Kişilik & Karakter Sizi insanlıktan soğutan durumlar nelerdir? Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnsanlığın hangi özelliği, kendinizden nefret etmenize sebep oluyor? Sizi insanlıktan soğutan durumlar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Herkesin herkesten bir çıkar beklentisi içinde ilişki kurması. Aşırı derecede yalanlar söyleyip bir de o yalana ikna edemiyor oluşları. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Genelde kötü insanlar veya samimiyetsiz insanlar. ama en çok kötülerin mutlu olması gibi saçma şeyler 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Tasvip etmediğim insanları kendimden, dünyamdan ayrı tutuyorum. İnsan olmak güzel ötesi ve beni insan olmaya ısındıran insanlara odaklıyım 😊 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl samimiyetsizlikleri iki yüzlülükleri ve dahası bence en önemlisi budur saygısızlıkları 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Namussuzluk ve haysiyetsizlik adı altina giren her olay beni delirtir ve insanlıktan soğutur 1 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Acımasızca birileri yargılandığında bu ülkede sadece kendi olduğu için birilerine saygı duyulmadığında linç kültürü için kısaca 0 0 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl En başta iki yüzlülüğe asla gelemiyorum. Bir iyi bir kötülü davranılması benim dengemi bozuyor. Başka da yalan söylenilmesi. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. İnsanlara ne kadar yakından tanırsam, bir o kadar da uzaklaşıyorum.. 0 0 Yorumla
Madrigals Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tüm iyi yaklaşma çabalarımdan nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haksız kazançlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesin herkesten bir çıkar beklentisi içinde ilişki kurması.
Aşırı derecede yalanlar söyleyip bir de o yalana ikna edemiyor oluşları.
Genelde kötü insanlar veya samimiyetsiz insanlar. ama en çok kötülerin mutlu olması gibi saçma şeyler
Tasvip etmediğim insanları kendimden, dünyamdan ayrı tutuyorum. İnsan olmak güzel ötesi ve beni insan olmaya ısındıran insanlara odaklıyım 😊
samimiyetsizlikleri iki yüzlülükleri ve dahası bence en önemlisi budur saygısızlıkları
Namussuzluk ve haysiyetsizlik adı altina giren her olay beni delirtir ve insanlıktan soğutur
Acımasızca birileri yargılandığında bu ülkede sadece kendi olduğu için birilerine saygı duyulmadığında linç kültürü için kısaca
En başta iki yüzlülüğe asla gelemiyorum. Bir iyi bir kötülü davranılması benim dengemi bozuyor. Başka da yalan söylenilmesi.
İnsanlara ne kadar yakından tanırsam, bir o kadar da uzaklaşıyorum..
Holokost başlıca bir sebep.
Şeriat destekleyenler yuzunden of
Samimiyetsiz oluşları..
Tüm iyi yaklaşma çabalarımdan nefret ediyorum.
Bencil oluşları ne yazık ki
Samimiyetsizlikleri..
Haksız kazançlar
Haksızlıklar.