Daha önce ağır depresyon atlatmış olanlar var mı (detay)?

Çok parlak bir hayatım varken bir anda her şey istemediğim gibi gitmeye başlamıştı ve kontrolümü kaybettim, özellikle Corona dönemi ile birlikte ruhsal olarak bunalıma girdim ve bir kaç yıldır çok içime kapandım. iletisim kurmak kimseyi görmek istemiyorum. Yalnızken iyiyim ama önceden çok sosyalken bu olay sonrası sosyal olarak çok etkilendim. ayni ev içinde yabancı gibiyim. Ailemi görmek de bana hiç iyi gelmiyor. Dışarı adımımı atsam babam bana sonunda hapishanenden çıkabildin mi, orası kokmustur, tavuk ini vs. diyor. Onu görmek istemiyorum. Halimi gorupte belki bir terapiye gitmek istersin diye sormak yerine bana deli oldugumu vs. benimle dışarıda kimsenin konuşmayacağıni söylüyor. ileride böyle olmaya devam edersem evlilik kuramayacagimi söylüyor. Ben aslında hiç böyle biri değildim. yaşım çok genç hayatıma olan kontrolümü kaybettim ve gücümü bulamıyorum. Lütfen bu yollardan geçmiş ve kendini daha iyi hisseden kişiler varsa yorum yapsınlar. Ve lütfen kaba yorumlar yapmayın. Belki o an için size komik geliyor evet ama yaptığınız her bir yorum karşı tarafı çok uzebilir. Kendi aileniz bile size zorba olabiliyor bu hayatta. lutfen zorba olmayalım.

Daha önce ağır depresyon atlatmış olanlar var mı (detay)?