Ama ben en küçük hatamda özür dilemişim
😕
Çok kolay özür diliyorum gurursuzmuyum ya da ezikmiyim küçücük çocuklar bile hatalarini kabul etmiyorlar mütevazilik eziklikmidir bu kadarı?
Hata yaptığımı düşünüyorsan karşımdakini üzdüysem özür dilerim bundan asla çekinen biri değilim. Şöyle bir şey var ufak tefek şeyler için zırt pırt da özür dileyemem geçerli bir konu olmalı.
Cevap
8Cevap
Pişman olucagin şeyleri yapmamak en doğrusu o zaman özür dilemek ten kurtulursun yaptinsa özür dilersin bu da erdemliktir sürekli yaparsan hata ve sürekli özür dilersen bu zelilliktir
özür dilemek bir erdemdir ama çok özür dilemek zorunda kalan insanın başka konularda sıkıntısı vardır
Mütevazilik bu değil, bu korkaklık ve panik durumu. Bu alışkanlığın devam ettikçe sorumlu olmadığın şeylerde bile özür dileyeceksin.
Eziklik olduğunu düşünmüyorum. Hata yapıldığında özür dilemeyi bilmek bir erdemdir. Herkeste de yoktur bu.
Hata yapılmanın yanlış olarak düşündüğünü bir toplumda acizliktir.
Özür dilemek erdemliktir, ve asla ağız kirletmez, milletin terbiyesizliği özür dilememek
Hata yaptığımı anladıysam özür dilerim hiç çekinmem bu erdemdir zaten
Eğer ortada hata var ise özür dilenir.. Ancak özür dileyecek pozisyona düşmeyecek şekilde hareket ediyorum..
Bence özür dilemek bir erdemdir özür dileyen insanları severim ben
Haksızsam hemen özür dilerim
Benliği çok gelişmiştir. Kibirlidir
Yanlış olduğum konuda dilerim.
sen nasılsın pekı bu konuda?
Özür dileyecek duruma düşmemek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?