Ağlıyorum ağlıyorum geçmiyor 😭

Ağlıyorum ağlıyorum geçmiyor 😭
Ağlamak güzel Olduğu Kadar, Bir yandan da Bize Geçmişte İz bırakmış ve o izlerin Hayalinin dürtüsseliğini Yüreğimize işleyen ve bunu Duygusal Olarak Şekillendiren yegane Sebeptir. Bu Sebep Bazen iyi bazen de Yaşadığımız veya bize yaşatılan sebeplerde olabiliyor maalesef. Benim bir sözüm Vardır. " GÖZ YAŞLAR YAĞMUR OLSAYDI HERKES BİRBİRİNİN ACILARI İÇİÇERİSİNDE BOĞULURDU ". Onun için insan oğlu Herşeye dayanan Herşeye aklı ve mantığı ile yaklaşan ve hayatını da Bu çizgide devam ettiren varlıklardır. Ne olursa Acılar Ne kadar büyük olursa olsun. Yine Gözlerimizi açtığımız bir sonraki günün sabahında O doğan güneşin yüzümüze Vurduğunu ve o yüzümüzü Tüm o acılara rağmen ısıttığını gördüğümüz an işte o an anlıyoruz ki Hala Yaşanmaya ve yaşamaya değer Sebeplerimiz var demektir. Yenisinin gelmesi için Eskisinin gitmesi gerek eskisi gittiği zaman acılar yenisi Geldiği zaman güzel Günlere yeniden Merhaba Denilen Hayatlar Geliyor işte Akıp giden su gibi, Dün gece olduğu gibi yine Bu gecede Saat'in 00:00'a geldiği gibi Dedim ya Yaşlar ne kadar büyük olursa Yeni yaşam da o kadar bilgilendiriyor bizi Herkese rağmen Herşeye Rağmen Boşveeeeeer değmez diye yine hergün Yenilerle kandırıyor bizi. boş ver DEMEYİN SİZDE YENİLEYİN KENDİNİZİ HERKESE RAĞMEN HERŞEYE RAĞMEN...
Ben maalesef ağladığım zaman da derman bulamıyorum çünkü insan bir çok şey yaşıyor ağlamak ise aslında faydalıdır çünkü stresi azaltır aynı zamanda sorunlarınız ile yüzleşmeniz de de oldukça faydalı olacaktır bende genelde hiç ağlamam ama bazen içime attıkça bunlar birikir sonra birden dışa vururum. yani ağlamak aslında anlık olarak bana iyi gelse de sorunlarımı çözmüyor. ama derdim geçseydi her ağladığım da o zaman derdim kalmazdı
Kalmazdı lâkin ben zarar gördüm yine. Egzama mi dersin bu yaşımda ağaran saçım, sakalım mi dersin. Ama şunu diyorum beni bu hale getirenleri Allah bu dünyada ya kendinden ya da çoluğundan çocuğundan çıkarsın diyorum. Ayrıca erkekler ağlamaz zırvalığı yapanlar oluyor toplumumuzda maalesef valla öyle bir an gelir ki kendini ağlar halde bulur insan.
Cevap
13Cevap
Ah keşke geçse, kalırdı.
Ağlamak içimizi dökme için bir yöntem dertlere derman olmak için değil. Ancak herşeye rağmen arada iyi geliyor mu? Evet denebilir.
Ağlamak rahatlatır sinirleri boşaltır daha sakin kafayla düşünmeni sağlar ama dert hala oradadır bu yüzden ağlamak güzeldir hepsi bu
Ağlamayınca zamanla geçiyor, tecrübeyle sabit.
Ağlamak bazen iyi geliyor ama sürekli bu olaya devam etmek dış dünya ile bağlantını kesebilir kendine eziyet etmekten başka bir şey değil sürekli ağlamak sorununu çözmek yerine ağlamaktansa sorununu çözmeye çalış güçlü olman gerekiyor dayan 🩵
O zaman ben hiç derman bulamıyorum 😃
Pek ağlamam.
O kadar çok ağladım ki.. Ağlayamıyorum eskisi kadar boşvermeyi öğrendim. Zihnimden atmayı acı çekerek olgunlaşarak ezbere sokuyosun artık..
Niye ağlıyorsun niye
Ama işte niyee
Sıkıntısız iş mi var? hemen koyverme kendini. Bi ton çözüm düşünerek halledilir
Sen elinden geleni yapıyor isen kendini sinir etmeye ya da gözyaşları içine sokmaya gerek yok
Bilmiyorum ama ağlamak beni rahatlatıyor
Geçmez bende çok ağlıyorum sıkıntı lar of
Ohooo tüm dertlerim sona ermişti
Benim gözümden yaş akmıyor artık
kalmazdı hep yasaklardan süzülür giderdi dertler
O kadar olmazdı ki o kadar mutlu olurdum ki
Ağlamıyorum kolay kolay
Ohooo lokman hekim bendim o zaman
Zerre derdim kalmazdı
Dertsizlikten ağlıyoruz sorun yok
Dert geçmiyor üstüne kör oluyoruz.
Kalmazdı çünkü bende dert bitmez