Genellikle ilk çizgisinden ters bir şekilde saparsa, çıkarırım kişileri. Eski duruşlarını hâlen severim ama o da bir yere kadar.

Direkt müdahale ediyor musun?
#Fazlalıklarıat

Genellikle ilk çizgisinden ters bir şekilde saparsa, çıkarırım kişileri. Eski duruşlarını hâlen severim ama o da bir yere kadar.

Direkt müdahale ediyor musun?
#Fazlalıklarıat
Bana karşı davranışları haddini aşmaya başlıyorsa bıçak gibi set çekerim, koyarım mesafenin alasını.
Ama eğer gerçekten değer verdiğim biriyse eğer bana karşı çıkmıyorsa çizgisinden bir süre izlerim, hemen çıkarmam. Ama çıkmak isteyen zaten bir şey yapmasına gerek yok.
Çünkü çıkmak isteyene her şey sebep olur..
Biraz daha ciddi görüş yap. Burası balkon konuşması sanki ya 😂😬😬
Demekki çok ciddi olasım gelmiş😬bozma sende 🤦♀️🤦♀️😂
Bak sana güzel bir şarkı yollayım. Ferman Akgül 🖤😂
music.youtube.com/watch
Teşekkürler, kötü şarkı 😂😬😬
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Merhamet ve saygı hassas çizgim. Merhametsiz ve karşısındakinin sınırlarına saygı duymayan biri ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Bir insanın kalbinin kötü olduğuna inanıyorsam çıkarırım hayatımdan. Ya da mesela zamanla hazetmediğim huylara sahip olduğunu görürsem. Örn; şımarık, kaprisli, kendindeki hatayı göremeyen, gelişmeye kapalı, boş bi kafalı, empati yoksunu, bencil, hazırcı, dedikoducu, yalancı, kibirli vs çıkarsa tutmam hayatımda. Kimini ruhu bile duymadan yavaş yavaş, kimini de gayet belli ederek.
Bi de sürekli sorun çıkaranlar öğğğğğ ya da rol kesenler, olmadığı biri gibi anlatıp böyle cool görüncem diye kasıntı olan ve bunun farkında olmayan tipler 🤢🤮
Ya git yemek ye 😂😂
Amma dolmuşum ha açken çok sinirli oluyom geçrekten ajdlsjdkdkqlsjwkshdkhdjsjamahskdh pişiyo ya yeni kaynadı su anca attım makarnayı
Ben de makarna ve türlü yemiştim 😂😂
Laaan ben parlıcanlı makarna nasıl olur acaba diye bakcaktım denk gelişe bak unutmuşum hatırlattın bakayım hemen
😂😂
Bak gene diğer yorumlara bakarken unutmuştum gene hatırladım bu sefer bakmaya gidiyom direkt youtubea
Varmış lan ahahhaha
Hastaaa 😂😂
Şu zamana kadar tek seferde hayatımdan çıkardığım kişilerin ortak özellikleri arkamdan iş çevirmeleri oldu. İçerisinde yalanlar da vardı, yalanı kabul ederim ama arkadan iş çevirmeyi olayını kabullenemiyorum normal olarak.
Yapılan şeylere vs bağlı tabi çıkarılacak şeylerin olmaması temennim her zaman
Ricalar
Cevap
8Cevap
Bana karşı hal ve hareketleri üslubu degisirse. Saygısız davranışlar sergilerse haddini aşarsa yol veririm.
Beni akli sıra kullanmaya çalışırsa, yalan söylerse dedikodu yaparsa kısaca karaktersizlik yaparsa hayatimdan çıkartırım.
Kendilerine verdiğim değeri ve toleransı su istimal ediyorlarsa çıkarırım. Bu yalan olabilir , ihanet olabilir, nankörlük olabilir.
Kötü davranışları ya da gereksiz oldukları için
Araya soğukluk girerse ilgi alaka kesilirse, ben yazmasam onun aklına bile gelmiyorsam ve neden hiç yazmıyorsun dediğimde çok meşgulum deyip sürekli gezdiği yerleri vs. durum atıyorsa, beni önemsemeyip bahane uyduran insanla samimi kalamam en başından hiç samimi olmasaydı madem öyle yapacaksa. Ben o kadar derdini dinleyim zor zamanında yanında olayım keyfi yerindeyken aklına bile gelmeyeyim bir nasılsın diye bile mesaj atmasın başka arkadaşlarıyla gezsin tozsun, oldu paşam psikolog muyum lan ben, yazarken bile sinir oldum bu sebeple hayatımdan çıkardığım bir sürü eski arkadaşım var.
Beni keriz yerine koyan, mercimek kadar beyniyle bana pis niyetle, pis kalble fetva verme cüretinde bulunan, beni manipüle etmeye çalışan, zarar vermeye çalışan, bana sinsilik yapan kişiyi/kişileri hayatımda tutmam, her yerden silerim, stalklamam ve arkama da bakmam, bu tür yaratıkları her yerden silerim, haddini bilmeyen kişiye haddini bildirip kapının önüne koymak gerekir
Hayatıma kolay kolay insan almam paralel olarak kolay kolay da çıkarmam hayatımdan kimseyi. Hayatımdan tamamen çıkarmam gerçekten silmem için bana ciddi anlamda dokunan bir yanlış yapması gerek. Öyle pireyi deve yapıp adam kesecek bir insan değilim. Ben bir insan için sonuna kadar didinirim uğraşırım ama biterse bir daha asla dönüşü olmaz. Ne yaparsa yapsın yaprak oynamaz. İhanet eden, gitmek isteyen, beni küçük düşüren herkes yol alır.
İhanet
hayatımdan çıkaramadıklarımı
kalbimden çıkarıyorum
Kolay kolay hayatıma kimseyi almam, çıkanlar da hakettikleri için çıkmıştır, ben çıkarmam kendileri giderler.
Ama hiç çıkmaması gereken bir kişiyi ben çıkardım 😒 En büyük kaybın ne diye sorsalar o kişiyi söylerim.
Vefadan bihaber, burnu bir karış havada olan, sürekli benden ilgilenmemi, aramamı, mesaj atmamı bekleyen insanlar tipleri. He selamı sabahı kesmem de eskisi gibi de olmaz.
Yani genelde sert çıkarmaları bir anda kopmaları sevmiyorum
Ama illaki oluyor
Bana zarar verdiğini düşündüğüm insanlarla arama mesafe koyuyorum
Hayatımdan kolay insan cikaramam cunku hayatina kolyca insan dahil eden biri degilim. Ahlakıyla alakalı sorunlu şeyler görmedikçe kolay vazgeçemem sanirim
Çok büyük nedenlere ihtiyacım yok bunun için, hayatımdan çıkarmak istemem yeterli bir sebep oluyor. Soğuyacağım bir şeyle karşılaşırsam hayatımda yer vermem.
Hayatımdan insanları kolay kolay çıkartamam ama önemsenmiyorsam, yeteri kadar değer görmüyorsam, saygı kalmamışsa. Öyle insanların hayatımda yeri olmaz.
Merhaba. Şayet bana ya da topluma karşı ters bir davranışı olursa, saygı sınırını aşarsa hayatımdan çıkarırım. Lakin 3 şans veririm o da kaybedilirse EyvAllah derim
İnsan olmadıklarını anladığım an hayatından çıkarıyorum. Ne demişler hayvansa otunu insansa notunu verip geçip gideceksin.
Eskiden olanın aksine gelişen uyuşmazlığı ve kontrol etmeye çabalarını fark edince, bunu yapmayı asla bırakmadıklarında, hayatımdan çıkarırım.
Bana saçma sapan imalarda bulunup iftira atıyorsa, ve eskisi gibi samimiyeti yoksa anlarım bişey olduğunu zaten. Sonucu hep finish..
Beni üzen, sıkan , anlamaya çalışmayan, yoran herkesi hayatımdan çıkarırım Tek çizgi çeker bir daha hayatıma almam.
Her hangi bana ters gelen hareketi soğumama sebep olur
Ve soğduğum zaman çıkarırım.
Güvenmediğim insani ne hayatımda tutarım, ne çevremde barindiririm
Haddini aşıyorsa ve saygı kavramından bihaberse.
Seviyorum diyip Saygı da kusur ettiği zaman çıkarıyorum artık arkadaşım bile olamaz.
değiştikleri için ilk günkü gibi kalamadıkları için
Yalan söylerse, haddini aşarsa, verdiğim değerin kıymetini bilmezse çıkarırım😁
Yalan. Nefret ediyorum yalancı, karaktersiz, düzenbaz insanlardan.
Yalancı oldukları için. Başka bir sebep olmadı hiç
Canım sıkılınca çıkarırım ben yengem burcu sebep aramaz.
Eski samimiyet yoksa yavaş yavaş silinir hayatımdan.
Keskin çıkışlar bana göre değil.
Yalan karaktersiz kişiliksiz edepsiz ve ahlaksız olmaları
toksik ise, sürekli mutsuz ve negatifse, ahlaki kaygıları yoksa
Beni sahsimi hice sayip Argo kelimeler kullaniyosa haddini asip saygisizlik yapiosa evettt şutlarim saygisiz insandan nefret ederim..
Yalan söyleyen insana tahammül edemem bu yüzden kim olursa olsun silerim
İtlik olsun diye bile çıkarırım ben 😂
Saygısız ise haddini aşıyorsa babamın oğlu olsa fark etmez
Çok çabuk soğurum en ufak detayda sonra çıkarırım hayatımdan
Negatif ve art niyetliyse
Rahatsız olacağım herhangi bir şeyi yapması bile yeterli ancak yalan söylediğini yakaladığım bir insanı hayatımdan direkt çıkarırım..
İki yüzlü davrandıysa sınırını aştıysa ve sevdikleirme karşı saygısızlık yaptıysa insansı davrandıysa vs
İlgisini kestiyse ve onda kötü şeyler hissediyorsan
Bana iyi samimi gelmiyosa yalancıysa. çok sebebi olabilir ya.
insan olması sebebiyle
Değer haketmiyorsa, iki yüzlüyse
İki yüzlülüğü yüzünden
Yalan ihanet yanlış saygısızlık
Haddini astiysa cikaririm.
Beni kullandıklarını hissettiğim için
Dürüst değilse
benimle dalga geçerse
İyi niyetimi kullanmaya başladığı an
Huzursuzluk verirlerse fişlerini çekerim
Geri donusu olmayan yanlislar yapinca
Degersiz hissettirdikleri zaman