Kendi karakterine puan verecek olsan, on üzerinden kaç verirsin?

karaktersiz adamın tekiyim ben puan vermeye gerek yok :) dengesizim ruhsuzum umursamazım bencilim de..
Cevap
40Cevap
Karekterime 10 üzerinden 10 veriyorum.
Yüz puan
Ben kendi karakterime 10 üzerinden 10 veriyorum. tabi ki kusurum var zaten kusursuz insan yok. ama ben iyi insana karşı iyi kötü insana karşı da kötü olurum. bu yüzde de herkese nasıl davranıyorsa o şekilde tavır takınırım. yalan söylemeyi sevmem bu yüzden de kendi karakterimi seviyorum her zaman
10 üzerinden 9 veririm, kayıp puanım ise acıma duygum ve aşırı dürüst oluşumdan kaynaklı derim.
9 sanırım diğer 1 puan uç noktalara zorlandigimda ne yapacağımı bilememem olsun.
Kimse yoğurdum eksi demez. Ama mükemmelde değilim.
5 elbette hatalar olacak yoksa sorun var demektir
Karşımdaki insana bağlı o. İyi biriyse 10'luk insan olmaya çalışırım. Hak edene, hak ettiği kadar..
Olumsuz yanım çok düşük puan veririm kendime
burada herkese sor, alayı 10 üzerinden 10 buçuk verir kendine..
Kendime karşı karakterime 6
başkalarına karşı 10
Hadi bir değişiklik olsun zen ver🙂
9 verirdim bir puanda kullandığın saçma Arapça kelimelerden kırdım
9 asla tam puan alabilen kimse yoktur her insanın bir kusuru vardır benimde var. Rabbim düzeltmek nasip etsin
7 8 verebilirim. Bi kaç puanı burnumun dik oluşundan birde sevmediğim bir kişi olduğunda onu bir daha sevemediğimden kırıyorum
On üzerinden 7. Oda maksimum sonuçta hak için kendime bile acımam
10 üzerinde 9 bir puan kırışım çok çabuk sinirleniyorum
İnsanına göre şekillenir kimisine 10 da 10 davranırım kimisine 10 da 1 kimisine 10 da 5 değişir
Toplum içinde 7 8 ama yalnız başınayken 3 e düşüyor benim
7 verirdim bazı huylarımı sevmiyorum
10 üzerinden 10 veriyorum cadılıklarım olsada😂😂
En İyi Cevaplar