Bazen kimse tanımasın istersin ve içindeki her şey bitsin sende bir düşüncelerin bitsin. Herkes sussun istersin

.
Bazen kimse tanımasın istersin ve içindeki her şey bitsin sende bir düşüncelerin bitsin. Herkes sussun istersin

.
Çünkü toplumuzda linç diye bir şey var, herkes gibi olmazsan maruz bıraktıkları.. Bu yüzden çoğu zaman susarız, kendi köşemize çekiliriz ‽
Ben korkmam kimseni beni yargılayamaz çünkü. yani kimse ne yaptığıma ya da ne karar verdiğime karışamaz. ben yine bildiğimi ve sevdiğimi yapmaya devam ederim.
Cevap
4Cevap
Aslında insanlar olarak hep Olumlu şeyler duymak istedi olumsuz şeylerin gözümüzü korkuttuğu için bu duruma karşı her zaman mesafeli oluruz
Kendim kendimi çok fazla yargıladığım için bundan çok korkmuyorum. ama bazen zaten bildiğim şeyleri duymaktan sıkılıyorum.
Yaşadığım belirli şeylerden sonra korkmuyorum. Kendi vicdanım rahatsa dilediğimi düşünüp konuşuyorum. Ben kendimi bileyim mutlu olayım yeterli
Ben korkmuyorum, başkalarının hakkımda ne düşündüğünün pek bir önemi yok
Ben yargılanmaktan korkmam sadece sevmem. Yargılayan da yargılasın doğru bildigimi yapmaya devam 😊
Insanlarin amaci bu zaten hep yargilamak aldiris etmemek. gerekiyor
Uğraşmak istememek den
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?