Kişilik & Karakter Korktuğunuz başınıza gelir mi? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor “kervanımı vurdular; korktuğum her şey başıma geldi. artık güvendeyim.” Korktuğunuz başınıza gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 187b cevap paylaştı. Genelde geliyor 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Abdala Malûm olmak.Çok yaşıyorum çok.Öyle bir iki değilÇok.Medyum muyum neyim?Tabi ki değilim ama bu kadar sık olması neden? 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 45 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. geldiği çok oldu.. Kervan derken empire mı? 😅😅 0 0 Yorumla
PervasıZampara Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gelmez çünkü korku cesaret yapar bende üstüne üstüne giderim 0 0 Yorumla
Yorgunbeyyy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geldi hiç yanılmadım. Felaket gibi geldi zaten 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Korktuğum başıma gelmez :) 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Aldatılmaktan çok korkuyorum ve başıma geliyor 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Genelde geliyor
Abdala Malûm olmak.
Çok yaşıyorum çok.
Öyle bir iki değil
Çok.
Medyum muyum neyim?
Tabi ki değilim ama bu kadar sık olması neden?
geldiği çok oldu.. Kervan derken empire mı? 😅😅
Gelmez çünkü korku cesaret yapar bende üstüne üstüne giderim
Geldi hiç yanılmadım. Felaket gibi geldi zaten
Korkusuz korkak Kemal Sunal
Korktuğum başıma gelmez :)
Evet, genelde geliyor
Aklıma gelen hep başıma geldi 😅
Gelmez bazen bazen gelir.
Aldatılmaktan çok korkuyorum ve başıma geliyor
Gelir
Bazen olur
Eh bazen