Hayran derken sadece ünlü vs. algılanmasın. Bu bir obje olabilir, karakter olabilir, eşya olabilir. Fanatiği olduğunuz şeyler de olur. Benim tek hayran olduğum şey Togepi <3Soru bir takım gizli şeyler içermektedir.
İnsan kendinde olmayan şeylere hayrandır. Çoçukken onun olmayan oyuncağa, büyüyünce de ne yoksa ona. Allah her şeyi farklı yaratmış çevremizde hayran olacak şeyler görelim, hayranlık duyalım diye. Bizse kıskanarak elde etmekle ömür harcıyoruz çevremize bakıb yetinmiyoruz. Oysa hayranlık güzel şey. ... Pratik zeka ve yaşlı insanlara hayranlığım olduğu dorğudur😅
Gorsel biraz alakasiz olmuş.. kafaya takmayan insanlara hayranim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen alakasız olmuş :D Görseli bizzat kendim düzenledim hayranı olduğum şeyi tshirtö baskıladım. Sitedeki erkek üyelerimizin dikkatini çekmek için görünen kısmana sadece ablamızı koydum.
Kuzen düşündüm düşündüm ama bir şey bulamadım. Eskiden sorulsaydı bu soru leonardo di caprio falan derdim sanırım 🤣🤣🤣🤣 ama hayran duyduğum bir şey yok galiba, aklıma gelirse yazarım 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Playstation'ıma hayranım The last of us oyununa hayranım Harry potter'a hayranım Kuzey tekinoğluna hayranım
Kendi hayat görüşü olan, sınırları çizgileri olan ama insanlara aşırı dereve saygı duyam insanlara saplantılı derecede hayranım. Bulunmaz hint kumaşı gibiler.