Kişilik & Karakter konusunda 56,7b cevap paylaştı.
Sanırım yaşamak olurdu. bunun dışında hiç bir şey için sorunda hissetmiyorum kendimi zaten. birde sanırım sağlıklı beslenmek olabilir çünkü sağlıklı beslenmek güzel olsa da aslında tadı kötü şeyler yiyorum yani insan bazen bira hamburger ya da tatlı gibi şeyleri yemek istiyor ama o zaman da kilo sorunları olduğu için. pek yiyemiyorum. birde güçlü görünmek olabilir.
Bu soruya bağırarak dolu dolu cevap vermek istiyorum, YAŞAMAK! Depresif olduğumdan ya da karamsar olduğumdan söylemiyorum bunu. Yaşamaktan azıcık bile haz duymuyorum, her şey tatsız tuzsuz. Hiçbir zaman renkleri göremedim, göreceğimi de sanmıyorum. Hayvani dürtülerim ölmeme izin vermiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Diyet yapmak ama kendi iyiliğim sağlığım için yapmak zorundayım sevmesem de.
Bende.
çalışmak olurdu sanırım
bir gelirim olsa bırakırım:)
Tuvalete gitmek
Ödev yapmak 🙄
Köyden ayrılmak, çalışmak
İşim..
Sanırım yaşamak olurdu. bunun dışında hiç bir şey için sorunda hissetmiyorum kendimi zaten. birde sanırım sağlıklı beslenmek olabilir çünkü sağlıklı beslenmek güzel olsa da aslında tadı kötü şeyler yiyorum yani insan bazen bira hamburger ya da tatlı gibi şeyleri yemek istiyor ama o zaman da kilo sorunları olduğu için. pek yiyemiyorum. birde güçlü görünmek olabilir.
Bu soruya bağırarak dolu dolu cevap vermek istiyorum, YAŞAMAK!
Depresif olduğumdan ya da karamsar olduğumdan söylemiyorum bunu. Yaşamaktan azıcık bile haz duymuyorum, her şey tatsız tuzsuz. Hiçbir zaman renkleri göremedim, göreceğimi de sanmıyorum. Hayvani dürtülerim ölmeme izin vermiyor.
Çalışmak. Çalışmayı bırakırdım.
Tüm gün spor yapardım deli gibi. Seyahat ederdim. İnsanlara yardım anlamlı dokunuşlar yapardım
Oruç tutmak.
İnanılmaz zorluyor beni fakat kendimi mecbur hissettiğimden devam ediyorum yarım yamalak
Yaptığım şeylerin hiçbirini kendimi mecbur hissettiğim için yapmıyorum, istediğim için yapıyorum.
Kalabalik sehirde yasamazdim, tekne ya da yat sahibi olsam marina larda demirler yazinda sahil boyu dolasirdim.
25 yılı dolması için 2 ay daha çalışmak zorundayım. Emekli olunca resimdeki bir yerde yaşlanmak istiyorum
yaşamamak değil de, doğmamak en iyisi olurdu.
hem yaşamak mecburiyetinde değilim zaten. istediğim an beşir fuat v2 olabilirim.
Nefes almak 😃 izin verseler hemen çukura 5 kürek toprak yeter
Bu hayatı bırakırım. İmkanım olsa bir zeytinlik ve doğada en zorlu şartlarda dahi yaşayabilirim.
İşe gitmek 🤣
Kensimi sırf gönül işlerine yani sosyal yardımlaşma derneklerne adardım
İnsanların istediği şeyleri yapmayı hemen bırakırdım
İş hayatım. Uzun uzun bir tatile ihtiyacım var.
Nefes almasın içimde uzak olmasın tenimden sarsılmasın kaybolmasın göklerde gülüşün