Meraba arkadaslar
sizce hangi bölüm daha Iyi? Sebebiyle birlikte yazarmisiniz
sizce hangi bölüm daha Iyi? Sebebiyle birlikte yazarmisiniz
sosyal bılgıler ogretmenı bı arkadasıma sınıf ogretmenı bır kızcaazdan bahsedıyordum konumuzda sınıf ogretmenlıgıydı : ) ayy dedı onların ısı bızımkındende zor... daha zor okuyorlar dedı..
yanı ıngılızce ogretmenlıgını sec ımkanın varsa... daha cool bır bolum
Hahah cogu kisi öyle söylüyor
ıyıdır ıyı : ))
Ama sini ögrt 4 sene ing okursam 5 olur ing hazirlik okumaliyim
oku oku bısey olmaz.1 sene ıcın omrunu yemeye degermı?
tesekkurler :) <3
*kararını verebıldın mı?
Ingilizce %100 😊
woow super pısman olmayacaksın : )
tebrıkler ve basarılar.
İngilizce öğretmenliği çünkü;
Artık ingilizce dilimizde çok sık kullanılıyor, sizede yararlı olur çevrenizede :) Ve maaşı sınıf öğretmenliğinden daha çokk.
Tesekürler maasi iyi mi sizce
İyi iyi maşallah güzel maaşı.
Ciddi mi bu soru hic düşünme bile tabiki beden egitimi öğretmenliği 😀 saka bir yanada ingilizce favorim ben okuyamadim sen oku
:) tesekür ederim ama ing okursam 5 sene olur 1 sene ing hazirlik okumaliyim
Istersen 5sene hazirlik oku ama ingilizce öğretmenliği oku gerçi benimki daha rahat ama olsun o da iyidir
Ne seninki
Bedenci dersiniz siz
Hahah evet iyimis
Sınıf öğretmenliği tabi ki. Branş öğretmenleri geçicidir sınıf öğretmenleri ile kurulan bağ baki dir 😊
Nasil?
Ben ilkokulda ki sınıf öğretmenim ile hala görüşürüm. Emeği oldukça fazladır üzerimde ama lise dahil okul hayatım boyunca aklımda kalıcı olan bir tane branş öğretmeni yoktur
Pek önemi yok
Cevap
5Cevap
İngilizce öğretmenliği daha iyi. 6-11 yaş aralığında çocuklarla çok fazla uğraşmak zorunda kalmazsın.
Tamamdir. Tesekürler :)
Ing gidersin dershanedede calisirsin okuldada kurstada egitim verirsin daha genis
Dogru aslinda heryerde caliilir
eger cocuklara karsi ilgiliysen sabirli ve cocuklari egitmek hosuna gidicek bir meslekse sinif ogretmenligi ama ingilizce öğrenmek ve öğretmek dikkatini cekiyorsa ingilizce ôgretmenligini en basta senin hangisini daha cok istedigin onemli sevdigin meslegi yapmak cok onemli fakat kararsizsan ikisinde de ing sec derim cunku kolay atanirsin
ing tabiki sınıf öğretmenliğinde sürekli atanırsın okul değiştirirsin amcam sınıf öğtetmeni ordan biliyorum en iyisi ingilizce zaten türkiyede çok ihtiyaç duyulan bir branş kolay atanırsın hem
Benim babamda ingilizce ogretmeni baktin is bulamiyosun ozel sektorde seni tercuman olarak calistirabiliyolar 😂
Ciddi mi :D maas ne kadar peki
Birde ing okursam 5 sene olucak 1 sene ing hazirlik ama sinif 4 sene sence ing hala daha mi mantikli
Bu konu hakkinda biaey diyenem ama okuduguna degsin diyosan ihgilizce. Ve ingilizce bileni bos birakmiyolar issiz mi kaldin git basvur bak ben ozel hastaeneyim tercuman var birisi ogretmen
Özel hastanede tercüman mi var
Evet tatlim benin calistiklarimdq hep vardi yani illa bulursun
Hastsnede tercpman neden gerekli
ingilizce öğretmenliği iş imkanı daha geniş çevirmenlikte yapabilirsin
sınıf işine karışan eden olmaz ama diğerlerinde zümre var toplu hareket ediyorlar
İngilizce bol bol atanıyorlar. Bazen oturup burası Türkiye mi İngiltere mi diye düşünmüyor değilim.
İngilizce öğretmenliği. Hep cool bulmuşumdur.
Neden cool buluyorsun aciklarmisin
İngilizce öğretmenleri çok zevkli genelde süper giyiniyorlar. Tavırlar zaten hiç sorma. Bağrıma basarım yani.
Hahh :D nasil tavirlar sormiyim güzelmi yani?
Evet
Tamam tesekür ederim. Birde söyle bir sey var ing okursam 5 sene olcak 1 sene hatirlik okucam ama sinif 4 sene
Tabiki İngilizce öğretmenliği ben seçtim ve pişman değilim sadece öğretmenlik yapmak zorunda değilsin dil bildiğin için farklı fırsatlar da doğabiliyor ;)
Nerede okuyorsun
Çanakkale 18 Mart
inglizce bence, hem sana iyi
Bana neden
hem kendini gelistirmene falan nebiliyim:P
Bana özel bisey sandim :D
hah;D
ingilizce öğretmenliği
ingilizce öğretmenliği (ataması daha fazla)
ingilizce öğretmenliği bence
ingilizce çünkü daha havalı
Hhaha herkes havali diyor öyle mi ya :D
Yok şakasına dedim ingilizce okursan ilkokul ortaokul lise kolej ve dershane de çalışabilirsin yelpaze genişler yani ama sınıf öğretmenliğinde öyle bir şey yok
Tesekür ederim
Tesekürler ama ing ögrt 5 sene 1 sene hazirlik okumaliyim. Yinede ing daha mi mantikli
Evet
Sınıf öğretmenliği.
Neden
Atamaları daha fazla.
İngilizce öğretmenliği
ikiside kötü pişman olacaksın bence
ingilice
İng.
ingilizce ögrt:
ikiside
İngiliççe
İngilizce öğretmeni