- 1 ay
4. Sosyal ağlarda kamp kurdu ise.
5. Sosyal ağlarda her erkek ile flörtlesirse.
6. Sana yazmayıp başkalarına yazıyorsa.
7. Tuvaletten çıkarken elini yikamiyorsa.
8. Sürekli ulu orta burnunu karıştırıyorsa.
9. Elinden telefonu düşûrmüyorsa.
10. Çok konuşuyorsa.
11. Sürekli birşeyler yiyip kilo alması ve bunun üstüne sürekli şikayet etmesi.
12. Birlikte zaman gecirebilecegimiz aktivitelere katılmak istememesi. Yani bildiğin odun olması.
13. Dayı kelimesini kullanması
14. Toplu ulaşımda gürültülü konuşulması. Gençler sık yapsada yaşını başını almış kişilerde yapıyor.
15. Sinemada film esnasinda konusulması, ayakların koltuklara koyulması.
16. Daha onlarca var. Ama simdilik yeter 😀
____________________________________________________________________10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- s1 ay
Yalan, dinlemesini bilmeme, en ufak şeyde pire için yorgan yakan tipleri sevemiyorum ve soğuyorum.
10 Yorumla - u1 ay
kimseye güvenmiyorum bu yüzden de soğudum insanlardan.. çünkü vefasızlar.. cahiller ve benciller kendilerini düşünürler.
10 Yorumla - 1 ay
Baştan sonra doğru çizdiği profilin dışına çıktığı anda, direk soğuyorum. O profiller, duruşlar ve kompozisyonlar bozulmamalı..
10 Yorumla - u1 ay
Anlayışsız, bencil, dengesiz, ilgisiz, yalancı insanlardan soğumamak elde değil.
10 Yorumla - 1 ay
Çıkarcılar, taklitçiler, alt metinciler. Soğuttular, buz kestirdiler.
11 Yorumla- 1 ay
Kör olmayacasılar
Geberemeyecesiler..
- 1 ay
Karakter sorunu varsa soğurum
10 Yorumla - u1 ay
Söylediği ile yaptığı farklı olan mesela
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanlardan soğumak için çok sebep var. Ya cahildir ama kibirlidir, ya bencildir, ya yalancıdır. Mutlaka şudur diyeceğimiz bir tarafı bulunur. ben insan sevmek için neden bulmakta zorlanıyorum kaldı ki hümanist biriyim. Saygısız olması, kendini başkalarından üstün görmesi, özür dilemeyi, pişman olmayı kendisine hakaret gibi görmesi, çıkarları için sanki binlerce yıl yaşayıp bu dünya kendisine kalacakmış gibi iyi olan tüm değerleri satması.
10 Yorumla- 1 ay
İnsanlardan soğumamın sebepleri genellikle samimiyetsizlik ve sürekli olumsuzluk yaymalarıdır. Birinin sürekli olarak başkalarını küçümsemesi, empati eksikliği göstermesi veya sadece çıkarları için ilişki kurmaya çalışması, beni soğutabilen davranışlardır. Ayrıca, sözlerinde ve eylemlerinde tutarsızlık sergileyen kişiler de ilgimi kaybettirir. Saygı ve güven olmadan, ilişkilerin sağlıklı olabilmesi zorlaşır.
10 Yorumla - 1 ay
Egoist, narsist, her şeyin altında artniyet arayan , somurtkan, espri anlayışı olmayan, alınganlık yapan , çok da cıvık olan, her otab. ka gülen, agresif saldırgan duran, megaloman, empati yeteneğinden yoksun olan insanları gram sevmem ve bulunduğum yerde de rahat etmelerine izin vermem!!!
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Sabotajcı haset, alaycı zorba, sulugöz, insanların kötü durumlarında acıyarak bakan kişilikler midein bulandığı kişiler tam anlamıyla kusasım geliyo
11 Yorumla - 1 ay
ben durup dururken soğumam ki onlar soğutur yani ısındım mı zor soğurum, şansını zorlayana da eyvallahım yok tabi
10 Yorumla - 1 ay
Yalan konuşulması ve bir şeyi yapmamak için sürekli bahane üretilmesi.. bunu karşındakine söyleyince de kaçacak yer ararlar..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Yine bir ayrılık, yine hüzün günleri galiba
16 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ayrıldım ama keyfim yerinde diyorsun
- Cevap sahibi1 ay
Katılıyorum
- Cevap sahibi1 ay
Evet, öyle.
- 1 ay
Kadından mi? Süt bebesi olması. Buyuyenemesi. Bakire olması.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dünyanın kendi etraflarında dönüyormuş gibi davranmaları.
10 Yorumlaİnsanlarla alay edip şaka diye yutturmaya çalışanmalarından🤬
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde hümanist biri değilim otomatik soğuğum değilmiş gibi yaparım çoğunlukla 😅😇
10 Yorumla- 1 ay
Soğumam mesafe koyarım
10 Yorumla - 1 ay
Uyuşuk ve anlayışsız olmaları
10 Yorumla - 1 ay
İnsan olmaları galiba
12 Yorumla- 1 ay
Öyle amaa😂
- 1 ay
Evden işe işten eve. Hiç uğraşamam. Eve girince dışarıda kim kimi öldürmüş hiç umurumda olmaz.
10 Yorumla - 1 ay
Her türlü insandan soğuyorum bu aralar.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Verdiğim değeri almamak
10 Yorumla- 1 ay
Egoist oluşu olur herhalde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Değer verince dötleri kalkiyor
10 Yorumla- 1 ay
Soğimak daha kolay diyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Net bişi diyemem her an soğuya bilirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Antipatik kavgacı adamlarla isim olmaz
10 YorumlaYalama 2 yüzlü olmaları
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bana kötü davranması direkt soğuma sebebi zaten
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlgiye ilgisizlik
10 Yorumla- 1 ay
Acıya âşık olanlar.
10 Yorumla - u1 ay
Yalan.
10 Yorumla - 1 ay
Varlıkları wjdjwjs
10 Yorumla Fesat kıskanç ve samimiyetsiz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güven kaybı