Yolda para ve kredi kartı dolu cüzdan bulsanız ne yaparsınız?

Uğraşmak istemeyerek görmezden gelebilirim. Veya iyilik meleği yanım tutarsa gidip teslim edebilirim. Başka türlü bir seçenek mümkün değil. Ama küçüklükten beri hep şu ihtimalden korkmuşumdur, ya o cüzdanı alıp polise götürmek için eğildiğim sırada bir başkası veya o cüzdanın sahibi beni görüp cüzdanı çaldığımı zannederek ortalığı velveleye verirse? Bu ihtimali bir tek ben düşünmüyorumdur umarım sdfjasf çünkü olası bişey
Cevap
37Cevap
Çok basit. Dün otobüste cüzdan buldum. Şoföre testlim ettim.
Umarım şoför..😃
İcabeden yere teslim ederim, kendim aramam ve dilerim de böyle şeyler bulmam yolda, orada burada. Gerçekten sıkılıyorum, kimseyle uğraşamam.
Görmezden geldiğim oldu uğraşmak istemedim. Polise teslim ettiğim de oldu.
Yolda bırakırım :D
Başkası alırsa🥺
Alsın bana ne 🧘♀️
Devlete teslim ederim, gerisi teferruat
Polise götürürüm napcam
Türk Lirası ise bi' şey yapacağımı düşünmüyorum fakat bol miktarda döviz varsa ne yapacağımı kestiremiyorum.
indirmek hiç istemem, karakterime de uygun değil böyle şeyler fakat, bulduğum dövizin bolluğuna göre şeytana uyabilir miyim, bilmiyorum..
birisi bana bi' sosyal deney yapabilir mi lütfen acil, gerçek parayla tabi !!
Biri sosyal deney getirsin arkadaşa jdjdj
Sanırım hiçbir şey yapmazdım. Çünkü alıp görünen bir yere koysam sahibi almak için geldiğinde başka yere bakmadan gidebilir. Cebime atsam ki hiç benlik bir hareket değil ve haram da.
Sahibini ararsam da benim vaktim gider. Yakında bir kamera, polis ya da görevli biri varsa ona söylerdim sanırım. Kamera varsa kameraya gidip dibinde değişik değişik hareketler yapıp cüzdanı işaret ederdim ‽
Bir şey yapmazdım. içinde başka bilgiler var mı diye bakardım yoksa da bulduğum yerde bir yere bırakırdım polise gitmek ile uğraşamam şimdi sdfsdf ayda öyle bırakırdım
Annem, yolda cüzdan bulmuştu birlikte emniyete gittik vermeye onlar da zabıtaya verirseniz onlar ilgilenir demişlerdi. Sonra belediyedeki zabıta müdürlüğüne verdik
Yakınlarda yetkili bir yerlere bırakırım markete bakkala falan. Düşüren kişi muhakkak oralara gider sorar
Sahibine verırım ne yapacağım. Eğer mumkun değilse gereklı yerlere ıletırım
Sahibini kendim araştırmam çünkü nerden bilicem benim diyen kişiye ait olduğunu polise veririm dicem nolcak sahibi bulunamazsa devlete mi gidecek para ee bi fakire veririm dicem ya sahibine lazım bir paraysa en iyisi herkes cüzdanına sahip çıksın benim gibi takıntılı manyaklara da gece düşünmekten uyuyamayacak daha fazla iş çıkarmasın
Cüzdanda isim soyisiyim yazıyordur kimliği vardır şnstadan aratırım kimlik kartında yüzde var bulurum yazarım instadan tc nin son 6 hanesini söyle derim doğru söylerse veririm o kişiye
Eğer bir şekilde sahibine ulaştırma imkanım varsa sahibine ulaştırmaya çalışırdım, ama eğer öyle bir imkanım yoksa olduğu yerde bırakırdım.
Kartlarda isim vardır zaten, polise teslim eddeerim ya da bankaya götürür kim bu araştırıp numarasını bulur ararım
Başkasının parasını yiyecek kadar karaktersiz değilim polise verirdim büyük ihtimalle cebe atan var mı var işte onlar karaktersizler dir net
Kredi kartını kullanamazsın zaten ama niyeti bozuk biri içindeki parayı harcardı isteseydi ben de senin yaptığını yapardım karakola götürürdüm
Kredi kartını çöpe atar parayı ceplerim. Polise teslim ederim diyenler yerde 50 lira görse takla atar. Sekıl yapmaya gerek yok.
karakola teslim ederim ki ben yiyeceğime onlar yesin
En İyi Cevap