Sorunlarınız olduğu zaman nasıl kendinizi rahatlatıyorsunuz

Sorunlarınız olduğu zaman nasıl kendinizi rahatlatıyorsunuz

Bir sorunum olduğu zaman ben önce içimde halletmeye çalışıyorum. Kimseye söylemeden bir süre kendimi paralayıp sorunu içimi iyice büyüttükten sonra da dayanamayıp biriyle paylaşıyorum. Genelde de bu kişi ya ailemden biri oluyor ya da en yakın arkadaşım oluyor.
Kendimi boğulacak şekilde huzursuz hissediyorsam, anlattığım zaman beni gerçekten anlayacak arkadaşlarım var onlara içimi döküyorum. Onlarla konuşmak çok iyi geliyor bana.
Bazen kimseyle konuşmak istemem. İşte o zaman içimden ne geçiyorsa yazarım. Yazdıkça hafiflemeye başlarım.
Allah'a açıyorum ellerimi. Çünkü bizi yalnızca O anlar, dinler ve yardım eder. İnsana dert anlatılmaz. Anlatsan da yardım etmez, edemez. Ne yapabilir ki zaten en fazla? Ya da bazen bir hayvana, bitkiye anlatırım dertlerimi ‽
Akarsu gibi
Cevap
20Cevap
Ben genelde yürüyorum 😄 ya da arabada müziğin sesini açıp bağıra bağıra eşlik ediyorum 😂😂😂 işe yarıyor bak dene ✌🏼
Aracım yok abla :D :D o zaman ben yürüyerek bir şarkı açayım sdfsdfsdf
Yok deli demesinler :D :D
Modum çok değişken olduğu için yerine göre içimi bozana cemkiriyorum rahatlıyorum olmadı daha başka saçma sapan şeyler yapıp sonra kendime geliyorum
Sigara içmek, müzik dinlemek, duş almak, kendime bakım yapmak, makyaj yapmak son olarak da sevdiğim dersten soru çözmek sjsjsjjs (malum yks öğrencisi)
Beni anlayacak biri varsa onunla konuşurum. Yoksa kendimi dışarı atarım gezerim gezebildiğim kadar. Arkadaşım yanımdayken aynı görseldeki gibi dağ taş koymaz gezerdik🙂
Sessiz sessiz devriye atarken ağlamalar, duvarı yumruklamak matematik çalışmak daha da hirslanmak... bazen intihara kadar düşünsem de... gidiyor hayat...
bir duble viski, bir puro, derdimi purodan çıkan dumana anlatıyorum, içimi de viski ile yıkıyorum.
Müzik, ağlamak, sorunu düşünmek ve çözüm düşünmek. Kendimi kontrol etmek. Birilerine anlatmayı tercih etmiyorum
Sorunları çözmeyi severim. Çözmeden rahat edemem. Ne gerekiyorsa yaparım. Genelde kökten çözerim. Çok uğraşmam
İnsanlara anlatmıyorum anlatırsam bi başka insandan duya biliyorsun git daha taşa bağır anlat en azından onlar kimseye anlatmıyor
iyi yönden bakmaya çalışırım her zaman, paranoyak olursam işin içinden çıkamıyorum takıntı oluyo.
Bir sorunum olduğu zaman olaylara iyi yönden bakmaya çalışırım ve hep başarmışımdır. İçimi kimseye dökmem, sevmiyorum.
Bazen ağlayarak, sinirlenerek, şarkı dinleyerek vs vs.
Buraya yazayım dedim de cevaplayacak adam yok 😵 vicdanım susmuyorr
Su ile konuşarak rahatlatıyor um kimsede bilmiyor sırlarını 😇
Sorunu içinde büyütmek yerine sorunu çözmek gerek. Sorunun her kimle ise ne olursa ol ona sor. İletişim kurmak en iyisi. Yoksa sürekli bir anlam ararsın. Ki olay senin düşündüğün gibi olmayabilir. İster istemez bu da sorunları büyütür. İşin içinden çıkamazsın
bazen bir kağıda bazen burdaki dostuma bazende aynalara bazen kıtaplara
İçime ağlayarak döküyorum ya da sinir, stres yaşayarak
Müzik dinleyerek ağlayarak ya da birisine yaşadıklarımı anlatarak
Kendimce şarkılar yazıyorum bir beat üzerine okuyorum hiç yoktan iyidir
Bi defterim yazarım ona iyi veya kötü içime sığmayan her şeyi.
Dökemiyorum içimde patlıyor. Stres ve hastalık olarak dışa vuruyor.
Bndede
Genelde günlüğüme yazıyorum onun haricinde yakın arkadaşıma anlatırım
hepsi geçer diyorum ama buna gerçekten inanıyorum
Aracımı tenha yere çekerim kendi kendime konuşur ölçer tartarım iyi oluyor.
Sessizce, bazen kağıda, bazen ekrana, bazen uçsuz bucaksız bir boşluğa, bazen daha daha içime döküyorum gidiyor.
Bana kalsın barışcık 😂
Tamam sana kalsın kırmızı bebercik adını bilmiyorum idare et :D :D
😃😃Tamam kanka
:D :D
Konuşarak xkanxnns
Bende öyle kanks xzczxczx
Suskun, bitkin oluyorum. Hevesim kaçıyor herşeye.. Kimseye de içimi dökmem. Müzik dinlerim.
Dökmüyorum birikiyor
İçime atıyorum dinlemeye gelince millet kaçıyor
Günlüğüm var o iş görüyor
Hiç bir sekilde duzlmiyor zamanla hissizlesiyorum
Bana yosun kokusu iyi geliyor.
Dua ediyorum. O'na sığınıyorum
İçimize atmıyoruz artık rahatız relaxxx
Müzik dinleyerek
kendi kendime güzel şeyler diyerek djwmxösmx
Arkadaşlarıma, babama söylerim.
Kime doksem içimi azıma etti
Kalıyor içimdeki yüreğimi yakıyor