum 🌱
Sevdiğim insanlara sarılmak isterim de pek yapamıyorum bunu. Telefonla oynarım, müzik dinlerim. Ağlarım.
Müzik dinlerim dışarı çıkar gezerim bi deniz kenarı kitap ve kahve ile nese bulurum kendime insanlardan uzak durmak gerekli
Yatağıma uzanır o saçma sapan yastığa kafamı koyup KS ye girerim. Sonra yavaş yavaş uyuyakalırım. Gözlerim yaşararak
Yatıp kimseyle pek muhattap olmam, telde takılırım.
aşırı mutsuz olduğum zamanlarda bir süre dünya ile ilişkimi keserim çünkü hiç kimseye hiç bir şeye tahammülüm kalmıyor sonra yavaş yavaş normale dönerken bu seyri ayarında yaşıyorum
İlla bir sebebi vardır derine inerim düşünürüm
Ağlayamıyorsam hiçbir şey yapmam genelde yatıp uyuyarak beynimi resetlemeye çalışırım ama derin uyuyamama gibi sıkıntılarım var maalesef o yüzden ölü gibi gezerim
Konuşmam gülmem kimseyi negatifligimle boğmamak için uyurum. Kapatırım kendimi
Telefonla oynarım tv izlerim tek başıma kalmak isterim ama çocuktan nerdeee
duvarları seyrederek müzik dinlerim neden ağladığımı bilmeden ağlarım
Ağlarım
Müzik dinlerim
Yalnız kalmayı tercih ederim
İçerim daha çok içerim sızana kadar içerim ertesi gün kalkar güneşi selamlar yine içerim gerçi ramazan geldi içmiyorum ama ben üzüntümü içip unutarak atarım.
Uzun süredir o kadar aşırı ki bu duygu hiçbir şey etkilemiyor artık yapasım da yok. En son buraya girdim biriyle tanıştık üye (adam demiyorum) fake ötesi yalancı biri çıktı.. O yüzden kalsın böyle
PC oyunları oynarım hemde saatlerce durmadan 🤔
Youtubedan " all the she said electronik guitar" dinliyom iyi geliyo seversin belki bi bak bence
Gozlerim sisene kadar aglar sabah hic bi sey olmamis gibi yasamaya devam..
Uzanır tavana boş boş bakarımm
En İyi Cevap