Dostunuzu düşmanınızı ne kadar tanıyorsunuz? bu aralar arkasından en çok konuşulanlarda bugün @Sosyetic_SheqiiL

Dostunuzu düşmanınızı ne kadar tanıyorsunuz? bu aralar arkasından en çok konuşulanlarda bugün @Sosyetic_SheqiiL
Bir daha o insan ile konuşmazdım çünkü benim arkadaşım dediğim güvendiğim bir kişi benim arkamdan konuşuyorsa demek ki bana gerçekten değer vermiyor demektir bu yüzden de o insan ile bütün iletişimimi keserdim ve uzak dururdum tabi ki de
Allah'tan kimseue bir zararım dokunmamıştır. Eh konuşan KS de ise o da bir sse bakar
Teşekkürlerr
Hayatimdan çıkartıp atıyorum ve umursamıyorum onları, uzatirlarsa arayıp soruyorum ve inkar ediyorlar. Gel görüşelim diyorum gelmiyorlar özür diliorlar filan iste...
bu ara mı? İtirazım var. :D
Teşekkür ederim şekerim 😌
Cevap
4Cevap
Kimseye güvenmediğim için bu tür şeylerle karşılaşmıyorum...
Olabildiği kadar insanlar uzak durmaya çalışıyorum. Sen kendi halinde takılsan bile mutlaka laf çıkartıyorlar. İşim olmaz o yüzden.
Büyük bir hayal kırıklığı ve sessizlik... Benim bu tarz durumda karşımdakine hesap soracak halim bile kalmıyor.
Öyle insanlara en iyi cevap her zaman sessiz kalmaktır.. Çünkü umursamadılkça daha çok sinir olup çıldırıyorlar ve bunu izlemek çok keyifli..
Evet olmuştu bu siteden hemde engel çaktım geçtim o yüzden kimseyle muhattap olmuyorum bir kişi hariç sizede tavsiye ederim az insan çok huzur demektir...
çok guvendıgım de konuşabılır hiç tanımadıgım da ama fazla içli dışlı olmanın getırdıgı negatifler var
ekstra not: buranın zırıltısı bıtmez
Arkadan kötü konuşanlar, onlara yaptığımız iyiliklerden ve güzel şeylerden bahsetmezler. O yüzden güvenim kırılır ve benim için bir anlamı kalmaz. Neydi o söz. "Kendi defteridir, istediği gibi yazar"
inanamamıştım
Şaşırmam, beklerim ‽
Tepkisiz kalırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?