Merhabalar Herkese 🌸

Kime sorsak "hayır demeyi biliyorum, istemediğim şeyi yapmam" der. Oysaki gerçekler bizim kendimizi tanımladığımızdan biraz daha farklı. Şimdi düşünün, gerçekten istemediğiniz her şeye hayır diyebiliyor musunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Kime sorsak "hayır demeyi biliyorum, istemediğim şeyi yapmam" der. Oysaki gerçekler bizim kendimizi tanımladığımızdan biraz daha farklı. Şimdi düşünün, gerçekten istemediğiniz her şeye hayır diyebiliyor musunuz?
En kolay yaptığım şeylerdendir. Canımın istemediği bir şeyi asla yapmam. Kim olursa olsun ucunda. Fakat bazı istisnalar vardır, mesela sevdiğimiz insanların kırılmaması gibi. O durum harici.. Keyifli akşamlar..
Hayır benim için zor değildir. çünkü ben bir şeyi istemiyorsam o hayır demektir benim için. bu kadar basit kimsenin zorlamasını ya da sürekli sormasını istemem aynı şekilde yani bir kişi ısrar ederse bu daha çok kızdırabilir beni bu yüzden de ısrar sevmiyorum. yani sadece çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım olursa o zaman kırmamak için evet diyebilirim ama neye evet dediğim de benim için oldukça önemlidir.
İnsanlar bir şey istediğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Hayır deyince sanki suçlu hissediyorum kendimi. Onlarda bir güzel kullanıyorlar tabii bunu.
Hayır hayır demek benim açımdan zor değil. Yalnızca bazen bazı kişilere demek istemiyorum ve demiyorum, hepsi bu. İstesem herkese defalarca kez ard arda hayır derim. Eskide kaldı o aman üzülmesin derdi. Şimdilerde ben kendime bakarım
Cevap
9Cevap
Diyemediğim zamanlar oldu. Dediğim zamanlarda oldu. Değişiyor
Hayır zor değil. Fazla ısrarda hayır demeyi bilirim.
çoğu zaman ama bazı embesil insanlar hayırdan anlamıyor
Hiç zor değil hayır diyorum 😂
Hayır zor değil kolayca hayır diyorum
Artık zor gelmiyor.
Kimin için olduğuna bağlı
Hayır Zor Değil Tabikide
Hayır değil
Hiç yormuyor
Değil canım
Değildir
Zorlandığım oluyor
Zor.