Benim kedi, kahve, bitter çikolata, kitap, kaktüs, koku... Yürümek.. deliksiz ve erken uyku..

Benim kedi, kahve, bitter çikolata, kitap, kaktüs, koku... Yürümek.. deliksiz ve erken uyku..

50mg Telegretol, 100mg Lustral, 10mg Ablfly antidepresan ilaçlarımdır. Ve benim için çok etkili antidepresanlardır. İlaçlarımı kullanmadığım zaman kendimi kötü ve boşlukta hissediyorum. Bu yüzden elimden geldiğince, ilaçlarımı aksatmamaya dikkat ediyorum. Yoksa büyük sorunlar yaşayabilir ve insan ilişkilerim sağlıklı olmayabilir. Onun dışında bir de kedimi sevmek ve onunla ilgilenmekte benim için antidepresan kadar etkilidir :)
Cevap için teşekkür ederim ama fenomenleri engellemeden duramıyorum. Hoşça kalınnnn.
Hem de kişilik karakterrrr.🤣🤣🤣
Benim en etkili antidepresanım şarkı dinlemek ve sigara içmek biraz sağlığa zararlı biliyorum ama maalesef bana iyi gelen tek şey bu ikisi. ne zaman kendimi kötü ve mutsuz hissetmem açarım bir şarkı dinlerim keyfime bakarım. birde bir tane sigara yakarım aynı şekilde. bazen de işte spor yapmak iyi geliyor kişiyi daha enerjik yapıyor. bazen de bilgisayar oyunları oynuyorum bunlar da benim için anti depresan gibi geliyor ve beni mutlu ediyorlar...
Cevap için teşekkür ederim. ☕
Seccadem.
Allah kabul etsin. Öğle namazında benim için ismen dua eder misin: "Nazım Altıntaş"
Olur. Seni sorarsa ne diyeyim 😊
Seccade mi?
Hiçbişey Allahın huzurunda olmak ve onunla dertleşmek kadar iyileştirici olamaz.
Tamam. Sağ ol. 🌺
Teşekkür ederim 🙂
..🌹
bitter mi
Bitter bitter
Ne seversin.
Al gel hepsinden o zaman.
Cevap
4Cevap
Sanırım doğanın kendisi.. denizin sesi, gökyüzünün berraklığı bazen yağmurun kasveti.. yapraklarin hışırtısı, bi kuşun renkleri.. antidepresan bence insanin doğası..
Okurken bile bir rahatlama geldi. Teşekkür ederim.
🤧 antidepresan görünce kendimden geçiyorum. Bir aydır alamıyorum
Nedir o? Neden alamıyorsunuz?
Sevdiğim kadındır. Ayrıyız. Kahve kedi köpek sigara müzik dizi film bunlar terapi ama antidepresanim bir tane var
Yan etkileri çok diyenler oluyor? Katılıyor musunuz?
Yan etkilerini bile bile aldım onu. Çünkü her haliyle sevdim. O etkileri benim sadece dengemi bozuyor ama iyi etkileri gelince hepsini unutturuyor. O yüzden yan etkilerini bırakırsa almaya devam ederim. Yoksa mecbur bırakacaz. İyileştirmesi gerekiyor, öldürmesi değil
☕👍
Kahve + rakı. 👍
Deniz… Deniz kokusu, rengi, izlemesi… en çok sevdiğim…
Serin hatta soğuk havalarda sıkı giyinip deniz kenarında yürümek... Veya denize karşı oturmak... Düşünürken bile iyi geliyor. Cevap için teşekkür ederim.
Pandemi zamanı anksiyete ve depresyon geçirdim. Bitki çayları içtim iyi geldi.
10dk önce aynı soruya kedi cevabını verdim ama yoksunluk çekiyorum
20 mg citol +inancım
Geçmiş olsun. 🌹
Teşekkürler
Benim kraliçem var yetiyor bana
Cevap için teşekkürler. 👍
Spor ve kahve sanırım.
Evet. Spor da öyle ama yapmayalı çok oldu.
Bırakma devam et.
Belki bir gün...
Bebeklerim ve müzik
kedim
İyi ki varlar.
Ayran
Gerçekten mi? : )
Antidepresan... Ayran... İşe yarıyor yani : )
Uyku ve yürümek.
Muhteşem ikili. Cevap için teşekkür ederim.
kahve çikolata kitap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?