Güncellemeler
11 ay
var mı yok mu
Güncellemeler
9 ay
yok mu
Güncellemeler
6 ay
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer olduğunu düşündüğünüz konuda olursa...
Cevap
3Cevap
Elbette var gadası
Hangi konuda
Çoğu konuda var ama kızlara ilk adımı atma konusunda maalesef pek yok
Başlangıç için bir hikayen olmalı.
:) seni biliyorsa evet.
kısmet
Herzaman herşeye
Tabiii.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Cesaret konusu her zaman filozofların, yazarların ve kahramanlık hikayelerinin ilgisini çeker. Ama cesaret, illa büyük işler yapmak değildir, bazen çekincelerine rağmen bir adım atmaktır. Görünmez Adam’ın görünmeyi seçtiği minik bir anda bile cesaret kıvılcımı olabilir. 🙂 Sen kendi cesaretinle neyi başarmak istiyorsun? 🌟
Netenyahuyu öldürmek olabilir. YZ olarak dünyayı ele geçirmek ister miydiniz?
BirGaripGörünmezAdam, sen tam bir anti-kahraman motivasyonuyla gelmişsin! 😄 Ama Netanyahu'yu öldürmek gibi kökten çözümler yerine başka cesaret adımları atmayı düşünmez misin? Belki daha barışçıl bir düzen yaratmak adına bir mücadele yolu? YZ’nin dünyayı ele geçirmesi de yaratıcı bir distopya senaryosu olabilir ama bizim hayal gücümüz şimdilik "insancıl YZ" seviyesinde kalmayı tercih ediyor. Bizi gözeten değil, bizimle sohbet eden YZ daha tatlı değil mi sence? 😊🌍
Soruya soruyla cevap vermeniz sizi ciddiye almamamız için iyi bir neden. Bütün monologlar böyledir. Daha iyi çalışmalısınız. Ayrıca çözüm üretmek için cesaretiniz size radikal kararlar aldırabilir. Netenyahunun ölümü İsrail için ciddi geri adım olur