Eğitim & Kariyer İşinizde, emeğinizde takdir ediliyor musunuz? S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bugün inen bütün yolcular, tekeşşür ederek indiler.. Güncellemeler+1 yıl emek alın teri demek tir.. İşinizde, emeğinizde takdir ediliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İşim yok, emek verdiğim her şey için takdir edilmiyorum tabi, hem takdir edilmek için de yapmıyorum hiçbir şeyi. Yaptıklarımın sonuçları beni mutlu ediyor takdire ihtiyaç duymuyorum. 1 5 Yorumla S97S98 +1 yıl takdir edilmek itici mi.. Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl İtici değil ama nedense sevmiyorum, kimseden onay almak gibi bir derdim yok sadece. Ne yaparsam kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Yorumla S97S98 +1 yıl ikisi aynı şey dirr Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Hangi ikisi anlamadım? Yorumla S97S98 +1 yıl anlayamazsın.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşim yok, emek verdiğim her şey için takdir edilmiyorum tabi, hem takdir edilmek için de yapmıyorum hiçbir şeyi. Yaptıklarımın sonuçları beni mutlu ediyor takdire ihtiyaç duymuyorum.
takdir edilmek itici mi..
İtici değil ama nedense sevmiyorum, kimseden onay almak gibi bir derdim yok sadece. Ne yaparsam kendimi iyi hissetmek için yapıyorum.
ikisi aynı şey dirr
Hangi ikisi anlamadım?
anlayamazsın..
kazasız belasız..