Çevrenizi şöyle bir düşündüğünüzde, insanların sizi en çok hangi durumda görmeyi beklediğini söyleyebilirsiniz? 👀

Çevrenizi şöyle bir düşündüğünüzde, insanların sizi en çok hangi durumda görmeyi beklediğini söyleyebilirsiniz? 👀

Dürüst bir yorum okumak istiyorsan; insanoğlu başarılı olan kişiden pek hoşlanmaz. Hemcins olsun veya olmasın bu hep öyledir daha çok gerçek hayatta karşılaştığım deneyimlerim sayesinde bunu sizlerle paylaşıyorum bilin diye ve kimseye "iyimser" sözcükleri yaptı diye inanmayın. Sonuç olarak hep kıskançlıkla son bulur... 🤦🏻♀️gurur duymak/mutlu olmak yerine...
Bunu oturup hiç düşünmedim ama sanırım kendim için konuşursam düşmemi de yükselmemi de bekleyen kimse yok. ama çoğu insan için konuşursam insanların çevresinde dostlardan çok düşmanları olur yani hata yapmalarını beklerler her zaman ki böylece onlar düşerken kendileri yükselsinler. hatta belki de en kötüsü dost gibi görünüp düşman olanlar. star wars filmini izlediniz mi bilmiyorum ama orada ki palpathine karakteri gibi gerçek hayatta da gizli gizli insanların düşmesini isteyen manipüle eden arkadaş gibi görünen insanlar çok maalesef.
en çok da bu insanlara bence dikkat etmeleri gerekiyor yoksa o insan için kötü olur her şey
Yok izlemedim o filmi, not edeyim ama teşekkürler. 👌
Çevremde ki insanlar çoğunlukla yükselmemi istiyorlar. Kendi ayaklarımın üzerinde durmamı kimseye minnet etmeyeceğim bir hayatımın olmasını isteyen daha çok..
Cevap
10Cevap
Bu sorunun cevabı kişisel deneyimlerinize, kişisel algınıza ve çevrenizin dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, insanlar başkalarından farklı beklentilere sahip olabilirler. Örneğin, bazıları sizinle rekabet etmek isteyebilir ve düşmenizi bekleyebilirlerken, bazıları sizin başarılı olmanızı umabilir ve yükselmenizi bekleyebilirler. Ancak önemli olan, başkalarının beklentilerine göre hareket etmek yerine, kendi hedeflerinize, değerlerinize ve tutkularınıza odaklanmaktır. Kendinize inanın, kendinizi geliştirin ve istediğiniz başarıyı elde etmek için çalışın.
Her iki türden de insan var ben düşmemi bekleyenlerle muhatap değilim sadece. Tabii bunu içten içe isteyenler de vardır illa ama genel olarak arkadaşlarım destekleyici insanlarlar
Harfi harfine katılıyorum. 👌
Çevremde kalbini gördüğüm ve güvendiğim insanlar var. Onların da düşmemi isteyeceğini sanmıyorum. İstiyorlarsa da canları sağolsun ‽
Dolarlı soru işareti gibi yav son koyduğun noktalama 😄 Dikkatimi çekiyor sjsjdhd
vhghcvngh işaret koymadan edemedim hem ünlem var hem soru işareti az bişi hoşuma kaçtı ondan koyuyoree
Düşmemi bekleyen bir insan yok çevremde çok şükür (varsa da iyi gizliyorlar helal olsun) şu anlık hepsi yükselmemi daha iyi bir hayat sürmem için umutla bekliyorlar
Çekemeyen kibirli insanlar çok düşmemizi mutluluğumuza gölge düşürmeye çalışanları gördüm o yüzden düşmemi isteyenler daha çok..
Dünyamız çok tuhaf oldu.
İnsanlara kazanmak yetmiyor, başkalarının da kaybettiğini görmek istiyorlar
Çok azı yükselmemi çoğu düşmemi ister hain çok ta 🙄
Yükselmemi istiyorlar gibi görünüyor inşallah öyledir niyetleri.
İnsanlar genelde dusmemizi ya da dize gelmemizi bekler.
Yükselmemi isterler elbet düşmemi isteyenle isim olmaz zaten
İnsanların düşmemi istemesi benim içim en büyük motivasyon kaynağı.
Herkes birbirinin kurdu olmuş hiç sanmıyorum yukselmeni bekleyeni🙄
Düşmemizi bekliyorlar
Çevremde mutsuz olmami düşmemi bekleyen insanlar olduğunu düşünmüyorum.
Sevgilim dışımda dostum yok herkes düşmemi istiyor kıskanıyorlar beni
İkisini de istemiyorlar kafam rahat
Düşmemizi bekler genelde insanlar
Düşmeme Iş arkadaşlarıma koyuyor
Ibineler
düsmemi
düşmemi bekleyen düsmanlar cok
düşmemizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?