Selamlar. Prensip olarak kimseyi sallamıyorum ama istisnalar olabilir.. :D Keyifli akşamlar..

#smell
Selamlar. Prensip olarak kimseyi sallamıyorum ama istisnalar olabilir.. :D Keyifli akşamlar..
#smell
Ne istisnası kimseyi sallama. Alayına nanay 😂Bi şans daha veriyim diye diye kendimi yordum elde var sıfır. İntikam almaya da gerek yok. Beklediği alamayınca kuduruyorlar zaten. Hiç tınlamıcan en güzeli.
İntikam almak mı denir? Bilemedim. Biri güvenimi kırarsa normalde beddua etmek yerine Allah'a havale eder idim ama artık beddua etmeye başlıyorum. Çünkü ilişkilerim konu olunca cidden artık eskisi gibi sabırlı değilim. Gönlümü almaya çalıştığında bile hatasını yüzüne vurup vurup duruyorum karşı tarafın. Şans veriyorum ama unutmuyorum. Çünkü cidden zor oluyor yıkılan güveni düzeltmek. Herkeste maalesef o sabır yok. Oysaki güven kıran da ben değilim.
İntikam anlayışı karşı tarafın canını yakmak için yapılan eylemler bence. Yüzüne çarpmak değil ama bunu da intikam olarak algılıyanlar var. Sen yap, ben unutayım. O kadar kolay mı diye düşünüyorum.
İntikam için fazla üşengeç biriyim. Ama şimdi kindar biri olduğum için de ayağıma kadar gelmiş bir fırsat doğarsa acımadan ödeşedebilirim diyelim. Bağışlamak benlik bir olay değil. Yalnızca tepkisiz şekilde hayatımdan siler devam ederim yoluma.
Ben her zaman için sakinim ama bazen öyle hatalar oluyor ki insanı çok sinirlendiriyor yani insan insana yapmaz diyeceğimiz şeyler o zaman da intikam almayı çok seviyorum. aslında normalde umursamaz birisiyim yani kimseyi ya da hiç bir şeyi takmam ciddiye bile almama. ama kinciyimdir yani bana yapılan kötülüğü hiç bir şekilde ne olursa olsun unutmam bir kişi bana kötülük yapıyorsa benden özür dilemeden o kişiyi affetmezdim hatta bazı hatalar var ki özür bile kurtarmaz
bu ve bunun gibi durumlarda kinci olur ve intikam olmak isterim yani o kişi ne olursa olsun cezasını çeksin isterdim
Cevap
46Cevap
İntikamcıyım ama basitinden değil
Şu yaşıma kadar sadece
iki kez bunu yapmışımdır
çok ciddi şeyler olması lazım
intikam almakta’da sabırlı ve sessiz olanlardanım.
Zaten Ah olaylarında da ilahi adalet yetiyor 💆🏻♀️
Allah'a havale eder geçerim.. Affetmek Allah'a mahsus biz aciz kullariz kin tutamam affederim yapım böyle keşke diyorum böyle olmasaydım ama huy işte 🙂
İntikam oyunları ile işim olmaz uğraşamam ne hali varsa görsün derim Rabbıme havale eserim, neylerse o güzel eyler.
ben intikam almaya üşenirim ya :) gerçekten aşırı yorucu bir eylem bu hayatımdan çıkarıyorum af yok ama hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak var benden mahrum olması kafi:)
İntikam almak için uğraşmak. İlahi adalete her zaman güvenirim. Enerjimi intikam için değil sadece kendim için tüketirim.
Bağışlayıcıyım ama intikamı da soğuk yiyen tarafım bir tarafım affetse de karanlık tarafım intikamını yavaş yavaş alır..
İntikam almam, bağışlamam da. Kin beslerim ömür boyunca.
😄
Yaradana bırakancıyım, onun adaletine güveniyorum.
İntikom
Yapılana uzunca bir süre üzülür kendi kendimi yerim, kafama takarım. Ama sonra yaptiği da o insan da hiç aklıma gelmeyecek kadar çikar hayatımdan. İntikam almak gibi eyleme hiç geçmedim hayatımda ama bana yapılani da asla unutmam. İlahi adalete sonuna kadar güvenirim, Allah ne yapacağını ne zaman yapacağini iyi bilir..!
İntikam alacak kadar kimse ile uğraşmam, zaten bir yerde kendi kendilerine zarar veriyorlar. Sevdiğim insanlara tahammülüm çok yüksektir, onlarla arama intikam ya da bağışlama gibi durumları almadan sorunları çözerim.
Aleyküm selam. Affederim genelde. Çünkü bunca hatamıza, kusurumuza rağmen Allah bile bize tövbe kapısını her daim açık tutarken insanlara karşı acımasız olmak pek adil gelmiyor bana ☯️
Bu karşımdakinin hatasını anlaması ile ilişkilidir, hem suçlu , hem güçlü olursa ismini karalarım , sadece ergense affa ugrayabilir, yok yetişkinse , bilerek yaptıgına hükmeder çayıra salarım.
Ben bağışlayıp geçebilenlerden değilim maalesef. Elime intikam almak için fırsat geçerse mutlaka değerlendiririm. Yok geçmezse de kendi kendime sinir olur dururun.
yapılana bir süre üzülür canım sıkarım ama sonra o kişi umrumda olmaz. intikam peşinde koşacak kadar bile umursamam
İntikamcı biri değilim insanlara asla kin beslemem hayatımdan siler önüme bakarım hep ama iyi niyetli de değilim
İntikamciyimdir, beklerim ama asla unutmam zamani gelincede zevkle yenen yemek gibi tadina vara vara intikamin dibine vururum
İkiside değil, her zaman bağışlayamam her zaman intikam alamam, bağışlabileyceğim kadarıyla yetiniyorum
İntikam almak için uğraşmam zamanımı bile harcamam. Bağışlayıcı yerinde göre olurum ancak Allah'a havale etmeyi tercih ederim
intikamcı değilim ama bu bağışlarım manasında da değildir.. silerim biter en kısa ve kesin yol.
En İyi Cevap