Güncellemeler
+1 yıl
Gostermek zorunda olduğunu * profilde muhabbet
dirtyself yazmisim mesala body desem daha iyiydi her neyse.
Beni sevdiğini söyleyen adamın bu davranışını nasıl buldunuz:D
beraber dus alalim ama yine de sevmem cunku pis yanimi sevdigim adam görmesin dedim.. bir sey gostermek oldugunu kim söylüyor diyor...:D maviler benim yazdigim beyaz onun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer yardımcı fiil varsa "still" zarfını ozneden sonra kullanamazsın : I still dont yanlış I dont still demeliydin ama bu kulağa natural gelmiyor ayrıca like kullanmak da yanlış " I dont prefer to show my dirty body" veya " I dont prefer to show my self while I feel dirty" desen daha natural bir speaker olabilirdin tam kırık İngilizcen 😅
Eklemeyi unuttum still yerine yet kullananmalıydın
Türkçede de bu hatalari yapiyorum ve umrumda da değil ama tesekkur ederim yine de bir de i leri kucuk yazmisim I olacak.
B2 seviye ingilizcem var ama.
Pek B2 değil gibi daha çok B1 😅
Ben C olmadan önce hatırlıyorum da hocam grameri çok iyi kullanıyorsun demişti ama bende de telaffuzda sorun var 🤣
Yok harbiden istediğim zaman düzgünce konuşabiliyorum , zaten tr nin en iyi teknik ünvlerinden okuyorum birinde.
Ya ben derdimi anlatıyorsam yetiyor bana , avustralya ya gidicem zaten bitince umrumda değil pek dil:D
Fark etmez bizim üniversitelerdeki dil eğitimi tırt ben work n travel'da öğrendim
Evet gerçekten tırt , kendi kendime geliştiriyorum işte. I d improve my english skills, but what I ve done :D nothing hehe. Classic me.
Bir de bosnakca biliyorum hicbir ise yaramasa da
Bir de şu even ın kullanımı nasıldı mesala ben sabah herhangi bir sey bile yemem
I dont even eat anything at morning mi oluyor even ın yeri hep dont dan mı sonra geliyor bu baglaclar still falan
yanlış kaynaklardan gelişiyor ama çok kırık 😅
Yooo evden çok geniş bir kullanıma sahip sadece dont'dan sonra gelmez mesela " sen bile çok güzelsin ama ben okadar da değilim" even you are quite beautiful but İm not that much
evden değil even 🤣
Tamam zamanla kulak asinagi ile oturuyor bunlar
Senin ingilizce kırık kuzum.
Yani b2 seviye ingilizcem var gelistirebilirdim
Bazen bilerek kırık konusuyorum turkcem de öyle
Ne biçim kullanıyorsun ingilizceyi bu haliyle or s bu gibi görünmüşsn