29 yaşına yaklaşıyorum, gençliğim gidiyor diye iyice kendimi değersiz hissetmeye başladım, neden böyle oluyorum?

Bakıyorum olgun erkekler bile 20 21lik olsun diyor bu yüzden kendimi yaşlı hissediyorum korkuyorum
Yaşlı dedeler bile 20 lik çıtır kız istiyor 👍 29 yaş az değil doğru ama sen kendini değersiz görürsen kimse sana değer vermez. Her şeyden önce kendine değer vermelisin, daha sonra eli yüzü düzgün hoşuna giden ve seninle iletişim kurmak isteyen varsa şans vermelisin 👍 tanıştığın veya konuştuğun herkesle yakınlık kuracak değilsin. Seni değerli hissettiren sana değer veren ve mutlu eden biriyle yoluna devam edeceksin olay bu kadar basit. 😊😊
Erkek psikolojisinde güzel kadın erkeğin annesine eşittir. Yani erkeğin bilinçaltında çocukluktan gelen bir anne imajı vardır ve kadın ne kadar o anne imajına benzerse erkek için o kadar güzeldir, idealdir vs. Ayrıca ilginç bir şekilde erkekler gençken kendilerinden daha büyük kadınlara, yetişkin olduklarında ise kendilerinden genç kadınlara ilgi duyar.
Duyduğunuz değersizlik hissi de aynı şekilde çocukluktan gelen bir dayatmanın sonucudur. Sizin değeriniz bedeninizle ölçülemez. Siz eşsizsiniz ve beden değilsiniz. Ama bedeninizi güzelleştirmek için sağlıklı beslenmeye, stresten uzak durmaya ve bedeninizi yormayacak şekilde spor yapmaya gayret edebilirsiniz.
Sevgiler
Güzel arkadaşım son ekonomik kriz ve işsizlik rakamları maalesef gençlerimizin evlenme yaşını 10 yıl ileri kaydırdı. İnsanlar belli başlı işi olmayınca evlenmelerini süresiz erteledi. Şimdi ortalama evlenme yaşı 25 Ken 35 oldu o yüzden 29 yaş tam ideal evlenme yaşıdır ergenlerin sözlerine bakıp alınmanı istemem önünde 6 yıl var o surede mutlaka biri çıkar sana mutluluklar dilerim
Kadınlar yıllandıkça şarap gibi olurlar 25 yaşındayım ama gamsız olduğumdan olsa gerek 20 gösteriyorum çünkü takmıyorum kafama hayat güzel ve tadını çıkar asıl evlenince insan çöker. Erkek kadını hor kullanır çünkü.. İnsanın kafasında bitiyo bazı şeyler.
Zaten hor kullanıldım bakire değilim 😥
Cevap
72Cevap
Ben de tamamen o yaşa dayanmak üzereyim. Düşündüğümde 25 civarında kalmak istediğim bir gerçek olsa da 21-22 yaşındaki kızlara da bir özenmem yok. Erkeklerin inceliği yaşsa buna saygı duyarım. Ancak her insan gibi bizim de bir kriterimiz olmalı. İki taraf ortak noktada buluşabilir. 40 yaşındaki kadınların da aşk hayatı oluyor. Buna çok odaklı olmamamız gerektiğini düşünüyorum ben aslında
Şu an 29 yaşında olmayı hayal eden bir sürü kadın var. Yaşının kıymetini bil gençsin güzelsin tazesin. Yaşlılık triplerine girme erkenden.
@Kuzeyx7 hepiniz de bulamazsınız 20lik yani çoğunuza benim yaşımda bir kadın bile bakmaz o yüzden boş yapma
bence değersiz değilsin benim yaş grubum 5 fazlası üç eksiği
yani asla demez o kadar genc yaş:)
Yani olsun o kadar. Senin yaş grubundan 10 yaş gencim
evet gençsin yani henüz:)
Evet ama eski çıtır değilim 20 21 olmak ayrı değil mi
bence her yaşın ayrı güzelliği var
Aklı başında olan (aklı ç*künde olmayan) olgun erkekler için 29 yaş, 30 civarı çok iyi. Hiiiiiç dert etme. Elbette hepimiz yaşlanıyoruz, bunun çaresi yok. Ayrıca hayatında bir erkeğin olması veya olmaması, dertlerinin en küçüğü olsun, önemsiz yani. Yapmak istediğin, yapmayı hayal ettiğin şeyleri yap, kendine yatırım yap. Yaşlı falan da değilsin kendine gel. Kadınlar hayatta ne istediklerini 30 yaşından sonra keşfediyor. 30 yaşına evliliğin esareti ile giren kadınlar bu keşiften sonra hayatı ıskalıyor olmaktan pişmanlık duyuyorlar. Bu pişmanlıkla da hayatı hem kendilerine, hem kocalarına zehir ediyorlar, boşanmayı da afedersin g*tleri yemiyor. Özgürlüğünün değerini bil.
Aklı başında olgun erkek, sırf bedeni genç diye 22 yaşında uçarı, ne istediğini bilmeyen, şımarık, kaprisli bir kadının kahrını çekmez. Çekebilecek olan erkeğin aklı şeyindedir, zeka düzeyi de düşüktür. Kendini "genç, çıtır vajinaya giriyorum" diye tatmin eder, çevresine de bununla hava atar, böbürlenir. Vaaay,
Ahmet bey genç eş almış diye.
Evet haklısınız bana bitmişim gibi yorum atıyorlar bunu yapanlar da 30luk erkekler. Bana bilimsel gerçek var ortada yaşlandın yazıyor da ben yaşlanırken bunlar gençleştiğini falan mı sanıyor? Valla yanlış anlamayın da erkek hep diri kalır genç kalır sözü hikayeden ibaret. Artık erkekler kadınlara göre daha çöküyor. Hem de aldatılıyorlar durum bu ne yazıkki. Dediğiniz gibi kadın kendine baktıktan sonra her türlü ilgi görüyor. Sanki erkek evlilik bir marifetmiş gibi yazıp çizmişler. Erken yaşta dul kalacağıma kırkıma kadar bekar kalmayı tercih ederim
Kolektif bir
inanc oldugundan dolayıdır Ülkemizde 35 gecen kendını emeklılıge hazırlıyor 😏
Bi kendinize gelin! 30-40 arası asıl olgunluk yasınkarektrimizin vucud bulmus halı.. yapmayın sunu yaa.. ben 42 yaşimdayim gayet genc ve güzel hıssedıyorum kendimi.. bana sorardan 60-65 den sonra yaşlanma devre girer oda yakınlık devrı knunda eminim güzel yanları vardır..
Benden sana abla tavsıyesi.. olduğun yaşin kıymetını bil her biri cok özel
29 yaşındaki bunu sorun ediyor 37 yaşındaki ben sorun etmiyorum zaten kızlarla olmak istesem çok para sahibi olsan yerli 20 tane çıtır güzel kız yanında bitiverir olmasada sorun değil ila hayatımda kadın olması gerekmiyor olsaydı bir tane olmayacak en az 20 çıtı kızlar gönül eğlendirmelik
"20'lik olsun." diyen olgun erkek, olgun olmamıştır. Zihniyet olgunlaşmadıkça yaş artsa ne olur...
Yaşının güzelliğinin bir an önce farkına varman gerekiyor. Hayatımızın en güzel yaşlarındayız.
yaa 20li yaşlarda sizi gerçekten seven erkekler yerine tipi iyi adamlar kendinizi kullandırttınız yaş kemale erince şimdi korku sardı, evde kaldın artık seni kimse almaz biz 20li yaşlardaki kızlardan devam :)
lafa bak lan siz çirkin kızlara şişman kızlara bakıyor musunuz da gelmiş kızı yakışıklı adamlara baktın diye eleştiriyorsun kimse kimsenin dışını beğenmeden içine bakmaz senin 20 lik çıtır istemen de daha geç yaşlanacak olması sen de içine değil dışına bakıyorsun madur edebiyatı yapma sana kimse bakmaz bu tiple zaten
@yasamak34 sen kendi tipine bakıyon mu? Hjhjhj asıl sen evde kalmışsın haberin yok
@LoveBuzz_ böyle tipler ego kasmaya çalışır çünkü normalde kendisini adamdan sayan yok. Bırak 20liği 35 yaşında kadın bile bulamaz bak altta da 35lik bir karthoroz bana neler söylemiş yok seni anca hanzolar alır falan. Cevap alabilmek için kendilerince ters psikoloji yapmaya çalışıyorlar. Vereceğim bir cevaba muhtaçlar. Bu da onların aciziyetini gösteriyor
Hala guzelsın hala genc hala cıtır napcan ne ıstedıklerını sen ıstedıgını alırsın aslanım benım depresyon yok djsjdj
Güzel motive ediyosun hjhjh
djsjdj
Sjsjs motıvasyonunu dusurme
Olgun erkekler 20 lik olsun istiyorsa sende 20 lik erkek iste. Kendinizi şu erkeklerden daha değersiz görmeyin veya hayatınızı onların saçma sözleri belirleyip sizi üzmesin.
Kimi insan kandırabileceği bom boş bir duvar olan küçük kızlarla konuşmak onlarla birşeyler yaşamak ister kimi insan da birşeyler paylaşabileceği hayata dair tecrübeleri olan bir insanla konuşmak ister. Bir dizi sahnesiydi kadın adama az önceki çıtır kız senden çok hoşlandı diyordu adam ise kadına bu gün bir barbi bebekle değil kadınla birlikte olmak istiyorum diyordu ayrım bu kaybettiğini düşündüğünden çok değer kazaniyorsun
45 yaşında olup 18 20 yaşında gösteren Fransız bir bayan ile takılan şirket sahibi bir abimiz göstermişti takıldığı kadini o gün kadar hiç şaşırmadim kadin kendine dikkat ederse daima genç kalır
Yanlış sende kendinden büyükleri kovalamalısın. 30 ve üstüne bakmalısın. Ülkede tonla 30 yaş üstünde bekar erkek var.
Tamam onlar da 20 21 yaşında kızlara deli oluyor
Onlar deli oluyor her 20 yaşındaki kız koşa koşa 30'luklara gitmiyor herhalde. Geneli yaşıtıyla olmak istiyor. 40'a kadar yolun var.
Tamam ama sinir bozucu bu kabullenemiyorum ben hep çıtırdım ya
Artık 30'luk bir maturesin alış bunlara, çıtırlığın gitmesine son 1 yıl.
SoranCevabima kaba bir şekilde kafayı mı yedin sen diyecek hakkı nereden buluyorsun patronda?
30 üstü erkek çok çıtır istemez senin yaşlarındaki kadınlara bakar demek istedim orada.. kuduz gibi sağa sola saldırmışsin psikolojik sorunların var
@İsimsizprensesss senin erkek olduğun belli defol buradan sapık mısın
Canım sen gerçekten sorunlusun Allah ailene ve senle yaşayan herkese sabır versin
Seninle birlikte olacak kişi için sen en büyük ceza olursun buna emin ol umarım kimsenin başını yakmazsın
@İsimsizprensesss 😂😂 hahahay
Həqiqət acıdır aşko
Bende 34 yaşındayım kendimi eksik gibi hissediyorum çünkü gençliğimi hiç ama hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı en güzel en genç yaşlarım hep eve kapalı geçti hiçbir şey yaşayamadım çok pişmanlık içindeyim
Yaşlanınca anlarsın erkek Yaşlanmaz yeter ki içki sigara içmesin
Kadın süresi vardır yaşı 40 sonra çöp olur
Hiçbir şey için beklenti içine girme bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar esiri olursun
Hayatini yaşa sürpriz olsun sana
Okurken güldüm 😅 sen insanların istediği gibi birisi olma onlar o kadar milyon insan içinde elbette senin kafa yapına uygun birisi çıkacaktır.
Öyle deme bir kadın bakımlı olduğu sürece her yaşında ayrı güzeldir, ayrıca otuzlu yaşları küçümseme😉
Of ben 24e girdim bemde bunu hissediyorum ve hayatımda olumlu giden pek bir şey yok. Üni iş filan hiçbiri olmadı kendimi kötü hissediyorum
Önemli olan yolda olmak pes etmek değil, kendinizi geliştirmeye odaklanın
@mühendissbiraşık hiç olmuyor hep aynı noktadayım kendi başına birşeyler yapılması çok zor
Yapmanız lazım ama
Sen erkeklere bakarsan yaşamı sadece seyredersin , kendi hayatını yaşa ve ondan zevk almaya bak
En İyi Cevap