Arkadaş da olabilir sevgili de..
Huzur uzaklaşmaktadır bazen..
Arkadaş da olabilir sevgili de..
Huzur uzaklaşmaktadır bazen..
Hayatımda genel de kimseyi almıyorum aşk olarak. çünkü etkilendiğim ya da sevdiğim kimse olmuyor bu yüzden de ne birini alıyorum ne de birinin hayatına girmeye çalışıyorum...
ama arkadaş olarak eğer kafa dengi bulursam sosyal medyada tanışırım ya da konuşurum sohbet etmek ya da kafa dağıtmak için. çünkü insanlara güven olmuyor bazen yalnızlık daha iyi gelebiliyor bizim için. birde iyi insanların denk gelmesi de oldukça zor olduğu için herkes ile de samimi olmazdım hiç bir şekilde. yani sadece iyi anlaştıklarım için
Hayatıma kolay kolay birini almıyorum veya birinin/birilerinin hayatına girme gibi bir çabam yok.
Ailem dışında canımı sıkan her kim olursa hayatından hemen çıkartıyorum uğraşamam kimseyle ve aynı şekilde birinin canını sikarsam o kişide beni hayatından çıkartsın umrumda olmaz.
Hayatıma çok sık giren çıkan olmaz.
Cevap
4Cevap
Bağlanıyorummm... mmmunee (ibrahim Erkalın dinle belki seversin)
Alışkanlığım oldun, ne kadar aşkım demesende, aşktan korktuğundan kaçsanda bağlanıverirsin hiç ummadığın anda ve kalbin çok feci bi şekilde acır.. o arzuladığın kişiyi yanında olsun istersin.. kalbine söz geçiremezsin.. imkansız olduğunu bile bile körü körüne sevdalanırsın..
Dinledim, sevmedim.. 😄
Sanki görmüş geçirmiş eski toprak dedeler gibiyim. Hayatıma giren çıkan o kadar az ki yok bile diyebilirim. Senelerdir olan arkadaşlarım mevcut, ekstra biri de gelip arkadaş olmak isterse olurum ama sınırları olan biri olduğum için pek yanaştıklarını söyleyemem.
Hayatıma arkadaş anlamında birini alma sıklığım dönemsel olarak değişiyor diyebilirim. 3-4 yılda mesela mutlaka yeni bir çevrem olur, çünkü ortamım değişir mutlaka.
Gönül işleri anlamında ise tek bir insanı aldım hayatımda şu güne dek. O işlerden kasıtlı olarak kendimi uzak tutuyorum çünkü.
Bunun bir zamanı veya zaman dilimi yok. Uzun yıllar yalnız da olabilirsin, her ay birisiyle de olabilirsin. Şu kadar zaman sonra hayatıma birisini alırım veya şu kadar zaman sonra hayatımdan birisini çıkarırım tarzı bir şey diyemeyiz. Bu yanlış bir şeydir.
Neden hiç ‘ biri beni hayatına neden dahil etsin ya da neden cıkardı ‘ diye sorgulamıyoruz?
Hep ben hep ben. Bunu merak ediyorum
Çünkü o "biri" dediğimiz kişilerin beklentileri, fikri, karakteri birbirlerinden farklı.. Birine hissettirdiklerimiz ve kişiliğimiz uygunken, ötekine ters gelebilir..
Bizim karakterimizde baskaları için farklı aynı şey.
Atıyorum x bir kişi cok karakterli ama bizi arkadas olarak kabul etmiyor.
Y bir şahıs ortalama insan o kabul edıyor. Neden sormuyoruz kalıtelı ınsan bızı neden arkadası olarak gormuyor dıye?
Anlatabildim umarım tiryaki kardeşim
Kaliteli, ortalama karakter diye bir şey yok.. Yani o da kime göre sınıflanlandırılıyor, yine bize göre.. Benim karakterli dediğime sen farklı bir şey dersin..
Yoo baya var. İnsanlara yaklasımı , ikili ilişkileri , empati yetenegı olan , yapıcı her insana herkes kalıtelı der.
Bak yine dediğim şeye geldık senın karakterli dedıgın kişi belki de karaktersiz?
Nerede hata yapıyoruz da abuk subuk tipler tarafından sevılıyoruz 🤔
Önce kişi kendıne bunu sormalı.
Ben de onu diyorum işte.. Benim karakterli dediğim insan bir başkasına karaktersiz gelebilir.. Bir davranışıyla ben silebilirim, sen daha mâkul karşılarsın gibi gibi..
Ayrıca Karaktersiz kişi tarafından sevilmek bir hatanın sonucu değil.. Bu engellenemez..
Hayatıma kolay kolay birisini almıyorum bu yüzden birilerini hayatımdan çıkartmak için de çok sık uğraşmıyorum. Hepsi senelerdir tanıdığım yanımda olmasını istediğim insanlar
Sağlam olanın vadesi de uzun oluyor.
Erken ayrılıklar sorguya gebe.
Hayatıma zor alıyorum ve aldığımı da ihanet etmediği sürece çıkarmıyorum. 23 yıllık can dostum ve ailem gibi 😄
Değer görmediğimi hissettiğim herkesi bir çırpıda hayatımdan çıkarıyorum. Çok sık olmuyor neyse ki.
Şu yaşıma kadar sadece bir kişiyi hayatıma aldım. Öyle söyleyeyim ahaha.
Hayatıma kimseyi kolay kolay almam.. Aldıysam da çıkarmam da kolay olmaz..
En son hayatımda 7 yıl önce birisi olduğunu düşünürsek, çok nadir diyebiliriz..
Kolay kolay hayatıma birini almıyorum, kolay kolay da hayatımdan çıkarmam.
Aşırı çabuk insan siler atarımmmm
Hoşuma gitmeyen tek hareket yeterli
Konuşmak ve anlaşma durumuna göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?