Hatırladığım en eski anım yok
Hatırladığım en eski anım var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok küçüktük o zamanlar durumumuz bu kadar iyi değildi tabi. Eminönde geziyoruz babamla. Döner istedik. Babam bi yarım alıp, kardeşimle bana bölüştürdü ve kendine almadı. şu an dururumumuz hamdolsun gayet iyi ama ben o 24 sene önceki sahneyi unutamıyorum.. hep güldürmüyorsun barış🙂 bu soruda ben duygusallaştım
bilseydim sormazdım :) benim de kızım olsa kendimden önce onu doyururdum her zaman yeter ki o mutlu olsun
Merhametli yaaa... 😇
5-6 yaşında falandım. Annem "Okula gidecek misin?" tarzı bir soru sormuştu. Kafamı hayır anlamında sallamıştım. Annem de şaka yaptığımı düşünmüştü. Hayatımda söylediğim iki yalandan biri buydu. Tabii ki okula gidecektim, ilkokul zorunlu.
3-4 yaşlarımda filandım. Tatile gitmiştik, çoğu şeyini dün gibi hatırlarım. Bizimkiler ilk inanmadı da hatırladığıma anlatınca inandılar😂
Bende nedense 3-4 yaşımı hatırlıyorum 😂 çoğu kişi de inanmaz belki
İnanmasınlar çokta tın😂
Aynen kanks 😂😂
Ağzımdaki emziği ısırdığım ve zorla ballı süt içirildiğim yaşlara kadar (3-4) inebiliyorum.
Çok şirin
Cevap
6Cevap
Çok karanlık köpek sesleri bir de sürekli beni çekiştirip duran annem. En eski hatırladığım bu anı var detayları yok
Bebekken ilk oyuncağı kırışım yeşil uçak
Okul yillarim asardik okulu kizlarla şelalenin ordaki kafede limonata icerdik onlar sigara icerdi bnde bakardim onlara õyle hahaaa ne gunlerdi😅
Sabahtan akşama kadar sokaklarda oynadığımız günler en mutlu zamanlardı
Ben artık anılarımı unutmayı seçtim anılarım benim gücüm olsun istedim
Küçükken ailemdeki insanlar beni sevsin diye şeker verirdim onu hatırlıyorum 🥺❤
İki üc yaşımda bir akrabamizin öldüğünü bugün gibi net hatırlıyorum
Kötü bir anı ya o. Hastaydım ve bayılıyordum sürekli. O hissi , uyandıktan sonraki o halimi hiç unutmam.
Kötü. Etraf dönüyor , sesleri zamanla duyamamak başlıyorsun sonra bayılıyorsun. Uyandiktan sonra sadece bayilma anını hatırlıyorsun ve baş ağrısı ve uyku hali oluyor.
4-5 yaşlarındayken masa altında kuzenime çatıl batırmıştım 🤦🏻♀️
Televizyon, izlemek. Sayılıyor mu? En son televizyon izliyordum bir bakmışım büyümüşüm.
6 yaşındayken balkondayken yoldan geçen rastgele bi amcanın kafasına şişe attım kafasında patladı şişe adam çok sinirlendi
Bir park anısı var çocukluğumda.
oynadığım oyunlar
Hatırladığım eski anım var
Park anılarım 😃
Babam annemi dövüyordu:(
Karaktersizmiş.
Maalesef cok şükür kurtuldum babamdan 8 yaşından beri görmüyorum.
Anladım senin için çok üzüldüm. umarım çok mutlu bir hayat yaşarsın annen ile birlikte 💐
Cok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?