Dün akşam bize geldi, film izledik takıldık falan bunun telefonu çaldı benim odaya gitti konuşmaya, 5 dk sonra konuşma sesi kesildi ama gelmedi hala. Bende çaktırmadan gidip bakiyim dedim kapı arasından bir baktım almış çorabımı kokluyo, hemde nası kokluyo yapıştırmış burnuna derin derin çekiyo içine resmen. Ben iğrendim yüzüm buruştu geçtim yerime sonra iki dakka sonra geldi, aklıma takıldı bu yaptığı bende yem attım önüne ayaklarımı bacağına koyup ojem nası olmuş dedim. Muhteşem dedi okşamaya başladı ayaklarımı... E madem ayak fetişiydi niye söylemedi en baştan güvenim kırıldı ya. Siz ne yapardınız yerimde olsanız?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok derin ve uzun yazılmaya müsait bir konu , ama uzun mesajlar pek okunmadığı için kısa keseceğim. Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz pek alışagelindik şeyler değil bunlar. Bir erkeğin kadının ayaklarına ilgi göstermesi vs.. korkacak bir şey yok emin olun, ayak da el gibi, göğüs gibi kalça gibi göbek gibi vücudun uzuvlarından biridir , ama farklı bir temsili , felsefesi vardır.. Kadın ' hazinedir' her uzvuyla, erkek için çekicidir , hazdır peşinden koşulasıdır..
Sizin yapacagınız şey sadece ayaklar üstüne yoğunlaşacak ilgiyi dagıtmanızdır yani sizi en azından bazı durumlarda bir bütün olarak görebilmesini sağlamaktır...
Yoksa iş çok ileri boyuta varırsa durum şuna doğru kaymaya başlayabilir
Kadın : hayatım sev beni
Erkek : elde ayaklar, ' e, seviyoruz ya yarımsaattir , ne yapıyoruz?
...
Bir şeylerin peşinden koşma hazzı önemlidir , ona ulaşınca gevşeriz...
Siz bunu bir ' ceza/ ödül' oyunu olarak düşünün ve uygulayın..
O istiyor, seviyor diye ayaklarınızı pat önğne koymayın..
Kışkırtın
Uzak tutun
( geberse de )
Ulaşılmayanın, daha zor ulaşılanın her zaman daha kıymetli oldugunu unutmayın...
( oruç açmayı beklerken ki biz, bir de orucu açtıktan sınraki biz)
Sevgiliniz çorabı değil aslında 'sizin sonsuzluğunuzu' kokluyor
Bulmacayı çözerse başka kadınların ayağına da bakabilir ama bu sizi fırsatını bulursa aldatır anlamına gelmesin
Emin olun bazı şeyleri aşarsanız ilişki ömrünüz uzun olacaktır...00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Sen sor çaktırmadan emin ol döker bütün sırlarını.😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sevgilim ayak fetisi. Ama fetisi sadece banaymıs :D baskalarının ayaklatı ilgimi cekmio demisti.. uzulmemem icin demistir kesin yani ayak seviyosa baskalarının da ayagına bakar diye dusunuyorum. Tabi gercekten sadece bana bakıyosa sorun yok :D Hosuna gidiyo kokusu ojelerim falan
02 Yorumla- +1 yıl
Seni iyi kekliyomuş asdfgdg
Cevap sahibi+1 yılYoo ben bakmadıgına inanmıyorum ki zaten istiyosa baksın. Tabiki kıskanıyorum ama cocugun elinde degil. Sadece hosuna gidiyor acısnı da benden cıkartıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak fetişliği ne kadar saçma bir şey ya o_O
Ben olsam ayrılırım, sapıklık gibi bir şey resmen.01 Yorumla
Soran+1 yılAslında kötü bişey değil ama bunu gizlemeleri güven kırılmasına sebep oluyo.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılportakalı şeftaliyi yemek varken. ayakla hiç işim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAyak fetişi olunca sahtekar, sadakatsiz mi oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide ama beraber olduğu kişiden saklaması yanlış.
- +1 yıl
Ama onun için anlatması zor olabilir. Cinsel yaşamınız nasıl bilmiyorum ancak bu konu hakkında "ben ayak fetişistiyim" demesi abes kaçabilir.
+1 yılKokuyomu merak etmistir bence :D
00 Yorumla
+1 yılgayet normal bende aynisi yapardim ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalmi :D
- +1 yıl
Bende sevgilimin elbiselerini koklamayı seviyorum :) çok azıyorm kokladığım an :) gayet normal bence :)
+1 yılÇocuk çekinmiş işte :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye çekiniyoki ya bende bunu istemiyorum açık açık söylesin güvenemiyorum şimdi kim bilir daha neler saklıyodur.
- +1 yıl
ee tabiki saklıyodur. Tahmin edebiliyorum :D
Ayak fetişisti çorap koklar mı arkadaş ahah
10 Yorumlasapık sevgilin dikkat et
00 Yorumla
+1 yılayak fetisinden igrendigim icin ayrilirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende severim ama bukadar değil benimkisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılOff!!!
00 Yorumla napcan şimdi
00 YorumlaDiyememiş sana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem