Adam işini düzgün yapsa da yaranamıyor
Adam işini düzgün yapsa da yaranamıyor
Evet taktir ederim tabi ki de burada önemli olan işin ne olduğu değil aslında yani bir kişi temizlik görevlisi olabilir ama işini laikığ ile yapıyorsa yani düzgün yapıyorsa kim olursa olsun ben taktir ederdim. burada insanlık ve karakteri de önemli oluyor tabi ki de.. bu yüzden de taktir ederim ben her zaman
İşini düzgün ve dikkatli yapan insanları takdir ediyorum aynı zamanda düzgün yapmayıda seviyorum 4/4 lük olamasakta yaptığımız işi düzgün yaptığımızda vermiş olduğu emin tutum ve mutluluğuda çabası oluyor:))
Cevap
24Cevap
Evet önem veririm çünkü
ben de buna çok dikkat ediyorum
Türkiye'nin en büyük problemlerinden biri.
Bu takdir etme olayı yaşanmadığı için herkes aspirin modda çalışıyor, günü kurtarsın yeter diyor.
Ha takdir edilince bazılarında deliği kalkıyor.
Ederim, etmeliyiz de. İyiyi teşvik etmek yerine sürekli olumsuzluğu görüp onu yüzüne vurmak bir yerden sonra insanda iyi şey yapma istediğini kırıyor. İyisi mi Atatürk'ün da dediği gibi "insan takdir etmesini, teşvik etmesini ve gönül almasını bilmeli" 😊
Son işimde dibini yaşadım. Az daha çalışsam herifi omzundan kaldırıp asabilirdim. Narsist biriydi bildiğin..
Yani insanız sonuçta. İnsan sevildiği zaman güzelleşiyor
İşi her zaman düzgün yapmak lazım hele hele o işten ekmek kazanıyorsan.
Zaten düzgün yapması gerekiyor, bunun için taktire gerek yok..
Ülkesini en çok seven işini en iyi yapandır , işini düzgün yapanlar başımın tacı
Takdir etmekten öte saygı duyarım
Edilmeli. Etmek gerekir.
Elbettiki her zaman taktir ederim
Haset eden insanlar takdir etmez
Evet altımdaki personellerimi takdir ediyorum
Hala karikatüre gülüyorum dhakdbaj
Ahahahahaha yapmış işte gidiyor deliğe
Herhalde büyükanne yani öyle de olması gerekiyor
Tabikide ederim
Ediyorum
Hayır, etmiyorum.
Evet.