Kişilik & Karakter Karakterinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Biliyorum kimse kendini övmeyi sevmiyor. O yüzden içinizden geleni söyleyin. 😂 Karakterinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Cevapla Sevgi Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. 10 puan veriyorum tabi ki de... hatta 1000000 da verebilirim.. mütevazi olmam gerekirse. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. abazanın cirit attığı burada kendilerine 10 veriyorlarsa ben kendime 1 veriyorum 😂kendimi onlarla aynı puana koyamam 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlginç bir bakış açısı. Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tabiki de 10/10 veriyorum.. Kimse bir ben olamaz.. 😄 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kimse dört dörtlük değil ama ben de kimse değilim.. 😅10/10.. 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Acaba kaç olur 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yüksek olacağı kesin. 😊 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Ben de bunu bekliyordum işte 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İçimden 8 çıktı 😂 çift sayıları seviyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben 20 veriyorum sana. 😅😁 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Günün kazananı oldum oleyy 🥳😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Haftalar öncesinden şampiyonluğu garantiledin. 😁😁 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. 8 verirdim 💅🏻 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 puan veriyorum tabi ki de... hatta 1000000 da verebilirim.. mütevazi olmam gerekirse.
abazanın cirit attığı burada kendilerine 10 veriyorlarsa ben kendime 1 veriyorum 😂kendimi onlarla aynı puana koyamam 😂😂
İlginç bir bakış açısı.
Tabiki de 10/10 veriyorum.. Kimse bir ben olamaz.. 😄
Kimse dört dörtlük değil ama ben de kimse değilim.. 😅
10/10..
Acaba kaç olur 😀
Çok yüksek olacağı kesin. 😊
Ben de bunu bekliyordum işte 😂
İçimden 8 çıktı 😂 çift sayıları seviyorum
Ben 20 veriyorum sana. 😅😁
Günün kazananı oldum oleyy 🥳😂😂
Haftalar öncesinden şampiyonluğu garantiledin. 😁😁
Kimse yoğurdum ekşi demez.