Kişilik & Karakter Birine karşı itiraf edemediğin bir şey var mı? Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Evet var Hayır yok Söylersem alacağım cevaptan korkuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birine karşı itiraf edemediğin bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Evet var. Söylersen yer yerinden oynar, söylemesem gönül razı değil. 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Yok hayır.. Keyifli akşamlar. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır kimseye itiraf etmediğim edemediğim bir şey yok benim 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl içimde tutmam söylerim gerisi onun bileceği bir şeydir umurumda değil 2 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı. Elebtte herkesin vardır ve hayat boyu kimseye söyleyemeden içinde yok olur gider belli zmaan sonra sen de inanırsın buna 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Birşeyi demem gerekiyorsa mutlaka doğru zamanı bekler ve söylerim. 🙂 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Yok. Olursa da bir süre sonra söylerim pek içimde tutamam zaten ⃀ 1 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İtiraf etmem gereken bişey olunca ederim zaten diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
SeviyorSanSev Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Evet o biliyor 1 11 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Sabırla bekliyorum Yorumla Elfida277 +1 yıl Bazen de beklememek zorlamamak gerek Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Beklemenin zararımi var Yorumla Elfida277 +1 yıl Olmayacak şeyi beklemenin ne anlami var? Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Dua edilir olur diye belki o vesile ile dua ediyor Yorumla Elfida277 +1 yıl Bilemiyorum sen ne istiyorsun ne için dua ediyorsun Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl O biliyor ne istediğimi demi Yorumla Elfida277 +1 yıl Bunu ben nereden bileyim.. Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Biliyor. Biliyosun Yorumla Elfida277 +1 yıl Bekleme. dua da etme.. Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Dua da olmak bile kıymettir bilene. Sabran cemile diyorum Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Evet. Dombilş ve çirkinsin diyememiştim. 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayır yok... 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Var ama artık çok geç 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herşeyim açık genelde 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok herhalde 1 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet var. Söylersen yer yerinden oynar, söylemesem gönül razı değil.
Yok hayır.. Keyifli akşamlar.
Hayır kimseye itiraf etmediğim edemediğim bir şey yok benim
içimde tutmam söylerim gerisi onun bileceği bir şeydir umurumda değil
Elebtte herkesin vardır ve hayat boyu kimseye söyleyemeden içinde yok olur gider belli zmaan sonra sen de inanırsın buna
Birşeyi demem gerekiyorsa mutlaka doğru zamanı bekler ve söylerim. 🙂
Yok. Olursa da bir süre sonra söylerim pek içimde tutamam zaten ⃀
İtiraf etmem gereken bişey olunca ederim zaten diye düşünüyorum.
Vardır mutlaka..
Evet o biliyor
Sabırla bekliyorum
Bazen de beklememek zorlamamak gerek
Beklemenin zararımi var
Olmayacak şeyi beklemenin ne anlami var?
Dua edilir olur diye belki o vesile ile dua ediyor
Bilemiyorum sen ne istiyorsun ne için dua ediyorsun
O biliyor ne istediğimi demi
Bunu ben nereden bileyim..
Biliyor. Biliyosun
Bekleme. dua da etme..
Dua da olmak bile kıymettir bilene. Sabran cemile diyorum
Evet. Dombilş ve çirkinsin diyememiştim.
Hayır yok...
Kimseye ilgim yok
Olsa ne olacka
Var ama artık çok geç
Herşeyim açık genelde
Yok herhalde
Hayır, yok...
Şimdilik yok
ne gibi
vardır
hayır yok..