Anlamak için kaybetmek mi gerek?

Anlamak için kaybetmek mi gerek?

Anlamak için bazen kaybetmek gerekiyor bence de çünkü insan her zaman için doğruyu bilemez bazen öyle acılar yaşaması gerekiyor ki ya da kaybetmesi gerekiyor ki doğru olanı bulsun veya keşfetsin. yani aslında bize acı gelen olaylar bizi daha çok güçlendirir yani aslında kaybetmek diye bir şey yoktur sadece kaybettikten sonra aslında neyi yanlış yaptığımızı buluruz ve buna göre hareket ederiz bir daha aynı hataları yapmamak için tabi ki de
Kaybetmeden önce de anlarsın ama çoğu şeyin kıymeti kaybedilince daha net anlaşılıyor gerçekten. En önemlisi ise sağlık... Bir kez hastalanmaya yüz tutalım, dünyada hiçbir şey gözümüze gözükmez ve iyi olayım yeter deriz ya, o hesap...
Hayır gafil olmamak gerekir bence...
Bir insan gafilse elindeki nimetler kaybolsa bile değerini yine bilemez, bilmek için çaba harcamaz.
Kaybetmek sadece bir boşluk oluşturur o boşluk dolduğunda insan yine aynı insan olur.
Kaybetmeden de anlamak gayet mümkün aslında. Amaa biz kaşınıyoruz 😂 insan kaybedince, yokluk yüzüne kapı gibi çarpıp da, gece yastığa başını koyunca daha iyi anlıyor.
Ahsjs serseri ruhlu muyuz neyiz😛
Cevap
10Cevap
Beni kaybetti eşim cünkü terketti. Asla dönmeyecegm dedi öyle terketti. Benim sucum günahım yok ama suclu benm ona göre çene yapıyprum diye. Neyse sebep cok. Bir şekilde terketti işte. Birgün değerimi de anlmayacak. Kısacası yarı yolda bırakıldıgımla kaldım
maalesef ki evet çoğu insanın yaptığı gibi fakat istisna olanlardan olmam hiç birşeyi değişmesine sebep değil.
İnsanların eskiye dönme istekleri bundandır.
Sanırım evet. Çünkü insan bir şeyi, birini kaybetmeden acı çekmiyor. Ve canı yanmadıkça da empati duyamıyor ‽
Kaybetmeden önce kaybetmiş gibi düşünmek gerekir. O zaman kaybetmemek için daha iyi anlamaya baslariz
Umarım anlaması için kaybetmesi gerekmez, yoksa büyük bi kaybı olur ya da beni kaybettiğine değer...
Her konuda olmasa da bazı insanlar için anlamak kolay olmuyor. Kaybetmesi lazım illa
Bin nasihatten bir musibet daha etkili olur derler ya aynen öyle
Evet bazen kaybetmek gerek gerekiyor ki anlamaya daha açık olalim..
Bazen gerekir bazense gerekmez.
kaybetmeden de anlarsın
Sanırım öyle olması gerekiyor
Olanın değerini bilmeliyizde maalesef öyle değil
Hayır
Düşününce tek olur yolu buymuş gibi görünüyor.
ASO :)
ASO yazar mısın
Lütfen
Lütfen ya
Pişman olmayacaksın aso
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?