1.87 boyunda aşırı yakışıklı (modelmisin sorusunu sık duyarım) kaslı (9 yıllık sporcuyum ehehe) kısaca tanrı kanı taşıyan bir adamım. Sağlıklı bir kafadayken insanlarla ve özellikle karılarla iletişim becerilerim şeytanla kapışır vaziyette.
Ama son 5 yıldır hayatımın tamamı evde geçiyor. 2 Ay boyunca dışarı 4 5 defa bazen hiç çıkmıyorum, sokakta insanların hayran bakışlarında ki ışığı görmek alışık olduğum mevzular olsada bir gram sosyal hayatım, arkadaşım hiçbirşeyim yok. Ağzım laf falan yaptığı için arada bir hayatıma girip çıkan amlılar oluyor sadece.
Artık bu özelliklerimi çöpe atmaktan gına geldi bu döngüyü nasıl kırarım biri yol yordam göstersin.
Ama son 5 yıldır hayatımın tamamı evde geçiyor. 2 Ay boyunca dışarı 4 5 defa bazen hiç çıkmıyorum, sokakta insanların hayran bakışlarında ki ışığı görmek alışık olduğum mevzular olsada bir gram sosyal hayatım, arkadaşım hiçbirşeyim yok. Ağzım laf falan yaptığı için arada bir hayatıma girip çıkan amlılar oluyor sadece.
Artık bu özelliklerimi çöpe atmaktan gına geldi bu döngüyü nasıl kırarım biri yol yordam göstersin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer