Sen neye hayransın? En son nerede, ne gördün de hayranı oldun?

İnsan dışında her şey hayran olunası. İnsanı da Allah yarattı evet ve halen keşfedilememiş en güzel doğa harikasıyız. Ama kendi kendimizi zehirliyoruz..
#rüyadayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen neye hayransın? En son nerede, ne gördün de hayranı oldun?

İnsan dışında her şey hayran olunası. İnsanı da Allah yarattı evet ve halen keşfedilememiş en güzel doğa harikasıyız. Ama kendi kendimizi zehirliyoruz..
#rüyadayım
Ben kendime hayranım aslında. yani karakter olarak tabi ki de çünkü dış görünüş olarak kendimi güzel ve iyi bulmuyorum. ama karakterimi çok seviyorum :) her zaman için de kendimi sevmeye devam edeceğim bir de bunların dışında evrene hayranım çünkü yıldızlar sistemler evrenin kendisi ayda karanlık madde gibi bir çok bilimsel konuyu araştırmayı okumayı seviyorum. bu yüzden de aslında bilime hayranım diyebilirim her zaman için
Allahın yarattığı o kadar güzel şey varki , hayran olmamak elde değil. Misal İnsan vücudu
Hayvanlara karşı çok hayranlık duyuyorum. Onların o masumiyeti beni benden alıyor açıkçası. Bir de kendi hallerinde oynamaları çok mu, tam pati ısırmalık oluyorlar :) Hele bir de kedilerin köpeklere karşı artist artist yürümesine hayranım. O nasıl özgüven öyle, anlamıyorum. Çok garip geliyor bazen, hiç mi korkmazsın Allahsız :) Köpeklerinde insanların kıçını koklamasına anlam veremiyorum...
jgjhfvh kedilerdeki öz güven başka kimse de yok koca bir eşeği bile nakavt eden kedi biliyorum
Gözünün gördüğü her şeye meydan okumaya yürekleri var belki de 9 canlı olduklarındandır
Rabbime, anneme
Teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar kardeşim 🌺
Rica ederim, hayırlı ramazanlar ablam 🌱
Cevap
10Cevap
Pazar günü Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı şelalelerini görmeye gittik. Tam tefekkürlük bir manzaraydı benim için. Hem yağmur yağdırılıyor, hem de şelale tüm güzelliğiyle arz-ı endam ediyordu. Tek kelime ile ALLAHımın yaratma sanatına hayran kaldım.
Sanki orada yaşasam tüm derdim, telaşım, koşturmacam bitecekmiş gibi geldi bana.
Google dan daha güzel fotoğraflarını bulabilirsiniz elbette ama ben fotosunu şuracığa ekleyeyim.
Bende diyordum cyclamenin bilgi dolu görüşleri nerede kaldıı Rabb'im her yanı özene bezene yaratmış maaşAllah ne kadar ferahlatıcı bir manzara 😍
Bak gene bir şeyler öğrendiim vgjhcv Resmen huzuru tarif ettin. Allah her günün böylesine huzurlu, bereketli geçirsin inşAllah. Hem belki enişte beyin oradan bir arsası çıkar belli mi olur ✨
vgjhbvgh
Rabbimin yarattığı her şeye hayranım. Bu ara belgesel izledim kuşlarin o renkleri gözleri kendimi alamadım. Daha da hayran kaldım.. tefekkür ettim. Her anında ne kadar güzel diye diye)
Kesinlikle her yerde O'nun bir imzası var
Hayal gücüme hayranım ama öyle böyle değil ne kurgular çıkıyo benden
Allahin yarattığı eşsiz güzelliklere hayraniz
Ben bir çift göz hayranıyım ya... Allahım ne de güzel yaratmış diyorum gerçekten.
Allah kavuştursun inşAllah
🙃🍃🍃

Ona.
Soruyu okuyunca aklıma direkt bir şey gelmedi. Düşününce gelenlere ise gerçekten hayranlık beslediğimi düşünmüyorum.
Yok.
Keskin zeka ve bir o kadar yumoş kalbin bir arada bulunmasına.
Allah'ın hukukuna ve eşsiz sanatına.
Anneme hayranım 🙏🏻🥰
Başımın tacı gözümün nuru anneme
Yanıbaşımda ki minigime hayranım
Doğaya ve sevgilime
Kendime mütüş biriyim
Kalbi temiz iyi kalpli vicdanlı insanlar
güzel olan herşeye hayranım
güzel düşünen insanlara hayranım.
Hayvanlara
Rabbime
Tabiata.