Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben keşke hep 18 20 yaşlarımda kalsaydım diyorum ve yaşımın ilerlemesini hiç istemiyorum. Ama maalesef ki 25 yaşına geldim ve çok da üzülüyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yaşlanıyoruz? 😭😭
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben keşke hep 18 20 yaşlarımda kalsaydım diyorum ve yaşımın ilerlemesini hiç istemiyorum. Ama maalesef ki 25 yaşına geldim ve çok da üzülüyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yaşlanıyoruz? 😭😭
Şubatta 28 e gircem bende de var o üzülme... Umutsuzluk şeytandandir hatta dinden çıkartıyor insanı farknda olmadan yaşadığımız müddetçe yeni kapı açılır belki Allah tan ümit kesilmez
Amenna inşallah Rabbim bizi de mutlu eder
Dualarımdasın
Gençlik daha güzel zamanlar olduğu içindir ama güzel zamanlar her zaman olabilir. Sağlıklı beslenerek, düzenli spor yaparak, bakımlı olarak, iyi düzeyde para kazanarak gençliği yaşamış olursun neredeyse
Ya bir insan 35 e kadar genç de ama işte ona geliyor olmak da sıkıcı
EİG için teşekkür ederim 🙏☺️
Ne demek kardeşim
Elimizden bir şeyi gelmediği konularda üzülmek yersiz kesinlikle..
Yaşlanmayacak, ölmeyecek insan var mı?
Yok ancak 25 yaşı çok büyük görüyorlar diye çok üzülüyorum sadece
O görenlerin sorunu.. Sen daha 30'lu yaşların tadını almadın diye böylesin.. Hızlıca gelmeni tavsiye ederim..
Niye peki gelmemi tavsiye edersin abi
Bir de neden görenlerin sorunu
Yani öyle görenler yanlış görüyor, düşünüyor.. Çünkü 25 yaş genç sayılır henüz..
Asıl dönem 30'da başlar.. Çoğu mücadeleyi iyi kötü atlatmışsın.. Evlisin ya da bunun için uğraş veriyorsun.. İş hayatın belli bir düzene girmiştir.. Kendi ayaklarının üzerinde olduğunu daha net hissedersin.. Hem fiziksel hem de mental gelişimini tamamlamış, her konuda zirvedesindir..
Hayat senden değil, sen hayattan beklersin o andan sonra.. Çünkü ekmişsin, hasat zamanıdır.. :)
Anladım abi o zaman ben halen daha gencim öyle mi
Hem de çıta gibi.. 😎
Çok teşekkür ederim abim benim evet bence de hayat aslında 30 dan sonra başlıyor
Rica ederim paşam..
30 lar dinginliktir bence 20 lerin düzenli halidir her şey bir temele oturmuştur
Sana takip isteği atabilir miyim abim
Kesinlikle..
At kardeşim..
Cevap
2Cevap
Ben de senin yaşına gelip hep o yaşta kalmak isterim
25 mi
25
Hani 29 olmak istiyordun hep 20 lerin en olgunu
Fikrimi değiştirdiğimi söylemiştim sana
Anladım kardeşim neden 25 istiyorsun hep
20'lerin ortası
yaşın ilerlese de öleceksin ilerlemese de :D
Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz
Hepimiz öleceğiz kanka
O tek bende var sanıyordum nedensiz arada geliyor o his
Tabi bir geliyor var ya çok kötü oluyorum keşke hep 19 20 ve 20 lerimde kalsaydım ama olmuyor ve olmayacak ne yazık ki
😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?