Güncellemeler
+1 yıl
Harika bir iliskimiz vardi, ama evlenmeyi istemedigini soyledi. Tamam dedim. Taki eski karisina mesaj yazana kadar ben. Birden canavarlasti. Hic bu kadar degisebilecegini tahmin etmezdim. Ayrildik tabi.
Kesinlikle laf soyletmiyor. Ayrildik. Eski karisina mesaj yazdim diye, dilini koparirim senin dedi. Eski karisindan korkuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bitmiş gitmiş bir şey arada çocuk varsa mecburen görüşecekler. Zaten seni dinleyip görüşmezse o adamın kalıbı bozuktur. Zaten aralarında bir şey olsaydı boşanmazlardı merak etme
cocuklar gelmis 13 yas ustu olmuslar, kendi telefonlari var. Gerek var mi sence mesajla haberlesmeletine? o da degil, ben de hata ya0tim o anlik sinirle kadina mesaj attim, adam ustume yurudu, dilini koparirim dedi, gerci bende kadina o. pu dedim.
neyse ne hali varsa gorsun.. belki kurtuldum. cunku gozlerinde katil hibi nefretli bi bakis yakaladim. beni o an öldürebilirdi. Eger demekki cocuklarina laf etsem, veya cocuklari bana iftira falan atsa beni parcalayacak.
Kadınla çocukların ihtiyacı için dw görüşüyorlardır belki? Çocukların masrafları, gelecekleri hakkında şekillendirmeleri, okul sorunları, toplantılar belki, vs vs bir sürü konu var annesi ile konuşacak. Çocuklarla görüşmek için onların telefonunu kullanır ama çocukla nerede buluşacağını belki onları okuldan alacağını veya nerede ne zaman buluşacaklarını annesi ile konuşuyorlar doğal olarak. Zaten senin ona oru*pu demen başlı başına yanlış. Seni ilgilendirmiyor. Adamın senin üzerine yürümesi de çok çok yanlış zaten. Sinirlenmekte haklı ama o tarz bir üste yürüme ve şiddet içerikli tehdite gerek yok. Ayrıca çocuklarına laf edersen zaten gelip sana yükselmesi normal olurdu. Seni ilgilendirmeyen konulara fazla burnunu sokmuşsun. Eğer bunları yaşamak istemiyorsan başka birini bulursun. Ama yarın bir gün evlenseniz dahi o adam çocukları ile ve eski eşi ile görüşecek, onlara maddi ve manevi yardım da edecek. Bunları kabullenmen lazım
ayrildim artik. Benim arkamda durmayacak adami ne yaoayim ben. Gitsin ne yaoacaksa yapsin. zaten kac kisiden ayrilmis benden once, aliskin baskasini bulur hemen.
Karısı onun eski karısı bile olsa çoğu erkekte hala cinsel yoldan onu namusu olarak görüyor. Ona kimse dokunamaz, öpemez, sarılamaz vs
bosanali yillar olmus. eski karisi ikide bir cocuklari bahane edip mesaj atiyordu, sinirlendim. Kadina mesaj attim. o romantik erkek birden canavara donustu. hala şoktayim. nasil yapmaliyim. ne yapmaliyim bilmiyorum. ayrildik ama sinirlerim altust.
Maalesef her insanın yapısı aynı değil, mesela senin karışmanı istemediğinden sinirlenmiş olabilir. Zaten unutamaması gibi birşeyi düşünmek dahi istemiyorum. İşiniz zor zamana bırakın biraz, umarım bundan sonra canınız sıkılmaz
bana " ben senin eski iliskilerine karisiyormuyumda sen benim eski karima mesaj atiyorsun dedi. o degilde gozlerindeki nefreti ilk defa gotdum, katil gibi bi bakis
Bu kadarda sert tepki vermemeli diye düşünüyorum, sen ne yapmayı düşünüyorsun
ayrildim.. beni desteklemeyecek adami ne yapayum
İsabetli olmuş hakkınızda umarım en hayırlısı olur
Boşanmış olması, eski eşini unuttuğu ya da sevmediği anlamına gelmez..
bosanali yillar olmus. Alakalari yok , yuzyuze bile gorusmuyorlar. Sadece mesakla, cocuklar icin. Ama kadin sık sık atinca rahatsiz oldum. Ben yazinca kadin , seni dava edecegim kimsen bana hakaret edemezsin yazdi. Kadina o kizginlikla hakaret ettim. o da, benim cocuklarima ve eski esime bulasma diyebagrindi, bende cevap verince dilini koparirim senin dedi.. ya şoktayim.