"Çevrenize sorsak sizi, üslubunuz hakkında ne yorumda bulunurlar sizce?" Diye de düşünebilirsiniz. 👀

"Çevrenize sorsak sizi, üslubunuz hakkında ne yorumda bulunurlar sizce?" Diye de düşünebilirsiniz. 👀

Ben her koşulda dikkat etmem çünkü benim konuşma tarzım karşımda ki kişiye göre değişir. yani bir kişi eğer benimle konuşurken saygısızca konuşuyor ve hiç dikkat etmiyorsa o zaman bende dikkat etmezdim aynı şekilde benimle küfürlü ya da kötü konuşuyorsa belki de sinirlerime hakim olamayabilirim.
ama her zaman için ben dikkat ediyorum özellikle yeni tanıştığım insanlara karşı saygılı olurum ve nazik konuşurdum her zaman aklıma her geleni ya da ilk geleni söylemem genelde sözlerimi iyice düşünerek konuşurum her zaman
Elimden geldiğince üslûbuma dikkat ederim. Çünkü biliyorum ki üslûp kişinin karakterini yansıtır. Üslûbum, ruhumun kumaşıdır benim. Öyle ki; her ele vermem, her dile benzetmem. Öyle ki; terazisine düşmezse, ziyan etmem.
Üslubuma her zaman her yerde dikkat ederim. Mesela günlük yaşantımda kimseye "aşkooo" diye seslenmem😂😝 Olabildiğince seviyeli, mesafeli ama bir o kadar da cana yakın olduğumu hissettirerek iletişim kurarım
Teşekkürler 🥰
Bu konuda dikkatli davrandığımı söyleyebilirim. İnsan bazen ne kadar kötü muamelelere maruz kalsa da üslubunu bozmamalı. Çünkü bizim kişiliğimizi kimliğimizi başkaları değil biz belirleriz.
Cevap
15Cevap
Genelde konuşmayı sevmeyen biriyim, ihtiyaç olduğu kadar...
Konuştuğum zaman asabi olduğumu söylüyorlar.😕
Üslubum karşımdaki insana göre şekil alıyor benim. Dikkat ediyorsa ederim, etmiyorsa ben iki kattı etmem
Üslup bir insanın kimliğidir her zaman dikkat ederim
Üsluba dikkt ederim daima..
Birine söyleyeceğiniz en son söz görülür dikkate alınır ve hafızada kalır
En son birakacaginiz insanı imaj ağızdan çıkan son sözleriniz olur.
Onun için kaybedeceğinizi bilseniz de ( kadın erkek ilişkisi bazında söylüyorum )
Cirkeflesmeye, Kötü konuşmaya, hadsizce cevaplar vermeye gerek yok.
Bir insanın üslubu edebinin yansımasıdır bence. Bu yüzden de her zaman üslubuma dikkat ederim. Bazen istemsizce haddimi aştığım oluyor tabi ⃀
Samimi olduğum insanlara karşı çok dikkat ettiğim söylenemez :) rahat olmayı ve olunmasını seviyorum onun dışında mesafeliyim dikkat ediyorum
Mü’min, firâset sahibi olmalı, konuşma üslûbunu muhâtabına göre ayarlamalıdır. Zira bir kimseyi sevindiren bir davranış, bir başkasını üzebilir
Her kavgada argo kelime kullanmamaya çok dikkat ederim, ama yanlış bir şey söylerse o zaman dikkat edeceğim son şey olur.
Üslubuma dikkat ederim. Çevreme sorsak onlar da çok saygılı, ve etkileyici bir şekilde konuşuyorsun derdi. Ses uyum açısından.
Sinir bozucu derecede dikkat ettiğimi söylerler, öyle de bilinirim...
Karşıdaki beni çileden çıkarmazsa üslubum her zaman iyidir.
Dikkat ederim. Üslup çok önemli benim için. Paldır küldür konuşmaları sevmiyorum.
Sakin ve düzgün üslupla kavga bile edilir. Daha sivri oluyor, severiz
Üslubun kimliğindir.
Evet dikkat ederim.. Çevremdeki insanlar da bu şekilde düşünürler.. Gayet kibar bir insan olduğumu düşünüyorum..
Ben dikkat ettikçe illa kral ağzımın üstüne Lahmacun küreğiyle vur diyorlar
Kişiye göre değişir şimdi her ortamın bir jargonu var ona göre ayar çekmek gerekiyor balım
Biraz kaba olduğu doğrudur..
Edemem çirkefleşirim
Üslup kimliğidir insanın. Her zaman dikkat ederim
Üslubum kişiliğinizdir
Dikkat etmeye çalışırım
Hayir duruma gore uslup takinirim
Ben Üslubuma Dikkat Ederim Tabikide
Genel olarak dikkat ediyorum.
Bn dikkat ediyomda serefsiz cok
Ortamına samimiyete göre
Dikkat ederim.
Her koşulda dikkat ederim