31 yaşındayım ama herkes yaşlı gösteriyorsun diyor, çok üzülüyorum. Ne yapmam lazım?😞

Öncelikle merhabalar🤗
Kimseye aldırış etmemenizi tavsiye ederim. Bence yaşınız ne ise onu gösteriyorsunuzdur.
Eğer çok rahatsız edici ve kırıcı yorumlar alıyorsanız, biraz daha sportif bir giyim tarzına geçebilirsiniz. Sakal bırakmak yerine bir müddet bakımlı olabilirsiniz. Biraz da hayat enerjinize bağlı aslında asla yanlış anlaşılmak istemem ama hayat enerjisi olan bir insan diğerlerinin arasında gerçekten yaşı kaç olursa olsun genç duruyor. Genç gözükebilmenin sırlarından birisi de etrafa pozitif enerji saçabilmek, mutlu olabilmek yüzümüzün her dakika olmasa da alışılmışın dışında gülümsemesi 🌸🙏🏻
Aslında sorunun cevabını kendi içinde vermişsin herkes sana yaşlı gösteriyorsun demiş ve bu yüzden üzülüyorsun o zaman genç göstermeye çalışacaksın. Peki nasıl genç gösterebilirsin fiziğin güzel olursa yüzün yakışıklı olursa birkaç bakım ürünüyle falan bence gayet genç gösterebilirsin. Bunun dışında giyimine kuşamına ve tabii ki duruş şekline dikkat etmelisin. Tavır hal hareket onlar sana kalmış bir şey onu istediğimiz kadar söyleyelim değiştiremezsin
İnsanların ne düşündüğünü umursama. Çünkü çoğu insan düşünmeden konuşur. Bazıları da seni sinir etmek için yalan söylemeyi tercih eder. Şimdi hal böyle iken konuşan insanları ciddiye almak absürt olacaktır. Herkesin değil, güvendiğin , sevdiğin insanların sözüne bak.
Bu seninle alakalı bir şey bende kelim yaşımdan olgun dururum ama hiç böyle yok şöyle kız bakmadı etmedi arkadaşım yok demem niye çünkü pij olmak lazım arada
Kendin ol kardeşim mutlu pozitif ol biz sanki kız sürüsü ile gezdik zamanında başımız göğe mi erdi salla hayatına bak durumunu duzelt kendine bak yaşamaya çalış zevk al hayat dan
Cevap
16Cevap
Fazla kilon varsa zayıfla, kel isen saç ektir. Cildine bakım yaptır. Yaşına göre giyin.
Spor yap fit olmaya çalış
Başkalarının ne dediği senin için ne kadar önemli sen hayatından , kendinden memnun msn?
Önemli olan bu.
Hayat felsefen olsun herşeyden öte.
Ona göre yaşa.
İnsan ol.
Adaletli ol.
Vicdan sahibi ol.
Spor yap.
Ama kendin için yap.
Fiziğim Güzel görünsün diye değil.
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
boş ver kanka 😃😃😃 her yaşın güzelliği var kendilerini genç gösterme psikolojisi onlardaki.. banada diyorlar diyorum dert ettim sizi kendime babanızdan isteseydim sizi genç kalırdım
Rica ederim reis
Spor yap, kolajen kullan gençlik hücrelerinin o yaşlarda aktifligi eskisi gibi olmaz. Ama kolajen ile çoğalıyor. ve sağlıklı beslensen tamamdır.
Kolajen gençlerin vücudunda üretilen genç durmayı sağlayan vücutta üretilen bir şeydir. Yaş geçtikçe vücutta azalır bu üretim. Instagram @dogalsaglikkoyu yaz kadına dm den kolajen ile ilgili bilgi fiyat falan iste satın alabilirsin doğal üstelik. alan çoğu kişide baya işe yarıyor ablamda aldı gayet iyi.
Önemli olan sizin kendinizi beğenip beğenmemenizdir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmelisiniz. Her insan farklıdır. Kendinizde bir şeyleri değiştirmek isterseniz önceliğiniz sizin mutluluğunuz olmalı. Bu söylemlerinden rahatsız oluyorsanız bunu dile getirebilirsiniz. Ama unutmayın önemli olan kalp güzelliğidir.
Peki kendi düşünceleriniz neler kendiniz hakkında
Anladım siz peki kendinizi beğeniyor musunuz
İşte önemli olan bu, kendiniz mutluysanız beğeniyorsanız bu zaten yeterli. Tabi ki insanların görüşünü alabilirsiniz saygı çerçevesi içinde ama önceliğiniz her zaman kendiniz olmalı. O istiyor diye değil ben istiyorum diye bakmalısınız. Kendinizi sevdiğiniz alanlarda geliştirmelisiniz ilgi alanlarınıza göre kurslara katılıp sosyalleşebilirsiniz. Hem kendinizi geliştirmek açısından hem sosyalleşmek açısından faydalı olabilir.
Maalesef Eskişehir hakkında bilgim yok.
Rica ederim.
Bence spor yap kilo varsa kilo ver. ya da cilt bakımı yap bunlar faydalı olacaktır ama spor daha önemli
boş ver milleti sen bu halinle mutluysan problem yok ama yok ben mutlu değilim diyorsan kendini mutlu etmek için bişeyler yap.
yaş ıle alakası yok onun oyle gosterdıgını soyluyorlarsa kendıne bakmıyorsundur.
Tarzını değiştir daha spor modern genç gibi giyin kişisel bakımına özen goster saçını sakalinu değiştir
Rica ederim
Spor yapman lazım ilk önce en azından yaşlanmayı geciktirirsin
üzülecek bir şey göremedim
Umursama kendini sev. ALLAH sana bu hayati verdi kendine guzel gorunmek icin birsey yapabilirsin ❤️
Ne yaparsan bu senin sorunun
Bir çılgınlık yapıp bakım kişisel bakım yapabilirsin
Giyim bakım saç makyaj önemli tabi onlar için diyil kendin için olacak
olgun davranıyor olabilirsin daha klasık giyiniyor olabilirsin boş ver
Kimseye aldırış etme sen kendine göre her zaman hissettiğin gibi davran
Bana da küçük gosteriyorsun diyorlar
Spor yap sağlıklı beslen bol yeşillik ye yeşillik
Aman salla gitsin ya milleti
En İyi Cevap