Bir zamanlar tiyatro ile ilgileniyordum. Epey de yetenekliydim. Yani en azından başta hocam olmak üzere herkes yetenekli olduğumu söylüyordu. Fakat 2 3 senenin sonunda bıraktım. Şu an eskisi kadar yetenekli olduğumu düşünmüyorum Bu konuda. Keşke ara sıra tekrar yapsam eğlenceli olur.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
şu an için köreldiğini düşündüğüm yeteneğim aklıma gelmedi ama bir zamanlar çok iyi futbol oynardım eskiden özellikle kuzenler ile sürekli halı sahaya giderdik. şu an kötü futbol oynuyor olabilirim. bunun dışında bir de bilgisayar oyunlarında biraz körelmiş olabilirim çünkü uzun süredir bilgisayar oyunları da oynayamıyorum. zaten bunların dışında kendimi yetenekli gördüğüm bir yetenek ya da alan yok şu an için olursa da kendimi geliştirebilirim.
19 yaşındayım. Çocukken teknolojiyle çok ilgiliydim. Millet oyuncak için ağlarken ben oyuncağımı yapardım. Ailem sağolsun her şeyde yaptıkları gibi bunuda göz ardı ettiler. Hep içimde kaldı fakat artık eski yaratıcı zekam yok. Verdiğiniz çubuktan bile bir şey çıkartırdım da işte, gitti bazı şeyler
Tiyatroda sahne almıştım bir kere. Artık oyle bir ortam da olmadigi için koreldigini düşünüyorum bunun.
Geçmişte yaptığım okul içi etkinlikler bile su an şaşırtıyor ve devamı gelmediği için bittiğini düşünebilsem de bir gün uyanilmak üzere uzun bir uykuda olduğunu dusundurtturuyor. (Ne uzun cümle oldu. 😬Özetle evet cevabım)
Tasarım ve yabancı dil üniversite zamanında ingilizceye ağırlık veriyordum ayrıca tasarım programlarına üst düzey merakım vardı fakat okul bitince maalesef koreldim belki yaşam standartları belki imkanlar buna engel oldu
Kara kalem çalışmaları yapardım ilkokuldayken. Resmi boyamıyorum diye öğretmenlerim resim dersi notumu hep 3 verirlerdi. Boyamayı da ben sevmiyordum. Sonra bıraktım devam ettirmedim. Köreldi o da. Sanat, takdir edilmediği yerden uçtu gitti. 🤦