Cehennemden hiç mi korkmuyorsunuz arkadaşlar sadece meraktan soruyorum?

Sorum ateistlere değil onlar zaten inanmıyorlar benim sorum müslüman olanlara. Müslüman olduğunu söyleyip namaz kılmayan, oruç tutmayan, alkol kullanan, zina yapan, allaha hakaretler saydıranlar, tövbe etmeyenler hiç mi cehennem azabından korkmıyorsunuz? en çok şaşırdığım da müslümanım diyip öfkelendiği anda karşındakinin allahına kitabına sövenler, e şimdi bu kişi dinden çıkmadı mı, Allah'a şirk koşmadı mı? yahu madem müslümansın inanıyorsun cennete, cehenneme yasaklara, haramlara neden bu kadar büyük günahları bile bile işliyorsunuz bu eylemlwr açık açık en bğtğk günahlar olarak belirtilmiş. niyetim kötü değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum hiç mi korkmuyorsunuz cehennem azabından? Elbettte hiçbirmiz mükemmel müslümanlar değiliz hepimizin günahları var ancak bu kadar büyük haramları nasıl göz göre göre, hiç pişman olmadan işleyebiliyorsunuz ne düşünüyorsunuz neden tövbe etmiyorsunuz ve nasıl hala müslüman olduğunuzu söylüyorsunuz gerçekten merak ediyorum böyle olanlar açıklarsanız sevinirim şimdiden hayırlı sabahlar.
Güncellemeler
+1 yıl
yazım hatalarım için kusura bakmayınız klavyem düzgün çalışmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
amacım kınamak yargılamak değil kesinlikle böyle göründüyse affınıza sığınırım
Cehennemden hiç mi korkmuyorsunuz arkadaşlar sadece meraktan soruyorum?