#smellsmoke

İntikam almak için çok yaşlıyım. 😬
Cahil günlerimde hep derdim kimsenin yaptığını yanına bırakmıcam diye. Bırakmadıklarım da oldu ama huzur bulamıyor insan çünkü o yolun yolcusu değilim ben. Ne geçti elime, yapılana karşılık olarak aynısını bazen fazlasını yaptım da ne oldu? Kendimi düşürdüm onların istediği de oydu zaten. Yaş geçtikçe saldım hep kafam yoruluyor vicdanen rahat olamıyorum. Görmezden geliyorum ya da hayatımdan çıkarıyorum. Gerektiğinde affedici de oluyorum bende hatalar yapabiliyorum af diliyorum. Ruhsal ve fiziksel olarak zarar olmadığı sürece sorun etmiyorum yanlışlar olur İnsanız.
Hiç intikam almadım, en büyük intikamım insanlarla araya mesafe koymamdı, ne kadar güçlenirsen o kadar sarsıcı oluyorsun. Aslında intikam mekanizması kendiliğinden işliyor.Çünkü herkes yapmış olduğu yanlışıyla ve hatasıyla yüz yüze kalmış oluyor. Sen doğru ol yeterki zaman bunu söylecek insanlara ve söyledide.
Cevap
48Cevap
Bana yapılanın karşılığını verenlerdenim. Karşımdaki neyi haketmişse onu alır...
Kraallll :D :D ahah 💕
😄✌❤🥰
İntikam güçlü bir düşünce bağışlayıcı olmak erdemlik lakin büyük suçlar bağışlanmaz. Daha çok sallar geçerim mevzuyu.
intikamciyim asla yapılan birşeyi unutmuyorum ve hakkımı asla kimsede bırakmıyorum kalbimi açıp yanında olduğum herkkes benim onlara verdiğim değeri vermek zorunda değil tabi ki ama ihanet arkadan iş çevirme ikili oynama asla sinriremeyecegim durumlar
Ben öyle bir bağışlarım ki intikam almam için üzerlerine nasıl çekeceğini şaşırırlar. 🤣🤣🤣
Ben ikisi de değilim.
Ne intikamı düşünürüm ne de affetmeyi. Hayatımda hiç olmamış gibi devam ederim, ben bile var olduğunu unutana kadar.
Duruma göre değişir. Elime fırsat geçerse intikam alırım.
İntikam sağlığa ve ruha zararlıdır. Bu cümleyi aşağıda görüş yazan sevgili arkadaşım @_asyacik_ dan aldım. Umarım kızmaz bana. Telif hakkının aittir.
Ayrıca affetmek de en büyük intikamdır bence.
Dıdtça kalın, mutlu olun hep. 😎
Bundan 6 ay öncesine kadar iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünmüyordum. Sonra çevremdeki insanların sadece çıkar peşinde olduklarını öğrendikten sonra hakedene hakkettiği gibi davranmaya başladım. Bu yüzden intikamcı denebilir.
İntikam hirsim yoktur. İntikamcı değilim ama kinciyim. Zamana bırakır ve umursamam, yok sayar geçerim ama affedip de asla unutmam. Zamanı gelip de elime fırsat geçerse de affetmem. 8 yıl sonra alınmış intikamım vardır. 😂😂
İntikam almam ama artık bağışlamam da bundan sonra. Bir kez bağışlama hatasını gösterdim. Aynı yanlışa tekrardan düşerek gözümden de düşmüş oldu. Bazı insanlar kesinlikle ikinci şansı hak etmiyor. Özellikle büyük hatalar yapan insanlar...
Kolay kolay intikamla ilgilenmem, ama affetmemde, uzaklaşırım sadece ve unutmam yapılanı her fırsatta yüzüne yüzüne vururum, canım yanmazsa asla intikam ile uğraşmam.
Ilahi adalete inandığım için intikam gibi insanı tüketen duygulardan uzak dururum.
Sağlığa ve ruha zarar.
İntikam almak gereksiz bana göre. Ancak affetmek de saflık. İkisini de yapmamaya çalışan biriyim. Sadece hayatımdan çıkarırım.
Ufak tefek şeylere aldırış etmem intikam için büyük bir şeyler yapmış olmadı lazım o zaman asla af etmem
Bağışlayıcı olabilirim her insan hata yapabiliyor sonuçta bende hata yapabilirim empati kurarım genelde kimse mükemmel değil ya da peygamber.
İntikamcı kelimesi de avengers hatırlattı şimdi. Bir halk sayılmam, belki Hawkeye.
Intikamci olamıyoruz, yasalar, kanunlar var 😭
Edebi olmayanlara edep öğreteceğim diye kendimi onların seviyesine indirmem ne intikam ne bağışlama uzaklaşırım.
İntikam almadım hiç almam da, hiç hiç bağışlayıcı değilim. Bir insan biterse biter.
tanrı değilim affedemem
görüşünde belirttiğin bir çok konuda mutabıkız
Uvv... Kindarimdir.. beklerim ben sorun yok zaman cokk.. !
Affetmek lugatımda pek yok. İntikam peşinde koşmam ama fırsat bulursam da affetmem.
bağışlayıcı olanım, zaten bu yüzden kaybenden hep ben oluyorum :(
Verdiğim değere göre seviyorsam intikam alırım sevmiyorsam düşünmem bile
Sallamayan tarafım. Karşımdakini yok sayarım.
Bağışlarım ben işim olmaz intikamla, aklımdan geçirmiyor değilim ama şuna şunu buna bunu yaparsam diye sonra vazgeçiyorum
Tanrı değilim bağışlamam. Her zaman intikamcı değilimdir. Ama asla unutmam. Kinim sonsuza dek sürer.
Bu hayatta her hareketin bir sonucu olmalı diye düşünüyorum. Karma bunu sağlamazsa, ben sağlarım.
İntikam bana çok uzak fakat bu bağışladım anlamına da gelmez
Sırtımda bunca yük varken anlamayan yari neyleyiiim
Kalkmışın günahı olmaz affederim ama acısını çıkarırım intikam alarak daha hardallarım
İntikamcıda değilim bağışlayıcıda
İntikamcı değilim ama bağışlayıcı da hiç değilim
İntikam alır öyle bağışlarım.
Ne intikamciyim nede bağışlayıcı.
Bağışlayıcı olmak daha güzel değil mi
Kinci biriyim hemde çok fena 🤨
Affederim ya pek umursamam
İntikam soğuk yenen bir yemektir 😏
İntikam almakla zaman kaybetmem.
İntikam la uğraşmam ya
Ne intikam alırım ne de bağışlarım..
En savunmasız olduğu zaman intikamımı alırım 😈
İntikam
Akrep burcuyum var sen yap hesabını :)
Bağışlayıcı
Bağışlayıcı
Kim ne derse desin kardeş , intikam güzel şey...
İntikamcıyım
Bağışlayıcı
Her ikisi de
Aşırı kinciyim.
Affederim ben
İllede intikam
İkisinden bir az
İntikamcıyı m
Değişir
Bağışlayıcıyım
Yargı dağıtıcıyım..
Yaptığına bagli