Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
hayır ben egolu değilim zaten egolu olmayı da istemezdim. ama kendime göre karakterim var yani aslında kimseyi umursamıyorum. dışarıdan bakan insanlar genelde beni egolu görebilir. kimseyi umursamadığım sadece kendimi düşündüğüm için ya da beni eleştiren kimseyi takmadığım için ama bunun ego ile ilgisi yok daha çok olgunluk ile ilgisi var. zaten samimi olan kişilere karşı bende her zaman için samimi olurum yani cana yakın olurdum.. yani kimseye göre hareket etmedim bu zamana kadar her zaman kendim olmaya çalıştım. kimse için de değişmem bundan sonra..
İnsan ilişkilerim genellikle çok iyidir. Yoldan geçerken mahallenin esnafı, komşularım ve mahallenin şarapçısına kadar selamlarım. Bu yüzden egolu olduğumu söyleyen hiç olmadı şükür.🙂 Hatta bir sıkıntısı olan bana gelip fikrimi sorar bu ölçüde yakınım insanlara.
Dışarıdan bakıldığım zaman Genelde insanlar benim için gerçekten de egolu olduğumu söylüyorlar. Fakat ben yapısal olarak genelde soğuk bir insanın hemen hemen herkese sıcak davranamadığım için bu da bana ego görüntüsü veriyor sanırım. Bana göre mesafe her zaman iyidir
Kesinlikle katılıyorum sana bir şey yapsan hemen güzelsin egoya bak falan oluyor halbuki alakası yok ben böyleyim yani kötü niyetle yaptığım kendimi beğendiğim için yaptığım bir şey değil ki hemen egoya bağlamaları can sıkıcı
evet dışarıdan direkt ön yargı olarak egolusun, aldatırsın diyen çok. ben öyle insanları özgüvensiz olarak belirliyorum maalesef. kendini düşük görenle de olmuyor saygı duyamıyorum