Yoldan geçen karşı cinse çok tatlısın seni öpebilir miyim diyebilir miydiniz 😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bu cesaret değil sapıklıktır direk.
Senin gibilere meydan dayağı bile az gelir pis sapık
Bu soru öylesine sorulmuş bi soru işte Türk milletini gaza getirmek bu kadar kolay 😂😂😂😂😂😂
Türk milletinin içinde iç savaş çıkartmak bu kadar kolay işte biri bi laf diyo ciddiye alıp hemen ofkeleniyosunuz ya vahşi topluluklar sizi 😂😂😂 bütün dünyanın sizden nefret etmesi cok normal vahşi ve barbarsiniz
Türk milletine kurban ol sen batının uşağı Türk milleti sapiklarin haddini güzel bildiriyor şimdi karını sevgilini bacını öylesine sokağa sal ve uygulamalı olarak tespit yap gvtlik varsa kabul edersin adamsan eğer gaza gelirsin adamlığını ölçmüş olursun ne boyutta öğrenirsin en azından
Aptallll yazılanı anlamıyor musun senn soru öylesine sordum diyorum anladın mı Türk milleti haddini bildirilmiş tabi senin deyimiyle sapiklara bir kişiye 10 kişi dalmayı adamlık sanan bu toplumu mu savunuyorsun bana ona haddini bildirirsiniz ama gider kul hakkı yiyene adam dersiniz dedikodu edersiniz bunlara hiç sesiniz çıkmaz yazık toplum olarak çok acınacak haldesiniz bu topluma kin yukluyum her bok sizde cunku kurban olmuş neye sahtekarliginiza mi dalmak öyle mi hadi gtunun kılı yiyen varsa çıksın karşıma muştayi suratına yer anında kabul edin dünya sizden nefret ediyor hiçbir ülke tarafından istenmiyorsunuz vahsilik barbarlık saldırganlık riyakarlık yalan dolan ne varsa sizde araçlar bile o sevmediğiniz sizden daha üstün millet olarak
Barbarliktan vahsilikten bahsedip muştayla saldırıya geçmek için senin gibilere açın kabadayısı nediyor bir ülkede sapıkları savunmayi adamlık saymak hak yiyen kişinin kişisel meselesi Allah la onun arasında sapıklik toplum meselesi kuş beyinli adam olan karısı bacısı anası olan bir kişi buna kayıtsız kalmaz muştali kabadayı
Ulan aptalllll aptallll kimseyi savunduğum yokkkkk anladinmi benim biseyi savunduğum yok soruyu öylesine sordum öylesine sormak hani burayı anladın mı ee bu toplum kaba kuvvetten anlıyor çünkü bizim topluma kibarlık sökmez bizim toplumun hak ettiği muamele bu bu topluma sst ne var lan gel lan buraya bu çünkü toplumun seviyesi bu 20 yıldır zaten ne ile yonetildiginizden bu toplumun seviyesini çıkart işte
Tarihten bu yana ortadogunun başı beladan kurtulamadı senin o batı dediğin yerde millet barış ve huzur içinde yaşıyor senin ortadogu cografyan ne halde hep göz yaşı birde üzerine deprem eklendi simdi o Allah'a onun arasında diyemezsin o zaman hersey Allah'a senin aranda tepkiyse herseye tepki gösterecen ee gel benim dedikodumu yap gel verim hakkımı gaspet ee Allah'a senin aranda oldu canım başka bi arzun? Sonra muslumanim dersiniz
Adamlar kendi toplulugun içinde barış ve huzur içinde yaşarken sen ülkede daha kurtlere dusmansin ırkçılık yapıyorsun 1990 da din elden gidiyeeeah diye acımasızca alevileri katletmiş bu toplum neyden bahsediyorsun sen evet diğerlerinin de tarihi iyi değil ama onlar çağ atlarken siz hala ortacagda kalmaya devam bana bu toplumu kesinlikle savunmayin yabancı kaynakları aç bakalım bizim toplum nasil anılıyor hemen söyleyeyim en başta dolandırıcı kul hakkı yiyen sahtekar sözün bittiği yerdeyiz hayırlı akşamlar
Bende öylesine cevap verdim bir ülkede kadin olmak nedemek sen bilemezsin hele tek başına bir kadından hergun yüzlerce kadın tacize uğruyor hatta öldürüyor toplumun mal olmuş bir sorunu öylesine soramazsiniz efendim sapıklar yüzünden ben neden işten çıkmak zorunda kalıyorum neden yolumu değiştiriyorum neden tedirgin yürüyorum neden arkama bakıyorum neden çantamda biber gazı bıçak taşıyorum kadınların hassas olduğu korkusunu yaşadığı bir duruma öylesine diyemezsin batıda barış ve huzur onlarca günahsız insanı öldürüp onlara çanak tutup onların kanı uzrlerinde huzurla uyuyon sadece yerin dibine batsın yemişim batisini huzurunu afferim sana öylesine sorun için seni tebrik ediyorsun adamsın kralsın aslansın sen ya
Onların da mmmina koyayimmmmm
İşte gerçek Türk erkeği bak gördünmu anlatınca nasıl gaza geliniyormus bende görmüş oldum her nekadar uslupta ufak tefek saygısızlık olduysada savaşımız bitti size iyi günler dilerim beyfendi 😂🙂
Ya ben zaten savaş yapmadım knk anlamıyorsun bizim toplum her konuda iki yüzlü bir insan toplumdan nefret eder mi ya annen bile diyor ki ne bu insan nefreti 😂😂
Anladım merak etme sadece senin bakış açının tersine hareket ettim kısasa kısas gaza getirme nasıl oluyormuş gör istedim😂😉 trafikte inip magandalik yapanı yan baktın kavgası mal mülk davası na can alıp can vereni savunmuyorum bende ama kadın olarak topluma mal olmuş bir sorunu bir kadın neler yaşıyor bil istedim haa burada o sapık tacizcilere ben haddini bildiriyorum çok şükür karşıma çıkmasan iyi olur sende nasibini alırsın sonra 😂😂
Bisey dicem knk başından kötü bir olay mu geçti anlat dinlerim
Ufak tefek sorunlar yaşadım tabikide bir ülkede hele tek başına bir kadinsan me yaşadığı zorluk maruz kaldıkları bilinsin istedim kadınların sorununa genelleme yaptım yani bu Annenize de saygı ve hurmetlerimi sunarım 🙂
tkp attım gel :) ya kankam kusura bakma çatıştık seninle başta da özürdilerim :)
sende et ama
Bu tacizdir sapıklıktır. Bunun cesaretle ilgisi falan yok. Ahlaklı insan bunu yapmaz.
Türkiye de bunu yapmak cesaret değil aptallık
Hayır diyemezdim
hayir
Diyemem
demem
sonu çok iyi olmaz😂😂
derim