Uçmak mı? Düşünce okumak mı? görünmez olmak mı? başka bir canlının vücuduna girmek mi veya bir yerden bi yere ışık hızında çok hızlı ulaşmak mı? Hangi özelliğe sahip olmak isterdiniz KS halkı ailesi başka özellikler de Söyleyebilirsiniz tabi https://youtu.be/uUvk9p-RJ2A
Uçma gücünü istemezdim çünkü eğer çok yüksek ve hızlı bir şekilde uçarsan donarsın ve havadaki kuşlara çarpma ihtimalin çok yüksek. Çok alçak irtifada ve yavaş uçman lazım ve öyle de zevkli olmaz.
Görünmez olmak istemem çünkü görünmez olursam ben de diğer insanları göremem. İnsanların bir şeyi görebilmeleri için gözlerine ışık ulaşması gerekir. Görünmez olmak için de bu ışığı bükmen lazım ama onu bükersen sen de insan olduğun için sen de göremezsin. Bunun bir çıkış yolu var ama. Eğer bedenine değil de sadece gözlerine ışık hüzmelerini ulaştırabilirsen olur. Ama o zaman da bedenin görünmez ama göz bebeklerin diğer insanlar tarafından görünür olur. Ve ekstra olarak, şu an teknoloji çok gelişmiş olduğu için termal kameralar var. Tamamen görünmez olabilsen bile askerler isterlerse termal kamerayla seni çok rahat görebilirler. Banka falan soyamazsın yani. O yüzden bu yetenek de gereksiz.
Işık hızına ulaşmak da ölümcül bir güç. Çünkü eğer ışık hızında gidersen sana vuran G kuvveti yüzünden bacakların anında paramparça olur, anında ölürsün.
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Zaman da yolculuk özelliğine sahip olmak isterdim ben. çünkü zamanda yolculuk olsaydı bu yeteneğim ile kaderimi değiştirebilirdim hatta bir çok şeyi değiştirebilirdim. çünkü kendimi bildim bileli mutsuzum.
Bunların dışında uçmak bana pek anlamlı gelmezdi çünkü uçarsam ölümsüz olmam bu yüzden de bir gün yine de ölebilirdim. yani bir de zaten başka süper gücünüz yok ise bence uçmak burada pek de mantıklı bir seçenek gibi gelmiyor bana. bu yüzde de uçmak istemezdim yani bunun için süper dayanıklı olmalıyım ki bu yetenek bir işe yarasın. bunun dışında düşünce okumak da bana iyi gelmezdi çünkü zaten ben kimsenin düşüncesi merak eden bir insan değilim ve olmadım da hiç bir zaman bu yüzden de kim ne düşünüyor beni hiç ilgilendirmezdi aynı şekilde bir kişinin düşüncesini okusam bile o kişi hakkında bir şey yapamazdım çünkü düşüncesini okuduğumu bilirdi benim. görünmez olmak da mantıklı olurdu aslında ama bunu sadece kötü amaçlar için kullanacağım için aslında içlerinde en işe yarar kısmı bu olurdu diyebilirim benim için çünkü görünmez olduğum zaman istediğim her yere gizli girebilir ve kimse tarafından da yakalanmazdım bu yüzden de hayatımı kurtarabilirdi bu görünmezlik yeteneğim. Işık hızına ulaşmak da benim için güzel bir yetenek olabilir aynı şekilde bunu uçmak ile birleştirseydim bence o zaman bir işe yarardı ama şu an bu yetenek de bana oldukça saçma geliyor çünkü ışık hızında olsam da kendimi iyileştirmemem. bu yüzden de ben sadece zaman da yolculuk isterdim.