Kötü insanları hayatına çektiğini düşünüyor musun?

Kötü insanları hayatına çektiğini düşünüyor musun?
Kötü, vicdansız değil de dengesiz insanları hayatıma çektiğimi düşündüğüm zamanlar oluyor. Hayatına çekmekten de ziyade; bazı ortamlarda çok sık karşılaşıyorum. Bu da eninde sonunda benimle ilgili bir durum haline geliyor.
Hep aynı model insanlara denk geldiğimde bir süre sonra bunun nedenini merak edip baktığımda aslında hep kendi düşüncelerimde insanlara denk geldiğinde fark etmiştim. Düşüncemi değiştirdiğimde hayatıma giren insanlarında değiştiğini gözlemlemiştim
Bazen düşünüyorum ama belki ben de başkasına göre kötüyüm ne belli. Birisinin çıkarına göre hareket edersem iyi derler etmezsem benden kötüsü olmaz, herkesin hayatı böyle kişilerle dolu.
Cevap
34Cevap
Hayır hayatıma en son öyle bir insan aldım ki başkasını almaya gerek duymuyorum. Genel olarak da kötü insanları çeken biri değilim.
Hayır kötü insanların çoğunlukta olduğu dünyada ben yalnızca şanssız olduğuma inanıyorum.. iyilik abidesi insan da aramıyorum aslında yalnızca dürüst insana hasretim var. Kimse mükemmel değil ve saf iyilik ile de donatılmış değil buna bende dahilim
Dengesiz ruh hastası bencil narsist manyakları paratoner gibi çekiyorum. Mümkün mertebe onları hayatimdan uzak tutuyorum.
Kötü olduklarını çok sonra anlıyorum ya da onlar çok sonra gösteriyorlar ne mal olduklarını..
Bir yerde bir yanlışlık var yani..
Çekiyorum, hep etrafımdalar.
Hayır
Soruyu ilk nasıl okuduysam öyle cevap verme gibi bir huyum var. Bu soruyu da "kötü insanların hayatı çektiğini düşünüyor musun" olarak okudum. Yani kötü insanları buna hayatın ittiğini mi düşünüyorsun gibi. O yüzden buna göre cevap vereceğim.
Kötülük genelde bir seçimdir ama bazen insan mecbur kalabiliyor. Mesela yalana, sessiz kalmaya ya da hırsızlığa. Bu tabi ki yalan söylemeyi, hırsızlık yapmayı ya da haksızlığa karşı susmayı daha az günah yapmaz. Ama bir sebebi olunca insanın iyi olduğunu gösterir ‽
Bak şimdi karşıma 10 tane insan koyuyorlar tamam mı 9’u düzgün, tertemiz insanlar. 1 tanesi 32 farklı suçtan aranan sabıkalı sorunlu, akıl hastanesinde yatmaya aday insan. Ben gidiyorum elimle koymuş gibi o 1 insanı hayatımın ortasına koyuyorum. B*ku yiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
Hayır ben özellikle çekmiyorum çünkü o kadar fazlalar ki insan mutlaka denk geliyor. yani isteyerek deneseydik bu kadar olmazdı bence. ama yine de kötü insanlar her iyi insanın hayatında vardır mutlaka. önemli olan onlar ile nasıl başa çıkacağımızı bilmek
doğduğunuz aile kaderiniz oluyor coğrafya bile diil, hatta bu dizi vardı doğduğun aile kaderindir falan diye tam adını hatırlamayamadım şimdi , çevreniz ve aileniz ne kadar fazla kaliteliyse hayatınızda o kadar çok iyi oluyor
Hayır, arkadaşlıklarimi iyi seçerim ve dogru arkadas edinmeye özen gösteririm 1 tane dostum var cok iyi anlasiriz 1 dost sıkı dost en iyisi budur 10,20 fake dosttan iyidir
Hayır, kötü insanları hayatıma çektiğimi düşünmüyorum çok şükür hayatımda olan insanlar gayet iyi insanlar rabbim var etsin onları..
Hayatıma çok insan almam ya. Bu yüzden çok denk gelmedim.
Ben çekici bir adam değilim. İyisi kötüsü kimseyi kendime çekmiyorum. Sıfır sıkıntı.
Hayır. Çok şükür bugüne kadar kötü bir insanla tanışmadım.
Hayır. Çevremde zaten barındırmam da karşıma da çıkmıyo.
Kötü değilde delileri çektiğimi düşünüyorum hatta eminim deli deliyi çeker misali😂😂
Her insan bana bir şeyler öğretmek için giriyor hayatıma hepsi bir tecrube ve olgunluk katıyor o yüzden kötü de iyide gelebilir
Kötü insanı kötü insan bulur iyi insanı iyi berduş u berduş
Düşünüyorum. Çünkü doğru dürüst bir insan karşıma çıkmıyor.
En İyi Cevap